SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 eueh orasına bende iğrendim şimdi acele kaçmış =) neyse cereblaris uzatmayalım sen yoluma ben yoluma. ben komik diyorum evet güldüğüm için, sen gülmüyorsun harikasın o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tam 1 senelik dövme yada göze 1 senelik iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oha göze de mi dövme var :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 göze dövmenin mantığı nedir ya (gerçekten varsa tabe:D) lens die bişi var demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dolis said: Ya zaten kalıcı yaptırıcamda hala hayatımda boyunca üzerimde öle bi şeyi taşıyabilirmiyim diye düşünüyorum o yüzden 1 yıl bi denemek istiyodum . Belkide sadece bi heves benimkisi onu bi test ediyim baktım çok hoşuma gitti direk gerçeğini yaptırırım diye düşünüyorum. Hint kınasıyla kendimde yapıyorum ama renkli istiyorum :) hevesini test etmek istiyorsan bir arkadasına dövmeni çizdir üzerine. öyle takıl bir süre bakalım sıkılacak mısın? Ve eğer "sıkılabilirim" düşüncesi varsa içinde dövmeyi karizma için değil kendine bir anlam ifade etmesi için yaptırman gerekir. Kendine özel olduktan sonra sıkılmazsın o dövmeden, o yüzden kendin tasarlamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oyle 10 gunluk seyle test mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dolis said: Walla cesaret edemiyomusun olayı deil pek. Dinlede alakası yok herkezin günahı kendine diye düşünenlerdenim naparsam ben çekicem diğer tarafta buda sana yol gösterdi nihahaa diye senide yakmicaklar yani :). Ondan dini olarak ben hiç bi sorun görmüyorum ayrıca lisedeyken din hocasına sormuştum oda günah deil demişti. Aynı acıyı çekiyomuyuz peki 1 yıllıklarda bide cilt hastalığı zart zurt tarzı bi şey olurmu bilgisi olan varsa ii olur. İğrenç bir hal alır bir kere geçici dövme. Kapıcı işidir, orası ayrı konu. Ayrıca kalıcı dövmenin de öyle aman aman verdiği bir acı yok. Yaptırdığın bölgeye göre değişse de kaburga üstüne ya da göğsüne yaptırmadığın sürece aman aman gözlerinden yaşlar getirecek sürekli bir acı asla olmuyor. İğnenin acısı yapılışının ilk 15 dakikasında hissediliyor, sonra hissetmemeye başlıyorsun, vücut da endorfin falan salgıladığı için mutlu olmaya başlıyorsun hatta üstüne. Böyle sağdan soldan "çok canım acıdı benim" muhabbetlerine inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ön kolumda dövme var.ilk 15-20 dakka gayette çok acıtıyor acıya karşı çok da dayanıklı biriyim.gözümden yaş falan gelmedi ama objektif olarak bakarsak gayet de büyük bir acıydı.ama 20 dk dan sonra o kadar hissetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Benim de ön kolumda var, ama öyle büyük bir acı olarak tanımlayamam ben. Ha acımadığını söylemedim, ilk 15 dakika civarı acıyı hissedersin sonra hissedilmiyor zaten. Arkadaş öyle bir sormuş ki çekilen acı aynı mıdır diye, sanırsın lazerle oyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bi de oyma var böyle dövme gibi iğrenç bişey. kabarık yapıyo deriyi. sanki bişeyin üzerine yatmışsın saatlerce de izi kalmış gibi. youtube'da yapılısını gosteren bi videosunu linklemisti biri, ögk midem bulanıyo aklıma geldikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bahsettiğin dövme şundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eh sayılır. cok daha abartılısı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 geçici dövme gerçek dövmenin küçük bir provası değil antitezi gibi geliyor bana daha ziyade. biri kalıcı diğeri geçici. biri irade göstergesi, diğeri kararsızlık. biri taşaklı bi hareket, diğeri tırsak. biri büyük karar, diğerinin kıymeti yok. etc. eğer dövme istediğinizden emin değilseniz dövme yaptırmayın. bu kadar basit aslında kural. sonra pişman olurum diye düşünürseniz pişman olmaya teşnesiniz demektir. üstünde durursanız ve bunun geri dönülebilirliğini sorgularsanız, iş dövmeyi sorgulamaya kadar da gidecektir ister istemez. dövmeye ilgi duyuyor ve içten içe yaptırmak istiyorsanız, şunu kabul edin bence: bi kere yaptırınca geri dönüşü yok. doğum lekesi gibi, ben gibi, burun gibi, göbek deliği gibi bir şey. yaptırdıktan sonra insan o kadar kafayı takmıyor. tüm tantana yaptırana kadar. mesela benim dövmelerimden biri basbaya ve dümdüz çirkin estetik standartlarıma göre. şimdi olsa hayatta yaptırmam. ama olsun, benim dövmem o. bana çok yakışıyo. iyi ki de yaptırmışım, süperim, bi dahaki* dövmem daha güzel olur inş, eheh. * bi dahaki derken, hep söylerim, 1 dövmeli insanlar azdır. işin tadını bir kere alınca birkaç zamanda bir dövdüresi geliyor kendini nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu nepçim dövme topiği. her topikte bi sürü güzel dövme fotoğrafı oluyo diye girdim, zaten her topiğin klişesi kurukafa var bi. paticik uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sadece yaptırmış olmak için yaptırmak gafletinde bulunmayın bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ne icin yaptırabiliriz ki baska :) dovme de bildigin aksesuar iste, kendinde guzel duracagını dusunuyorsan yaptırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ya kendi tasarımım diyemem pek ama heroes of might and magic 3 teki archangelin biraz daha deiştirdim kendimce ve çizdim ama karizma içinde 1-2 tane düşünüyorum :) yalan deil yani hoş duruyo sonuçta aksesuar ama hani öle t-shirt giyince falan görünen bi yerimdede olsun istemem çünkü ilerde iş ortamında zartta zurtta dikkat çeker ve negatif olarak algılanabilir düşündüğüm yer sırtım - üst kol veya iyicene kas yapabilirsem göğsüme istiyorum. Veya rahmetli dedem gibi boydan boya kolumada yaptırabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Patii http://www.forumturka.net/resimyukle/uploads/813f6b67e3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Allahtannn böle bi sevgilim yok cinsel hayatım uzaklaştırma alırdı kesn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 toggie said: ne icin yaptırabiliriz ki baska :) dovme de bildigin aksesuar iste, kendinde guzel duracagını dusunuyorsan yaptırıyosun. Hiç bir anlamı olmayan bir dövmeyi sadece güzel durur diye yaptırırsan olmaz. Öyle archangelmış güzelmiş onu değiştirdim çok güzel yaptım bana çok yakışır diye yaptırılmaz dövme. 4 sene önce aldığın kazak da çok yakışır sana ama 4 senelik olduğu için giymek istemezsin, giymekten sıkılmışsındır çünkü. Anlamı yoksa yaptıracağın şeyin, hele ki görebildiğin bir yerindeyse, 1 yıla kalmaz keşke yaptırmasaydım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 e anlamı olup de biseye benzememesi daha mı iyi :) ikisi birlikte olacak elbette. ama o anlam da zamanla senin icin birsey ifade etmez duruma gelebilir. gelmeyebilir de. iste boyle dusundugum icin ben yaptırmıyorum. yaptırana da niye yaptırdın lan demiyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 toggie said: e anlamı olup de biseye benzememesi daha mı iyi :) Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dövme özentiliktir. benim gibi savaş yarası olan insanlara özentilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Alexi_Septimus said: toggie said: e anlamı olup de biseye benzememesi daha mı iyi :) Evet. Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar