Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu etkiler PS' te nasıl verilir?

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

daha yuksek cozunurluk bir ornek yokmu?

durda modelde gren yok, arkaplanda ve duvarda var, onun dısında, muhtemelen duvarda daha cok renk vardı, duvarın saturasyonu düşürülmüş hatta belki monochrome yapılmış. onun dısında burd/dodge var, bacaklarda falan, bide modelın arka planı.

cözünürlük düşük olduğu için cok şey edemiyorum ama toptan o hatun kesilip orayada yapıltırılmıs olabilnir mümkündür.

ya aslında cokzor bı foto değil, rengi tutturmak dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

daha yüksek çözünürlüklü bildigiğim kadarıyla yok ama bakıcam.
Ben genel itibari ile renkleri tutturmaktan istiyorum. Duvara ayrı kişiye ayrı etki veriyor olabilirler tabii ama tüm fotografta aynı tonların hakim oldugu bir çok fotograf var arıyorum ya bulamıyorum maalesef şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

ooo meme +rep!

ikincide toptan üste bi hatta iki layer acılmış, ilki arkaplandaki o eskimiş parcalanmış boya dokusu için, ikincisi daha cok her tarafı kaplıyan cizik cizik durum için. modelin alt'ı saclar, sağ kenar'ı silinerek arka plana'a yedirilmiş. renkler üzerinden genel bi color/hue yapılmış, hatta renk için de bi tane layer acılıp blendingle oynanmış.

birinci, curves, bolca burn, saclara contrast/saturation ama ardından burn gibi şeyler var. daha sakin bir foto birinci.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte, saturasyon düşür, hue'le biraz oyna. olmadı cok abuk yerleri sec biraz toparla renkleri, oda olmadı ac bi layer bas kahverengini, sonra layer blending option'dan yukarı aşağı bişiler yap, elbet bulursun uygun bişi.

öle yapıyolar yanı.
Sosyal ağlarda paylaş

levels ayarlarını aç.

orda 3 tane okçuk göreceksin.

solda ortada sağda

sağdakini sola çek azcık sonra ortadakini sağa doğru çek biraz, yani birbirlerine ortalarda bir yerlerde yakınlaşmalarını sağla. bu olay derinlik katıyo bazen fotoğraflara, belki istediğine giden yolda bi yardım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...