Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yükseklik korkusu.

kermit

Öne çıkan mesajlar

yüksekten korkmuyorum ama yüksek bir yere çıktığım zaman kendimi aşağı atma korkum var benim de.

kesinlikle aklından intahar falan geçen birisi değilim; ama niyeyse yüksek bir yerden kendini serbest düşüşe bırakmak, basti bacak bir çocuk olduğum günden beri cazip gelmiştir bana.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle ben de bakınca kalbim bi hızlı atmaya başlıyo ellerim terliyür. ersin karabulut'un bungee jumpingli bi anısı vardı, onu okurken bile feci olmuştum.
hani filmlerde falan diyolar ya "aşağı bakma" diye. ben baksam yeminle düşerim. ama bakmadan da edemem. her halükarda ölürüm öyle bir ortamda. en iyisi o ortama hiç girmemek.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
yüksekten korkmuyorum ama yüksek bir yere çıktığım zaman kendimi aşağı atma korkum var benim de.

kesinlikle aklından intahar falan geçen birisi değilim; ama niyeyse yüksek bir yerden kendini serbest düşüşe bırakmak, basti bacak bir çocuk olduğum günden beri cazip gelmiştir bana.

ahaha aynısı bende de var. 10 katlı binanın tepesinde kenarlık falan yok ben duruyorum dizime kadar gelen duvar yükseltisinin yanında

"lan acaba manyaklığım gelse kendimi atar mıyım"

"rüzgar esse dengemi kaybetsem düşsem"

"atar mıyım kendimi acaba"

"hop lan atlıyorum galba"

"hasktir"

diyerekten geri kaçmışlığım vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...