Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 diyorlar. Bok gibi acikcasi dizayni buradan goruldugu kdariyla, icim rahatladi. Ama Apple'dan da cirkin dizayn cikmaz, bakalim yarin gorucez. http://is.gd/41rR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 guzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 macbook air in kalınlaşmış hali bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Nesi boktan bunun gayet güzel ama görüntüsünden cok donanımı nasıl acaba onu merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 scorch said: macbook air in kalınlaşmış hali bu? Aynen. Eğer gerçekse bu Mac Air'in klavyesini pek sevmemiştim ama hadi ince olduğundan bu tasarım fln demiştim. Bu hiç olmamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar