Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yeni gelcek patch ile beraber Herb/alc olan warrior tankımın alc ı silmeyi yerine inscription kasmayı düşünüyorum. 375 için matlar tamam. Ama tank warrior için başka ne kasabilirim işime yarayacak. Yaklaşan wotlk i de düşünerek tavsiye verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Enchant kas, en temiz prof. her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 alch her daim en temiz parayı getiriyor bence.. otu böcüğü topla pot yap sat.. silme bence bendede lw ve alc var silemiyorum kıyamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 JC/BS olmalı. BS le kendi eldivenin ve bracer ına ekstra soket acabiliyorsun (ve kendinin ve herkesin kemerine), Jc ilede 3 uniqe prismatic gem alabiliyorsun cok ciddi buff bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Herb silmem en azından bir müddet. Inscription kasmamın para kasmak dışında ne faydası olur? Ins cilere özel bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Arma said: Yeni gelcek patch ile beraber Herb/alc olan warrior tankımın alc ı silmeyi yerine inscription kasmayı düşünüyorum. 375 için matlar tamam. Ama tank warrior için başka ne kasabilirim işime yarayacak. Yaklaşan wotlk i de düşünerek tavsiye verebilecek var mı? wotlk de mining alırsan stamina buff var sanırım 45 stamina mı 60 mı ne. herbalism crit rate verio seni etkilemez ama 2. meslek bilmiorum warriorsan blacksmith tutup kendi silahlarına soket takabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 su topiği her gorduğumde "today, tank a profession!" gibi bişi sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Arma said: Herb silmem en azından bir müddet. Inscription kasmamın para kasmak dışında ne faydası olur? Ins cilere özel bişey var mı? shoulder ench. war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bide recall sanırım bitek inscription kasanlar icin, ama emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dworgian said: Arma said: Yeni gelcek patch ile beraber Herb/alc olan warrior tankımın alc ı silmeyi yerine inscription kasmayı düşünüyorum. 375 için matlar tamam. Ama tank warrior için başka ne kasabilirim işime yarayacak. Yaklaşan wotlk i de düşünerek tavsiye verebilecek var mı? wotlk de mining alırsan stamina buff var sanırım 45 stamina mı 60 mı ne. herbalism crit rate verio seni etkilemez ama 2. meslek bilmiorum warriorsan blacksmith tutup kendi silahlarına soket takabilirsin herbalizm 3 yada 5 min CD li heal buyusu veriyor sana lvl 80 de 3k (idi sanırım ve +spell power dan etkileniyormu bilmiyorum) heallıyor 450+ herbalizm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hummmm dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar