toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 patch geldigine gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 püü daha 250 mb var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Oh be, artık oyuna girmeden Options'a girebiliyoruz. Yehu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 639 mb of 1.57GB..Üstelik geceden beri açık..Bazen çok hızlı gidiyo bazen de böyle yavaş.. Pfft. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 1.57 nin üstüne 60 70 mb daha geliyor ben 2 gecede indirdim 10 saatten toplam 20 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 options olayı çok iyi olmuş evt, betayıda sildim ben artık ehue betası mı kalmış login ekranı bile aynı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Giriş mükemmel olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 esas oyun gelince giris ekranının degismesini bekliyorum ben. mukemmel falan değil bence. tamam drake geliyo kükrüyo falan da, daha güzel bi calısma beklerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Quo-Vadis? said: Vay be , login ekranına hasta oldum ciddi ciddi,hele o dragon pat diye ortaya cıkınca ... breeh dedim ne oluyor , şu server acılsa da bir baksak ne olcak. yeni talentler, acık sw limanı,bos dalaran cukuru yeni acılan menethil gemi yanasma iskelesi sanırım dün baktıgımda kazıkları cakmıslardı iskelenin bla bla bla diye gidiyor bi sürü oyalanacak sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ee ne zaman acılcak server hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dalaran çukuru diye bi bg açılmış, bunun mevzusu ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 baya değişiklik var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya bende %47de kalıo bu ne yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: New Arenas Two new arenas are being added to the game, the Dalaran Arena and the Orgrimmar Arena. Dalaran Arena The main feature of the Sewers is a huge pillar of water at the center of the main platform of the arena. The water is activated periodically and will knockback anyone in its way. As long as it's activated you will be able to fight very close to it but you will get knockbacked again as soon as you touch it. Players starts in pipes above the level of the room, to prevent people from staying in these pipes players are automatically "pushed" out of these pipes at the beginning of the match. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ya bu 1.57GB'lik patchi bi yerden çekemiyo muyuz?Yoksa haftasonunu bulcak benim oynamaya başlamam.. =( Yarım saat önce 640dı şimdi 705te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 patch notlarına göz gezdirdimde bence mage ve paladin için gelmiş bu patch :) rogueden poison skill kalkmış vanish matt kalkmış shs root ta kullanılmıo... Druid e de çok güzel buff gelmiş bir zararları feral charge olmuş birkaç şey daha var işte ama mage ye demişlerki git fire ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ya hakikaten hiç böyle yavaş inen patch görmedim .. İşyerinde %77 de takıldı kaldı, şimdi eve geldim evde iyice berbat %30 u geçemedi.. Birde bilgisayarınız firewall korumasında diyor, windows güvenlik merkezine giriyorum güvenlik duvarı açık diyor, alt taraftaki windows güvenlik duvarına tıklıyorum orada kapalı gözüküyor, bir türlü kapatamıyorum yani, ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Burada bir sürü adres var için patch downloadu için. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 patch 3.0.2 die başlık var orda son sayfada mesajımda verdim hızlı bi site link i isteyen ordan alsın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 patchin yüklenmesi indirilmesinden zor nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sayfa 3 benim attığım linklerdeki patchleri indirebilirsiniz ben sorunsuz indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Devil, Senin linkler Premium account istiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 loop said: Ya hakikaten hiç böyle yavaş inen patch görmedim .. İşyerinde %77 de takıldı kaldı, şimdi eve geldim evde iyice berbat %30 u geçemedi.. Birde bilgisayarınız firewall korumasında diyor, windows güvenlik merkezine giriyorum güvenlik duvarı açık diyor, alt taraftaki windows güvenlik duvarına tıklıyorum orada kapalı gözüküyor, bir türlü kapatamıyorum yani, ne yapmam lazım ? Anti-Virüs kullanıyorsan devre dışı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://wowsource.4players.de/downloadspatches.php surası cillop gibi flash getle de iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Background Downloader'ı kapayıp tekrar açtım..Yanlış anlamıyosam şuan en son ufak patch dahil,hepsi birlikte geliyo ve yaklaşık 2 kat hızlandı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar