Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Merhabalar ; Aklima geldi durup dururken , bize komsu yakin olan yerleri arabayla gezsem diyorum.Mesela Bulgaristan Yunanistan falan , kendimizde turistik vize olsa yeterli mi arabayla cikmamiz icin ? Arabaya ozel bi islem falan birsey yaptiriyoruz muyuz , yaptiriyorsak ne kadar patliyor ? Karayolu ile ulkeyi terk etmenin veya girmenin zorluklari nelerdir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Süper konu, ben de brüksele staja gidersem arabayla gitmeyi ve ve mini bi doğu avrupa turu yapmayı düşünüyorum. Fizibilitesini yapmadım daha ama tahminen 3-4 kişi gidersek benzin o kadar koymuyor. Ben de merak ediyorum arabayı dışarı çıkarmanın olayı nedir. Misal şengenim var, bütün şengen ülkelerine arabayla girebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 araç vizesi alman gerekli. :D sanırım temiz kağıdı ya da vergi borcu olmaması gibi şartları da var. pek emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Benim de hep istediğim bişeydi. Yapıcam inşallah. Kafamdaki en büyük sıkıntı olsa olsa yakıt.. Bulması, temizliği tertbi, parası.. ir de yabancı ülkelerin kara yollarında başa gelebilecek şeyler. Bunlar dışında arabanın avrupada çok satılan bi model olması artı heralde ? bozulsa yandın el yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sınırdan sigorta yaptırıyosun arabaya, 153 ytl aldılar geçen bulgaristana giderken (sanırım 3 aylık yada 6 aylık). Ayrıca araba senin üstüne olması lazım veya vekalet alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kıbrısa getirdim ben arabayı. Araba üzerine değilse noter onaylı vekaletname gerekiyor. triptik mi ne yaptırıyorsun trden. Sonra çıkacağın ülkeye göre mesela kıbrısta trafik sigortası yaptırma zorunluluğun var tr trafik sigortası geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 boşver arabayı, bisikletle gez, ne güzel olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 eee yani 10 avrupa ülkesini arabayla gezmek istersek hepsinden geçerken sigortamı yaptırıcaz?! her ülkede max 2 gün kalıcaksın diyelim. yakıt parasını geçtim sigorta parasına göçüosun direk o zman. e uçak kiralayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 road trip. hayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 avrupa birliği şeyine avrupada değişik olabilir. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 1 tane yaptırman yeterli sanırım ama tam bilmiyorum ben bulgaristanın ötesine geçmedim arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 biz brlikten diliz. kesin bize giricek şeyler vardır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Evet aynen benim de bir hayalimdir bu. Arabayla Avrupa turu. Çok zevkli olur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Uluslararası sürücü belgesi de gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Onu nerden alıyoruz? Bide ne gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 avrupada geçerli değil mi tr ehliyeti? Sonuçta turist olarak giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 geçerli değil ama hangi ülkeden almak istiyosan o ülkenin yazılı sınavına giriyon veriyolar ehliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bulgaristan'da direk fordlarlar benden söylemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 minibüsle gidicen 30 kisi mangal falan yapcan mınıbuste hatta kamyon la gitçen yarısını havuz yapcan kamyonun atlıcan sıkılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 international touring license die bi dalga duymustum belki osekilde yapilabilir?emniyete sormakta fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Cok super olur ya avrupayi gormek cok isterim araba turu yaparken. Heralde en fazla arabanin borcu var mi ve calinti olmadiginin belgesi gerekir. Arac vizesi vardir belki dendigi gibi. Emniyete gidip sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 -yeşil pasaport çıkartıp vize alman gerekir. -Avrupa birliği ülkelerinde dolaşabilmek için GReen Card denen sigortadan yaptırmak gerek(6 aylık yaptırmıştım 316 EURO) -araç senin üzerine olması gerekir yada vekalet alıcan. -Triptik denen bi sigorta gibi bişey daha var.aracın ruhsatı giricen ülkeye göre düzenleniyor ve o ülkede ruhsat niyetine kullanıyorusn(30ytl civarı) -Yakıt olayı çok dert olmaz heralde tr den daha ucuz heryerde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Lisansa falan gerek yok sürücülük için.İsveçteyim ben polise sordum kendi ulkemizinki olur mu kullanabilir miyiz diye olur dedi. Masraflı bir işmiş ya sigorta vize falan.Bulgaristan'ı gezicez diye de gerek yok )) Giderim otobusle kiralarım bi araba.. not:Bulgaristan hakkında bilgili deneyimli olanlar bi OM atabilir mi ? Turist olarak ne yapmalı ne yapmamalı ? Fiyatlar,mekanlar vs. Gerçi anca yeni yılda gezerim bulgaristan ı ama olsun şimdiden bilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bulgaristana girdikten sonra birsürü 5 ytl gel gel yol kenarında arabada farketmezcilerden görücen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 benim bi arkadaşım kamyonla almanya'ya götürüyo, ama çok sessiz olcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar