vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Esh said: haci bu i$ 1 forumda sorarak olmaz. googlelayacan baktigin modelleri. review okuyacan falan. oyle bunu mu alsam diyerek girilmez ki =) herneyse, istanbul bilisime gir, fiyatlari biraz daha uygun hepsiburadadan. Ayrica cok fazla model var ve surekli yeni modeller geliyor.okuya okuya manyak oldum ya:( zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 vimpir said: moriQ said: hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.Hangisi benim dedigimmi? Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:( yok Samsung T220. diğeri çok büyük. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 moriQ said: vimpir said: moriQ said: hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.Hangisi benim dedigimmi? Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:( yok Samsung T220. diğeri çok büyük. gereksiz.buyuk olmasinin olumsuz bir nedeni varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 olumsuz değilde bence gereksiz. 22" fazlasıyla yeterli. en azından benim için öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Abi hic 22 inch kullanmadin heralde, o bile buyuk geliyor bana 1 cm daha buyugune dayanamam yani. Ofisteki monitorum 22 inch, ne calistirdigima bagli olarak 3-4 pencere diziyorum ayni anda okuyorum yaziyorum falan, daha buyugunde ekranin kontrolunu kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 22" o kadarda buyuk degil, rahat kullaniliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Penthesilea said: Abi hic 22 inch kullanmadin heralde, o bile buyuk geliyor bana 1 cm daha buyugune dayanamam yani. Ofisteki monitorum 22 inch, ne calistirdigima bagli olarak 3-4 pencere diziyorum ayni anda okuyorum yaziyorum falan, daha buyugunde ekranin kontrolunu kaybedersinya ne adamsiniz birakin aliyim nolur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 al abi bu kadar istiyosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iyi de aranda 1 metre mesafe olacak, hic oturdun mu o kadar buyuk ekranın karsısına bu kadar yakından? cok rahatsız olursun, ayrıca xaenin'in de dedigi gibi gozlerin mahvolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 22" e alıştınmı daha büyüğünü niye almadım diyorsun. t220 gercekten mükemmel, fiyatıda çok uygun. 45 watt harcamasıda cabası. geçenlerde mediamarkt ta görmüştüm plazma 100 küsür ekran promosyonda 1.300 ytl küsürdü, bir bak istiyorsan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla bende samsung T220 var, öyle ahım şahım büyük değil, yalnız benim masam büyük ve ekranın dibinde oturmuyorum. ama 22"ten fazlası gerçekten büyük olur. 20-21-22 ideal. t220 de çok başarılı, on puan veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 heuah 24" kullanıyorum ben, bazen o bile yetmiyo; özellikle oyunları falan windowed oynama takıntın varsa, ne kadar büyük o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd52259,bd50471,&type_id=LCD+Monit%C3%B6r&CatalogName=Bilgisayar ya benmi yanlis goruyorum Kontrast Oranlari cok dandin lcd tv lere gore birde 75-60 hz bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 T220 10 değil 100 numara bir monitör, aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 vimpir said: http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd52259,bd50471,&type_id=LCD+Monit%C3%B6r&CatalogName=Bilgisayar ya benmi yanlis goruyorum Kontrast Oranlari cok dandin lcd tv lere gore birde 75-60 hz bunlar :S aslinda degil. dinamik kontrasti 10.000:1 e cikiyor samsung un modelinin. Bunlarla kar$ila$tirilabilecek tek monitor vardir ki aslinda hepsini de ezer gecer. Turkiye'ye de gelmi$. Buyurunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yani bu monitoru kadikoy Eksen bilgisayarda bizzat inceledim. Yok boyle bir kontrast, nasil guzel renkler ve backlight hemen hemen yok gibi. Farcry demosu vardi ve tek kelimeyle mukemmeldi. Yaninda 15 tane daha monitor vardi, solda 0 kaliyorlar, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 rengide güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 SAMSUNG SYNCMASTER T260HD 26" 5ms (Analog+DVI+2HDMI) WIDE SCREEN LCD HDTV MONİTÖR ve SAPPHIRE ATI HD 4870X2 2GB 2x256BIT GDDR5 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 urunlerini aldim dvi dan dvi a bagladim vista kurdum daha sonra kendi kendine shutdown yapti kontrollu bir sekilde daha sonra dvi dan dvia goruntu alamadim analogdan goruntu veriyor ama birtanede olu pixel cikti birazdan vatanbilgisayara goturucem ikisinide umarim sorun cikarmazlar:( sonucu buraya yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 1px garanti dışı olabilir o kontrolü almadan yaptırman lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fastreloader said: 1px garanti dışı olabilir o kontrolü almadan yaptırman lazımdıcok aceleyle aldik onlarda bole birsey teklif etmedi bide sey var sonucta daha alali 24 saat olmadi 15 gun icerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkim var dimi moralimi bozma arkadas ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 7 gun icinde herhangi bir problemle karsilasirsan iade etme hakkin var, 7 gunun sonrasinda alet garantiye gitmek durumunda. 15 gun icinde sorgusuz sualsiz indirim, falan tarzi seyler perakendeciye gore degisir ki yapacaklarini zannetmiyorum. 1 pixel bu tarz durumlarda panelin kalitesizligini belirtmez, bu boyutlarda gayet normal. edit: sorgusuz sualsiz indirim ne demek, iade olcak o. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 KHaRoN said: 7 gun icinde herhangi bir problemle karsilasirsan iade etme hakkin var, 7 gunun sonrasinda alet garantiye gitmek durumunda. 15 gun icinde sorgusuz sualsiz indirim, falan tarzi seyler perakendeciye gore degisir ki yapacaklarini zannetmiyorum. 1 pixel bu tarz durumlarda panelin kalitesizligini belirtmez, bu boyutlarda gayet normal.daha 24 saat olmadi ogle yemeginde gidip goturucem umarim sorun cikmaz dvi olayinida cozemedim zaten artik dvi danda goruntu gelmiyor:( analog calisiyo sadece ekran karti tarafi 2 tane dvi var sadece cevirici ile analogda sorun yok dvi sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 dvi icin panel ile gelen tipteki dvi kablosunu kullanman gerek, ekran kartiyla gelen farkli olabilir. bi kac farkli sekli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 KHaRoN said: dvi icin panel ile gelen tipteki dvi kablosunu kullanman gerek, ekran kartiyla gelen farkli olabilir. bi kac farkli sekli var.ilk kurdum ama onunla sonra birden bire gitti:( bide bu hdmi cikisi var monitorun ama ekran karti en pahalisi olmasina karsin 2 tane dvia cikisi var sadece cevirici ile kullanicam ama hic icime sinmedi sanki dandik gibi geliyo bide dvi ve hdmi arasinda cok fark gorebilcekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 3 tip goruntu baglanti standardi var. d-sub(analog) ,dvi(dijital goruntu) , hdmi(dijital goruntu+ses) hdmi aslinda dvi in uzerine ses baglantisida icerecek sekilde tasarlanmis bi baglanti. goruntuleri arasinda fark olmaz. d-sub ise tamamen facia olur. ekran kartinin hdmi cikisi olmamasida dandikligine delalet degil, hatta bu ekran kartlari genelde cift monitor olarak kullanildigindan bu sekilde olmasi daha bile rahat diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar