Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Sinema Sistemi Önerisi


Zerokull

Öne çıkan mesajlar

usta kesinlikle creative ''ALMA'' .

ses sistemi denince herkesin aklında direk oluşan bir marka creative . bende ismine aldanıp creative inspire 4500 le birlikte creative sound blaster ses kartını birlikte aldım . fakat çıkan sesten kesinlikle memnun değilim . creative ses sistemi kullanan bir kaç arkadaşım daha var , onlarda performanstan şikayetçiler .

epey araştırmış birisi olarak sana sunabilceğim marka ''microlab'' tır . büyük marketlerde bile bulabilceğin ses sistemleri mevcut . 4+1 leri 70 lira civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam . emin ol bir çok isim yapmış sisteme takar .

keseni bilemem ama , biraz para harcıcam diyorsanda , philips'ten şaşma . en iyi ses çıkışları her daim philips tedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

altec lansing laptopumun hoparlörleri, standart üzerinde olan ve fena bi perfomans vermiyor fakat 5+1 leri bilemem. Surround ses değilde kaliteli ve güçlü bir çıkış istiyorsan harman kardon sound sticks II tavsiye ederim fiyatları da düştü bu aralar :

http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=EUROPE&Country=TR&Language=ENG&cat=MME&prod=SOUNDSTICKSII&sType=C

2 tane arkadaşımda var bende almayı planlıyorum hakikaten muhteşem bir ses veriyor ve görünüşü de çok hoş.

Evde Philips var tv'ye bağlı tv'de Philips ne tv'den ne ses sisteminden memnunum gerçi bunda arkadaşımda dinlediğim 7+1'in etkisi olabilir acaip bi sistemdi:D

Harman Kardon çok iyi marka tercih etmekte fayda var BMW'de araçlarında en üst ses donanımı olarak bu markayı terchi ediyor mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-sf2000#pageType=TechnicalSpecs
Sony diyorm bende..Bu model yeni cıkmış sanırım.Bunun bi alt modeli var dayımda gümbür gümbür ve baya kaliteli ses yani..
anfi olarakta technics bulabilirsen iyi olur derim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ev sinema sistemi denmiş siz bilgisayara yönelik markalar tavsiye etmişsiniz.

Şimdi ben birşeyler karalayım.

İlk önce full bir sistem yapmak istiyorsan dvd playerlardan toshibayı tavsiye ederim. Tabi hd desteği mevcut olacak. Bunların fiyatı 300 ile 600 ytl arasında değişmekte. Senin tercihine bağlı.

Ardından harman kardon veya jbl bir anfi alabilirsin, tabi hd görüntüsünü gerçek almasını istiyorsan bir üst modellere bakacaksın. Bunların da fiyatı 600 ytl civarın da.

Subwoofer ve hoparlörlere gelecek olursak ilk sırada Bose var, Boselar bütçeyi zorlayabileceğini düşündüğüm için JBLin sistemlerine bak derim. Onların gayet makul ürünleri mevcut. Hoparlörler de bose, jbl veya harman kardon düşünmüyorsan kesinlikle Logitech z5500 al ve harici aldığın anfiye bağlantısını optik kablo ile yap. Bose ile hemen hemen aynı ses kalitesini yakalarsın.

Daha başka soruların olursa bana sorabilirsin.
Kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bose eski bose deil artık sanki ya düşürdüler kaliteyi veya diğerlerini yakalayamadılar gibime geliyor..Tabiki bir çok markadan hala iyi ama high-end sayılmaz artık.. bu arada çok ekstrem kalite istemiyorum diyorsan samsung un tasarımları harman kardonlarla birebir aynı olmuş nerdeyse malzeme kalitesi dışında onlara da yönlenebilirsin=) sesi nasıldır hiç bilemiyorum ama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...