Fusion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Az evvel haritada dolaşırken bir uyarı çıktı boş bulundum ne yazdığını okumadan olumlu yönde cevap verdim ve kısa bir yükleme ekranı sonrasında bir mekana geldim order ve destruction savaştık falan sonra savaş bitince tekrar girmek istedim fakat nereden gireceğimi bulamadım yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Minimap'in solunda mavi renkli küçük bir düğme var, turuncu warhammer sembollü. Ona tıkla ve ready seçeneğini işaretle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 birr bilmecem var çocuklarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 haydi sor sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Dalga geçilecek bir yer göremedim , acaba espri anlayışımda değişimler mi yaşıyorum yoksa banamı öyle geliyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yahu ne dalga geçmesi, geyik espri şakacıklar işte. konu muvaffakata ermiş, biz de eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o zaman beni tedavulden kaldırmak gerekiyor galiba yada update filan belki işe yarayabilir.. yaşlanıyorum galiba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sözde "soruyla ilgili bir iki kelime yazarsanız ilerde soracak arkadaşlara da referans olur arama yaparken" gibi şeyler geçti içimden, onu yazıyım dedim onun için girdim topiğe, sonra baktım ki hakkaten "bir soru" yazılacak kadar belirsizmiş durum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dalga geçmedk cnm ne alaka,soru cevaplanmış şakacık yaptk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar