Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.0.2

Darkthrone

Öne çıkan mesajlar

Quo-Vadis? said:
Vay be , login ekranına hasta oldum ciddi ciddi,hele o dragon pat diye ortaya cıkınca ... breeh dedim ne oluyor , şu server acılsa da bir baksak ne olcak.

yeni talentler, acık sw limanı,bos dalaran cukuru yeni acılan menethil gemi yanasma iskelesi sanırım dün baktıgımda kazıkları cakmıslardı iskelenin bla bla bla diye gidiyor bi sürü oyalanacak sey
Sosyal ağlarda paylaş

said:
New Arenas
Two new arenas are being added to the game, the Dalaran Arena and the Orgrimmar Arena.

Dalaran Arena
The main feature of the Sewers is a huge pillar of water at the center of the main platform of the arena. The water is activated periodically and will knockback anyone in its way. As long as it's activated you will be able to fight very close to it but you will get knockbacked again as soon as you touch it. Players starts in pipes above the level of the room, to prevent people from staying in these pipes players are automatically "pushed" out of these pipes at the beginning of the match.
Sosyal ağlarda paylaş

patch notlarına göz gezdirdimde bence mage ve paladin için gelmiş bu patch :)

rogueden poison skill kalkmış vanish matt kalkmış shs root ta kullanılmıo...

Druid e de çok güzel buff gelmiş bir zararları feral charge olmuş birkaç şey daha var işte ama mage ye demişlerki git fire ol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hakikaten hiç böyle yavaş inen patch görmedim ..
İşyerinde %77 de takıldı kaldı, şimdi eve geldim evde iyice berbat %30 u geçemedi.. Birde bilgisayarınız firewall korumasında diyor, windows güvenlik merkezine giriyorum güvenlik duvarı açık diyor, alt taraftaki windows güvenlik duvarına tıklıyorum orada kapalı gözüküyor, bir türlü kapatamıyorum yani, ne yapmam lazım ?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:
Ya hakikaten hiç böyle yavaş inen patch görmedim ..
İşyerinde %77 de takıldı kaldı, şimdi eve geldim evde iyice berbat %30 u geçemedi.. Birde bilgisayarınız firewall korumasında diyor, windows güvenlik merkezine giriyorum güvenlik duvarı açık diyor, alt taraftaki windows güvenlik duvarına tıklıyorum orada kapalı gözüküyor, bir türlü kapatamıyorum yani, ne yapmam lazım ?

Anti-Virüs kullanıyorsan devre dışı bırak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...