Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Sitemiz bugunden itibaren aktifdir.Amacımız sizlere güncel bir portal sunup,sizleri sphere scripting dünyasından haberdar etmektir.Bunun yanı sıra forumumuz,script sharingimiz vardır.Sitemiz her gecen gün sizlerinde katkısıyla içeriğinin artacağına inaniyoruz. Sitenin adresi : www.uotr.net Ayrıca yorumlarınızı buradan veya [email protected] adresine yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bişi dicem kendinde neden newbie yazıor :) + neden forum kullanıyorsunuz sistem yapsaniza[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Site daha bugun acıldı,forum rütbelerini ayarlamadım.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bu arada msn'den gelip scripter lazımmı staff arıyormusunuz diyenler oldu :) bizimki bir site arkadaşlar server deil.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Senin gibi bi insana mı demişler ? scripter arıyomusunuz diye :) *kopar*[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Nası girecez servera üyede olduk Uogatewayden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 18:31 tarihinde demiş ki: bizimki bir site arkadaşlar server deil. [signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 başarılar[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Brook, 27 Nisan 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Senin gibi bi insana mı demişler ? scripter arıyomusunuz diye :) *kopar* Bugune kadar ne yaptim ? Ne yamugumu gördün ? Bir server acmak istedim,size hizmet vermek istedim. Sucum bumudur ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bu arada teşekkür ediyorum.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 maden öyle uotrnet web acıldı flan die topic acsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Anlayan anliyor.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Bugune kadar ne yaptim ? Ne yamugumu gördün ? Bir server acmak istedim,size hizmet vermek istedim. Sucum bumudur ? Şuçunu hemen söyleyim Lexin'cim. Korax'a yaptıklarını unutmadım. günlerce senin için script yazdıktan sonra, emeğine saygı göstermeden scriptlerin altına "scripted by Lexin" yazdın. Bide hiçbişeyden haberin yokmuş gibi "ne yamuğumu gördün" diyerek üste çıkmaya çalışma.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Başarılı olmanızı dilemek ile birlikte ; design biraz fazla TECHO-Site gibi olmamış mı ?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Brook, 27 Nisan 2004 21:18 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Bugune kadar ne yaptim ? Ne yamugumu gördün ? Bir server acmak istedim,size hizmet vermek istedim. Sucum bumudur ? Şuçunu hemen söyleyim Lexin'cim. Korax'a yaptıklarını unutmadım. günlerce senin için script yazdıktan sonra, emeğine saygı göstermeden scriptlerin altına "scripted by Lexin" yazdın. Bide hiçbişeyden haberin yokmuş gibi "ne yamuğumu gördün" diyerek üste çıkmaya çalışma. Birincisi onlar gecmiste kaldı,ikincisi Korax bana küfürler yagdırdı sanal gülüşler yagdirdi muhaha puhaha vs vs scriptlerde bug yaptim dedi bir anlık sinir.Scriptleri silmedimmi sonra ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: TheCoder, 27 Nisan 2004 21:18 tarihinde demiş ki: Ben rekabeti herzaman severim kaliteyi arttırır lakin sadece bir template indirip php nuke kurmakla olmaz kendi portalını hazırla farkın olacak bişeyler yap döküman yaz program yaz vs.. TheCoder,kendi portalımızı hazırlıyoruz zaten o bannerlarla falan photoshopda baya bir ugrastım yani pıt indirdimde koydum zannetme.Ayrıca yavas yavas olacak o seyler daha bugun acıldı.Döküman yaziyorum zaten suan onla ugrasacam en kısa zamanda ekliyecem.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: nbl_silencer, 27 Nisan 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Başarılı olmanızı dilemek ile birlikte ; design biraz fazla TECHO-Site gibi olmamış mı ? Saol silencer.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Başarili olmaniz dileğiyle. Anlatcak cok şey war daniel xavie ama yeri zamani deil.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Bu arada teşekkür ediyorum. Staffa verdigin degeri biliorum,serveri kapatiorum ayagaina yatip yeni staff aldiginida bilioruz.Daniel..[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Özel mesaj sistemiyle anlatabilirsin.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bu arada arkadaşlar sitemiz yazi olarak pek iyi deildir ancak bunlar gün geçtikte artacaktır.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Korax mı ? ehehe ona yaptıklarının yanında az bile yaptı. Ayrıca o kadar laftan sonra o scriptleri hangi yüzle kullanacaktın(hoş zaten editleyip kullandın zaten ama :) ). Neyse senin gibi biriyle tartışmaya girmicem.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hayırlı olsun.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Brook, 27 Nisan 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Korax mı ? ehehe ona yaptıklarının yanında az bile yaptı. Ayrıca o kadar laftan sonra o scriptleri hangi yüzle kullanacaktın(hoş zaten editleyip kullandın zaten ama :) ). Neyse senin gibi biriyle tartışmaya girmicem. Ben hicbirseyi karsiliksiz yapmam. Durduk yerde onun scriptlerini niye editliyim bi sor ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar