Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 En sonunda aylar önce kurdugum deniz akvaryumumun bir videosunu çekebildim. Buyrun. ~1.2MB Akvaryum [Bu mesaj Absolut tarafından 26 Nisan 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 içine işallah deniz anası falan atmamışındır bak izliyorum ölebilirim?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 izliyemiyorum broken link:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 absolut; ya bende bir sorun var ya verdiğin adreste, lakin açılmıyor.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yokyok adres bozuk bendede zortladı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Düzeltildi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 iniyor bakalım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 güzelmiş ha balıklarlda cinsmiş arkadada bebek uyutmaya çalışan anne sesimi geliyor ne?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tebrik ederim çok güzel bir akvaryum çalışması olmuş :).[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to!
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Çok güzel gerçekten.. Balık renkleri mükemmel.. Hele Sarı we Lacivert(mavi yada) yanyana gelince daha güzel =P[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Valla direkt hayal kırıklığı :-P Onca zaman akvaryum akvaryum dediğin, milyar bayıldığın (yanlış mı hatırlıyorum? ) meret buncacık şey mi! Bende bütün duvarı kaplayan bir şeyin var filan sanıyordum yav, hayallerimi yıktın :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bırı cesıttaha koymanı temenlı ederım gerckten cok ıyı bır akvaryum helal super cok hosuma gıttı mercanlar ozellıkle ıyı oturtulmus yerlerıne renk uyumları falan[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 çöpcü ve vatozmuydu o hödö balıkları koymassan zorluk çekersin ama[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 fedaykin o akvaryum gercekten cok pahalı esas para eden bu bızım burda akvaryumcu onun 4 5 katını 2 mılyar ıstıyordu yanlıs hatırlamıyorsam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 akvaryumu camcıdan aldığın camlarlada kendin yapabilirsin esası ama sağlam el becerisi ister ama çook ucuza gelir Silikon+Cam+Camların kenarları için pervazımsı şeyler[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eh o yetenek işte:) Absolut aklında bulunsun akvaryum silikonları yaklaşık 3 4 yıl içinde tamamen erir ve 1 gecede tamamen boşalır akvaryum ruhun duymaz 2 3 yıl da bir silikonlarına takviye yapmak zorundasın yoksa çok pahalı balıkların ölebilir:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben kendı akvaryumu yapmıstım ama o kadar saglıklı olmuyor absonun besledıgı balıkler el yakıcı fıyatlarda o nun ıcın orta atıcak her maddenın temızlıgı cok onemlı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 beendim,güsel olmuş. eskiden ankara'Da atakule'de bi akvaryumcuda görmüştüm. bunun iki katıydı ve içinde sadece mercanlar vardı,inanılmaz güzel bişidi. fiyatı yaklaşık bundan 10 yıl önce falan 4 milyon liraydı, bayaa pahalıydı yaani. ama değer hakkaten de. bi de male jigolo diye bi film vardı,seerettinizse. orda da bööle bi akvaryum meraklıaı jigolo vardı. onun tankı da muhteşemdi, ama o devasaydı tabii.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 En güzeli duvarın içine akvaryum yaptırmak oluyor Akvaryumu alıcak bir duvar bulunuyor önce:) mesela apartmanın cephesine bakan duvarlar oldukca uygundur dışarıya biraz çıkıntı olur oda belli olmaz Duvar delinir ve akvaryum yerleştirilir akvaryum duvarın parçası gibi olur cillop cillop olur[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hatta isterseniz daha ince bir akvaryum alıp duvarlar arasına yapabilirsiniz dışarıdan gözükür yani:) güneş faktörü önemli ama[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Akvaryum 80.60.50 boyutlarında. Yaklaşık 260lt (alt ffiltre sistemi dahil). Orta boy sayılabilcek bir deniz akvaryumu ve maliyeti ucuz tutmaya çalıştım :) Şimdiki aklım olsa aynı kapasitede ama daha alçak fakat daha geniş bir akvaryumu alırdım. Işık sistemim şu an zayıf o yüzden mercanlarda az ışık isteyenleri seçtim. Bu akvaryumu profesyonel birinden yaklaşık 2-3K$a alabilirsiniz. Benim şu anki maliyetim 1.2-1.3k$[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 valla o paraya ben en babasında BC ve regülatör alırım paso dalarım :) Öyle bir iki balık değil sürüsüne bereket var hele Kaş'da süpper...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eet yüksek o ya devrilir o duvara sabitlemekde lazım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hehe Süper :) Sarı balığa hasta oldum... off onun tavası nasıl güzel gider Abi sen tatile çıkarken akvaryuma ben bakabilirim istersen... ;) heh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 O sarı balık 100$ civarı eğer çok samimi tanıdık biriysen ama normal müşteriye daha yüksekten açılır fiyatı akvaryumcularda. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar