Fusion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Az evvel haritada dolaşırken bir uyarı çıktı boş bulundum ne yazdığını okumadan olumlu yönde cevap verdim ve kısa bir yükleme ekranı sonrasında bir mekana geldim order ve destruction savaştık falan sonra savaş bitince tekrar girmek istedim fakat nereden gireceğimi bulamadım yardım lütfen.
Hao Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Minimap'in solunda mavi renkli küçük bir düğme var, turuncu warhammer sembollü. Ona tıkla ve ready seçeneğini işaretle :)
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Dalga geçilecek bir yer göremedim , acaba espri anlayışımda değişimler mi yaşıyorum yoksa banamı öyle geliyor 8-)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yahu ne dalga geçmesi, geyik espri şakacıklar işte. konu muvaffakata ermiş, biz de eğleniyoruz.
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o zaman beni tedavulden kaldırmak gerekiyor galiba yada update filan belki işe yarayabilir.. yaşlanıyorum galiba 8-)
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sözde "soruyla ilgili bir iki kelime yazarsanız ilerde soracak arkadaşlara da referans olur arama yaparken" gibi şeyler geçti içimden, onu yazıyım dedim onun için girdim topiğe, sonra baktım ki hakkaten "bir soru" yazılacak kadar belirsizmiş durum :p
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dalga geçmedk cnm ne alaka,soru cevaplanmış şakacık yaptk
Öne çıkan mesajlar