mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.nbc.com/My_Own_Worst_Enemy/images/downloads/800x600_2.jpg http://www.nbc.com/My_Own_Worst_Enemy/ said: Henry ailesiyle birlikte sıradan bir hayat süren bir insanken bir anda kendini içinden çıkılmaz bir durumda bulur ve esasında çift kişikli olduğunu farkeder. Aynı vücutta ikinci bir kişiliği paylaştığı kişi ise Janus isimli bir gizli teşkilat için çalışan iyi eğitilmiş üst düzey bir ajandır. İkinci bir kişiliği olduğunu farkeden Henry bir şekilde aynı vücudu paylaştığı Edward ile bağlantı kurmayı başarır. Ama Janus un başındaki Mavis, Henry nin gerçeği bilmesinden rahatsızdır. Hayatı bir anda altüst olan Henry içinde bulunduğu durumdan kurtulmak ve ailesini bu işten uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Değişik ve güzel bir konusu var. İlk bölümü izledim ve bana umut verdi açıkçası. Bir çok diziden ve filmden aklımızda kalan kısımları içinde barındırıyor diyebiliriz. Hatta mmorpg den bile :P Konusu alakasız olsada film içinde kullanılan teknoloji biraz azınlık raporu ve matrix i anımsatıyor. Yapımcıların bu konuyu çokta umursadıklarını sanmıyorum. Keza farklı denebilecek bir konusu var. Aksiyonu bol bir dizi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Christian Slater mıydı eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dr. jekyll and mr. hyde konusunun dizisi iste. 2 bolum yayinlandi su ana kadar, senaryo zaten filmden biliyoruz oldukca guzel. senaristler biraz yaratici ve zeki olursa guzel dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Poster güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dizi baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 baya iyi gidiyor. chuck'in ciddi versiyonu gibi birsey desek sanirim fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yeni bölüm bayagı güzeldi, izlemeyen varsa tavsiye ediyorum. Daha 4 bölüm ama bence bu diziden adam olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 indircem... kötü çıkarsa hepinizi 3 noktaya boğcam ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 1. bölümü izledim ve beendim... ama bu sizi 3 noktaya boğmıcaım anlamına gelmio...walla... bak... yapıom ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 merak ettim arıkuşu pozisyonu ne la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cok begenmeyin, iptal etmisler diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o.O ne?!?! nie?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tutmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 5. bölüm olmıcak yane... ühü ühü... son yaparlarmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hayir, yeni sezon olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sezon diilde hani iptal oldu die güzel bi son bölüm olsa... yaparlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 siteye baktım iptal edildiine dair haber yok... hatta önümüzdeki bölüm tarihi bile var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 SEZON DIYORUM, OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Peki yeni bölüm olacak mı Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gelin benim yatakta cekicez yeni bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Christian Slater iyiydi ama gerisi boştu. Bilimkurgu öğeleri bilimsel olarak doğru olmak zorunda değiller ama inandırıcı olmak zorundalar. Aksiyon desen o da yok. 9. bölüm son bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aquila said: gelin benim yatakta cekicez yeni bolumu arıkuşu pozisyonu yapak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu arada öyle bir pozisyon yok, dizi için sıkmışlar. Sadece nette sağda solda google searchde o gün birinci geldi diye hit almak için uydurulan açıklamalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar