Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full HD Plazma Tavsiye

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir said:
moriQ said:
hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.
Hangisi benim dedigimmi?
Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:(

yok Samsung T220. diğeri çok büyük. gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
vimpir said:
moriQ said:
hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.
Hangisi benim dedigimmi?
Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:(

yok Samsung T220. diğeri çok büyük. gereksiz.
buyuk olmasinin olumsuz bir nedeni varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi hic 22 inch kullanmadin heralde, o bile buyuk geliyor bana 1 cm daha buyugune dayanamam yani.
Ofisteki monitorum 22 inch, ne calistirdigima bagli olarak 3-4 pencere diziyorum ayni anda okuyorum yaziyorum falan, daha buyugunde ekranin kontrolunu kaybedersin
ya ne adamsiniz birakin aliyim nolur:)
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd52259,bd50471,&type_id=LCD+Monit%C3%B6r&CatalogName=Bilgisayar

ya benmi yanlis goruyorum Kontrast Oranlari cok dandin lcd tv lere gore birde 75-60 hz bunlar :S

aslinda degil.

dinamik kontrasti 10.000:1 e cikiyor samsung un modelinin. Bunlarla kar$ila$tirilabilecek tek monitor vardir ki aslinda hepsini de ezer gecer. Turkiye'ye de gelmi$.

Buyurunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bu monitoru kadikoy Eksen bilgisayarda bizzat inceledim.

Yok boyle bir kontrast, nasil guzel renkler ve backlight hemen hemen yok gibi.

Farcry demosu vardi ve tek kelimeyle mukemmeldi. Yaninda 15 tane daha monitor vardi, solda 0 kaliyorlar, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

SAMSUNG SYNCMASTER T260HD 26" 5ms (Analog+DVI+2HDMI) WIDE SCREEN LCD HDTV MONİTÖR

ve

SAPPHIRE ATI HD 4870X2 2GB 2x256BIT GDDR5 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0

urunlerini aldim dvi dan dvi a bagladim vista kurdum daha sonra kendi kendine shutdown yapti kontrollu bir sekilde daha sonra dvi dan dvia goruntu alamadim analogdan goruntu veriyor ama birtanede olu pixel cikti birazdan vatanbilgisayara goturucem ikisinide umarim sorun cikarmazlar:( sonucu buraya yazarim
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:
1px garanti dışı olabilir

o kontrolü almadan yaptırman lazımdı
cok aceleyle aldik onlarda bole birsey teklif etmedi bide sey var sonucta daha alali 24 saat olmadi 15 gun icerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkim var dimi moralimi bozma arkadas ya:(
Sosyal ağlarda paylaş

7 gun icinde herhangi bir problemle karsilasirsan iade etme hakkin var, 7 gunun sonrasinda alet garantiye gitmek durumunda.

15 gun icinde sorgusuz sualsiz indirim, falan tarzi seyler perakendeciye gore degisir ki yapacaklarini zannetmiyorum. 1 pixel bu tarz durumlarda panelin kalitesizligini belirtmez, bu boyutlarda gayet normal.

edit:
sorgusuz sualsiz indirim ne demek, iade olcak o. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
7 gun icinde herhangi bir problemle karsilasirsan iade etme hakkin var, 7 gunun sonrasinda alet garantiye gitmek durumunda.

15 gun icinde sorgusuz sualsiz indirim, falan tarzi seyler perakendeciye gore degisir ki yapacaklarini zannetmiyorum. 1 pixel bu tarz durumlarda panelin kalitesizligini belirtmez, bu boyutlarda gayet normal.
daha 24 saat olmadi ogle yemeginde gidip goturucem umarim sorun cikmaz dvi olayinida cozemedim zaten artik dvi danda goruntu gelmiyor:( analog calisiyo sadece ekran karti tarafi 2 tane dvi var sadece cevirici ile analogda sorun yok dvi sorunlu
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
dvi icin panel ile gelen tipteki dvi kablosunu kullanman gerek, ekran kartiyla gelen farkli olabilir. bi kac farkli sekli var.
ilk kurdum ama onunla sonra birden bire gitti:( bide bu hdmi cikisi var monitorun ama ekran karti en pahalisi olmasina karsin 2 tane dvia cikisi var sadece cevirici ile kullanicam ama hic icime sinmedi sanki dandik gibi geliyo bide dvi ve hdmi arasinda cok fark gorebilcekmiyim
Sosyal ağlarda paylaş

3 tip goruntu baglanti standardi var.
d-sub(analog) ,dvi(dijital goruntu) , hdmi(dijital goruntu+ses)

hdmi aslinda dvi in uzerine ses baglantisida icerecek sekilde tasarlanmis bi baglanti. goruntuleri arasinda fark olmaz. d-sub ise tamamen facia olur.

ekran kartinin hdmi cikisi olmamasida dandikligine delalet degil, hatta bu ekran kartlari genelde cift monitor olarak kullanildigindan bu sekilde olmasi daha bile rahat diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...