Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2008/2009 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
khala said:
pişman oldum yaptığım takasa yaw kime sorsam senin avantajlı olduğunu söyledi neyse bakalım dalembert düzelir inşallah :P

bence banko düzelir. hala phili nin vasatı aşamamasına anlam veremiyorum. ibrahim kutluay ı alıp 3lük attırtsınlar bune ya.

dalembert gecen sezona göre deli düşüşte kesin toparlar bence
Mesaj tarihi:
Ligimiz bu sene baya çekişmeli oldu herkes herkesi yenebilecek kapasiteye sahip.
Bu arada rlx baya çekişmeli gidiyor bizim maç ne olacağı belli olmaz her iki tarafta 9-0 kazanabilir :)
Mesaj tarihi:
khala said:
Ligimiz bu sene baya çekişmeli oldu herkes herkesi yenebilecek kapasiteye sahip.
Bu arada rlx baya çekişmeli gidiyor bizim maç ne olacağı belli olmaz her iki tarafta 9-0 kazanabilir :)

öyle ya benim her maç şu ana kadar çekişmeli geçti.. lig güzel valla keyif alıyorum şu anda. millet kopmayıp takip ederse sonuna kadar daha güzel olur.
bizim maç içinde gl hf diyorum :D
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
her hafta 3-4 oyuncu sakat kadromda, baydım artık.
baştan beri bu haldeyim ve dipte olmamın tek sebebi bu. ben bile baymadan kasıyorum daha çok hafta var.
Mesaj tarihi:
22.12.2008

Sevgili Yahoo Fantasy Paticik ligi katılımcıları

Rebound-blok getirisi overload olmuş arkadaşların bu istatistiği sağlayacak oyuncularına karşılık makul takas önerilerine açığım.

Drama Calcetta

Dilekçeli trade beyanı
Mesaj tarihi:
Beyler kadro kurmayı ya unutuyorsunuz ya da önemsemiyorsunuz. Lig başlamadan uyardık bütün sene takip edilecek diye. Hayır ligde kötü sırada olunca takip etmeyi bırakmanın anlamı nedir? 2-3 kişi yüzünden bütün ligin tadı kaçmasın geç olmadan.
  • Yeni Oluştur...