Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Benjamin Mckinlay ve bendenizin elektronik müzik projesidir. http://bipolarprojections.blogspot.com sitesinden erişebilirsiniz. Nedir ne değildir derseniz, DJ setlerine, DJ ya da MC olma hevesinden uzak bir yaklaşım içinde, yaptığını sanat değil de, sadece müzik zevkinin paylaşımı olarak gören iki kafadarın macerası diye adlandırabiliriz. Feysbuk grubumuz da mevcuttur, nitekim buradan yeni setleri ve gelişmeleri takip edebilirsiniz, onun linki de budur. Minimal, progressive, electro, house, tech house ve civarı türlerin commercial ve mainstream kenarından Benjamin tutmuştur, daha bilinmeyen yer altı şeylere ise ben merak salmışımdır, Bipolar ibaresi de bu iki kutuplaşmadan gelmektedir. Sanatı yapanları yakınlarımıza, dostlarımıza yansıtma eylemini icra etmeye çalıştığımızdan da procekşınz olmuştur. Yeni radyo yayın döneminde bendeniz sevdiğim DJ'lerin setlerini çalmakla beraber bu proje altında yaptığımız setleri de yayınlamayı planlamaktayım. Dolayısıyla beni yayında gördüğünüzde ne tür bir müzik bekleyeceğinizi artık kestirebilirsiniz bu vesileyle efenim. İlgililere duyurulur, yorumlarınız candır, değerlidir, esirgemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu tarz müzikle çok ilgilenmiyorum ama iki set dinledim şu ana kadar. enteresan tatlar, başarılı geçişler ve değişik bir "fikir akıntısı" (ya da flow of ideas) yakalamak mümkün =) keep it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Güzel olmuş kankut. Hakkaten beğendim bu arada, yoksa anladığımdan ettiğimden değil. Oturup dinlediğim bir tarz değil ama sevdim, arkada çalmasından rahatsız olmuyorum ki çok önemli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 çook ii olmuş (tu) gecem şenlendi bi anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Teşekkürler Aegean :) Bu arada Miller Music Factory yarışmasına katılmaktayım efenim. Twitch/Switch isimli setin hafif kesilmiş biçilmiş halini yolladım nitekim, buradan dinleyebilir, hatta üye olursanız oy verebilir, favorilerinize ekleyip destekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Takdir ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Arkadaşım borçlar kanunun bende, gidip yenisini alırsan bana gelip drama yapma diye yazayım dedim (uplama maksatlı yazdım aslında evet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Oha kişisel 231 konuları buraya akmasın istersen Levent'cim , değil mi ama ? Bu arada VER LAN KANUNUMU! Evet, sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu cumartesi Taksim'de Olimpia'da (İndigo Pub'ın karşısı) 23:00-01:00 arası canlı çalıyoruz efenim. Pati halkından da ilgili olanlar var davetli olduklarını belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar