Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UoTrNet Acıldı

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Sitemiz bugunden itibaren aktifdir.Amacımız sizlere güncel bir portal sunup,sizleri sphere scripting dünyasından haberdar etmektir.Bunun yanı sıra forumumuz,script sharingimiz vardır.Sitemiz her gecen gün sizlerinde katkısıyla içeriğinin artacağına inaniyoruz.

Sitenin adresi :
www.uotr.net
Ayrıca yorumlarınızı buradan veya [email protected] adresine yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 20:27 tarihinde demiş ki:

Bugune kadar ne yaptim ? Ne yamugumu gördün ?
Bir server acmak istedim,size hizmet vermek istedim.

Sucum bumudur ?

Şuçunu hemen söyleyim Lexin'cim.
Korax'a yaptıklarını unutmadım. günlerce senin için script yazdıktan sonra, emeğine saygı göstermeden scriptlerin altına "scripted by Lexin" yazdın.

Bide hiçbişeyden haberin yokmuş gibi "ne yamuğumu gördün" diyerek üste çıkmaya çalışma.[signature][hline]I Only Die For This Woman

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 27 Nisan 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
said:
Daniel_Xavie, 27 Nisan 2004 20:27 tarihinde demiş ki:

Bugune kadar ne yaptim ? Ne yamugumu gördün ?
Bir server acmak istedim,size hizmet vermek istedim.

Sucum bumudur ?

Şuçunu hemen söyleyim Lexin'cim.
Korax'a yaptıklarını unutmadım. günlerce senin için script yazdıktan sonra, emeğine saygı göstermeden scriptlerin altına "scripted by Lexin" yazdın.

Bide hiçbişeyden haberin yokmuş gibi "ne yamuğumu gördün" diyerek üste çıkmaya çalışma.

Birincisi onlar gecmiste kaldı,ikincisi Korax bana küfürler yagdırdı sanal gülüşler yagdirdi muhaha puhaha vs vs scriptlerde bug yaptim dedi bir anlık sinir.Scriptleri silmedimmi sonra ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 27 Nisan 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
Ben rekabeti herzaman severim kaliteyi arttırır lakin sadece bir template indirip php nuke kurmakla olmaz kendi portalını hazırla farkın olacak bişeyler yap döküman yaz program yaz vs..

TheCoder,kendi portalımızı hazırlıyoruz zaten o bannerlarla falan photoshopda baya bir ugrastım yani pıt indirdimde koydum zannetme.Ayrıca yavas yavas olacak o seyler daha bugun acıldı.Döküman yaziyorum zaten suan onla ugrasacam en kısa zamanda ekliyecem.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 27 Nisan 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Korax mı ?

ehehe ona yaptıklarının yanında az bile yaptı.

Ayrıca o kadar laftan sonra o scriptleri hangi yüzle kullanacaktın(hoş zaten editleyip kullandın zaten ama :) ).

Neyse senin gibi biriyle tartışmaya girmicem.

Ben hicbirseyi karsiliksiz yapmam.
Durduk yerde onun scriptlerini niye editliyim bi sor ?[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Ehann
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...