Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eyvah artık birisi oraya yaklaştıkça sen heycanlancaksın çok kötü durumun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Asteroth said: Yükseklik korkusu değil olm o, allah korkusu kaplamış yüreğini. orçun korkusu lan resmen gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Vertigo konusunda emin değilsen doktora görünmelisin, doktora gitmemiş olduğunu sanmaktayım, basit bir ilaç tedavisiyle geçiyor çünkü vertigo. Başka bir hastalığın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bendede var ya çok kötü bişi dönmedolapda korkudan ölecektim düştüm aha diye hemen indim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bungee jumpin yapın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yüksekten korkmuyorum ama yüksek bir yere çıktığım zaman kendimi aşağı atma korkum var benim de. kesinlikle aklından intahar falan geçen birisi değilim; ama niyeyse yüksek bir yerden kendini serbest düşüşe bırakmak, basti bacak bir çocuk olduğum günden beri cazip gelmiştir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 böyle ben de bakınca kalbim bi hızlı atmaya başlıyo ellerim terliyür. ersin karabulut'un bungee jumpingli bi anısı vardı, onu okurken bile feci olmuştum. hani filmlerde falan diyolar ya "aşağı bakma" diye. ben baksam yeminle düşerim. ama bakmadan da edemem. her halükarda ölürüm öyle bir ortamda. en iyisi o ortama hiç girmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 huun said: yüksekten korkmuyorum ama yüksek bir yere çıktığım zaman kendimi aşağı atma korkum var benim de. kesinlikle aklından intahar falan geçen birisi değilim; ama niyeyse yüksek bir yerden kendini serbest düşüşe bırakmak, basti bacak bir çocuk olduğum günden beri cazip gelmiştir bana. ahaha aynısı bende de var. 10 katlı binanın tepesinde kenarlık falan yok ben duruyorum dizime kadar gelen duvar yükseltisinin yanında "lan acaba manyaklığım gelse kendimi atar mıyım" "rüzgar esse dengemi kaybetsem düşsem" "atar mıyım kendimi acaba" "hop lan atlıyorum galba" "hasktir" diyerekten geri kaçmışlığım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Okurken irkildim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 atlaman lazım bu korkuyu yenmek için .. yapcak bişi yok atlıcaksın evin balkonundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar