Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum wmv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içine işallah deniz anası falan atmamışındır bak izliyorum ölebilirim?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
izliyemiyorum broken link:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
yokyok adres bozuk bendede zortladı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
iniyor bakalım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
güzelmiş ha
balıklarlda cinsmiş
arkadada bebek uyutmaya çalışan anne sesimi geliyor ne?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Çok güzel gerçekten..
Balık renkleri mükemmel..
Hele Sarı we Lacivert(mavi yada) yanyana gelince daha güzel =P[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Valla direkt hayal kırıklığı :-P Onca zaman akvaryum akvaryum dediğin, milyar bayıldığın (yanlış mı hatırlıyorum? ) meret buncacık şey mi! Bende bütün duvarı kaplayan bir şeyin var filan sanıyordum yav, hayallerimi yıktın :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bırı cesıttaha koymanı temenlı ederım gerckten cok ıyı bır akvaryum helal super cok hosuma gıttı mercanlar ozellıkle ıyı oturtulmus yerlerıne renk uyumları falan[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
çöpcü ve vatozmuydu o hödö balıkları koymassan zorluk çekersin ama[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
fedaykin
o akvaryum gercekten cok pahalı esas para eden bu bızım burda akvaryumcu onun 4 5 katını 2 mılyar ıstıyordu yanlıs hatırlamıyorsam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
akvaryumu camcıdan aldığın camlarlada kendin yapabilirsin esası ama sağlam el becerisi ister ama çook ucuza gelir
Silikon+Cam+Camların kenarları için pervazımsı şeyler[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eh o yetenek işte:)
Absolut aklında bulunsun akvaryum silikonları yaklaşık 3 4 yıl içinde tamamen erir ve 1 gecede tamamen boşalır akvaryum ruhun duymaz 2 3 yıl da bir silikonlarına takviye yapmak zorundasın yoksa çok pahalı balıkların ölebilir:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben kendı akvaryumu yapmıstım ama o kadar saglıklı olmuyor absonun besledıgı balıkler el yakıcı fıyatlarda o nun ıcın orta atıcak her maddenın temızlıgı cok onemlı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
beendim,güsel olmuş. eskiden ankara'Da atakule'de bi akvaryumcuda görmüştüm. bunun iki katıydı ve içinde sadece mercanlar vardı,inanılmaz güzel bişidi. fiyatı yaklaşık bundan 10 yıl önce falan 4 milyon liraydı, bayaa pahalıydı yaani. ama değer hakkaten de. bi de male jigolo diye bi film vardı,seerettinizse. orda da bööle bi akvaryum meraklıaı jigolo vardı. onun tankı da muhteşemdi, ama o devasaydı tabii.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
En güzeli duvarın içine akvaryum yaptırmak oluyor
Akvaryumu alıcak bir duvar bulunuyor önce:) mesela apartmanın cephesine bakan duvarlar oldukca uygundur dışarıya biraz çıkıntı olur oda belli olmaz
Duvar delinir ve akvaryum yerleştirilir
akvaryum duvarın parçası gibi olur
cillop cillop olur[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Hatta isterseniz daha ince bir akvaryum alıp duvarlar arasına yapabilirsiniz dışarıdan gözükür yani:) güneş faktörü önemli ama[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Akvaryum 80.60.50 boyutlarında. Yaklaşık 260lt (alt ffiltre sistemi dahil). Orta boy sayılabilcek bir deniz akvaryumu ve maliyeti ucuz tutmaya çalıştım :) Şimdiki aklım olsa aynı kapasitede ama daha alçak fakat daha geniş bir akvaryumu alırdım. Işık sistemim şu an zayıf o yüzden mercanlarda az ışık isteyenleri seçtim. Bu akvaryumu profesyonel birinden yaklaşık 2-3K$a alabilirsiniz. Benim şu anki maliyetim 1.2-1.3k$[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
valla o paraya ben en babasında BC ve regülatör alırım paso dalarım :) Öyle bir iki balık değil sürüsüne bereket var hele Kaş'da süpper...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
eet yüksek o ya
devrilir o duvara sabitlemekde lazım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...