ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ufak bir arama yaptım ama guide veya iyi yönlerinin yazıldığı bir başlık bulamadım canım sıkılıyordu Sw de dolaşırken aklıma neden cooking ve fishing kasmıyorum diye sorarken buldum kendimi. Sabah başladım akşama cooking 300 olmuştu ama fishing 205 Şimdi ben bunları max lasam mesela 375 fishing bana ne getirisi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gelecek patch'lerden birinde rakı gelince çok işe yaricak, çok kral olcak o fishing + cooking. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 375 Fishing'in ÇOK bir getirisi yok. En son bi 15 STAM veren gem çıkıyordu Fishing Daily Questten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hani mesela max ladık fishing yaparken özel recipe pet code veya farklı şeyler çıkarabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 fishing dailysinden crocolisk pet falan çıkıyo. onun dışında pek bir getirisi yok açıkçası. belki nagrandda gezerken pure waterlardan mote çıkarırsın o kadar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ozii_x said: hani mesela max ladık fishing yaparken özel recipe pet code veya farklı şeyler çıkarabiliyormuyuz la 234312 senedır oynuyon. birde fising diyon cooking diyon töbe töbe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aktif bir guild de aktif bir oyuncu isen fishing+cookig ile guzel bufflar alırsın daha ne istiyosun gozun doysun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 BC de +healing food u sadece fishing (yada AH den nakit karsılıgı) ile saglanıyordu. Wotlk da boyle degil. Fishing in getirisi, Su an mote of water cıkarabiliyorsun, Fishing daily si var kendi capında uniq zımbırtılar cıkabiliyor (yuzuk var 15g ediyor questin rewardlarından) hepsinden de öte zaman zaman lan naapsam oyunda yapmadıgım sey kalmadı dediginde el atabilecegin bişey daha onemli yapacagın seyler yoksa arada bi bak derim, yarın birgun blizz oyuna sadece X balıgından yapılan Y yemegi cıkardıgı ve bu Y yemegi Z classlarını max bufladı bir durum olursa lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tamam zaten 210 oldu kasarım ..Jony olm kaybol :D Wotlk ye pve yapıcam diye başlamıyorum aslında amacım casual takılmak boş zamanımda oyalanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gangren said: 375 Fishing'in ÇOK bir getirisi yok. En son bi 15 STAM veren gem çıkıyordu Fishing Daily Questten. bana cıktı o ama satamıyorum :p sakladım ben de alta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dendiği gibi de kasması sıkıcı falan değil, al arkadaşını yanına su sesi duydukça tıkla tüm gece muhabbet et maxlersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 heryerde skill vermesi guzel. mesela tunder bluff'ta oturuyorum ben takılıyorum, hemen bankanın önü zaten. millet de gelip benim yanıma oturuyor ohh gel keyfim gel 375'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 öyle oluyor zaten arkadaşla giriyoruz vent e başlıyruz muhabete o sıra ben kasıyorum sıkılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Birer adet daily quest yapma sansı oluyor. Quest Rewardlardan Epic ring cıkma ıhtımal ı var.Bana Fishing daily sinden Blue Helm cikmisti. Equip : +5 Fishing Use: +75 Fishing die yem kullanmama gerek kalmamıstır. Fishing ve Cooking alarak Food buff larını kendın karsılıyabılırsın.Parasal olarak cok getırısı yoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Arkadaşlar Bu Stv de her hafta pazar 2:00 pm de bir turnuva varmış biraz araştırdım adamlar full açıklamış ama ing biraz anladım biraz anlayamadım Bu konuda bilgisi olan paylaşabilirmi neler yapmalıyız kısa yoldan nasıl kazanırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben arada gidip turnuvaya katılıyodum, hiç birinci olamadım ama. Zevkli oluyo baya yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 biraz açarmısın nasıl bir turnuva ne istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 fishingi maxlıyosun, sonra strangelhorn'un ceşitli sularında böle renkli yerler oluyo onlardan turnuva balıklarını tutmaya calışıyosun,en buyuk en cok balık tutan kazanıyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 saatinde baslıyo iste olay. 2'deydi herelde. bi balık turunden bilmem kac tane toplayıp getiren ilk kisiye hediye veriyo, olta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 maxlamak dediğin 375 mi.. yoksa 375 ve bulabildiğin bütün +fishing itemlerimi ? mesela benim stv ye skill yetiyor 300 ken gidip katılabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 turnuva balıkları daha zorlu, maxlayıp en guzel yemlerden alıp fishing veren item takarsan falan daha bi güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 gecende msn den WoW oyniyan bir akradas bahsetmisti yeni fishing dailyleri ile ilgili The 2 Ring diye yeni bir random item kazanma sansiniz oluyor su anda 1000-1500g arasi tum statlara +22 veren bir yuzuk o yuzden millet deli gibi fishing le ugrasiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 elsanglin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bende pure water ne işe yarıo şu an öğrendim dimek mote çıkıo hümmmm tenk you topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar