vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Arkadaslar ekranı fazla buyuk olmayan ama full hd destegi olan bir plazma almayi dusunuyorum kullanan, bilgisi olan varmi, simdiden tesekkurler.(LCD plazmaya gore cok kalitesiz diyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=155051&productId=evph32pfl9603#tablnk Buna taktim:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 vimpir said: (LCD plazmaya gore cok kalitesiz diyorlar) eheh yok abi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 plasma devri bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Plazmada bu , Lcd de bu olabilir yani en azindan ben bunlarin arasinda kaldim kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 vimpir said: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=155051&productId=evph32pfl9603#tablnk Buna taktim:)o 2250 trilyon renk işleme....sfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kısa ve öz geçiyorum, bunu daha önce uzun uzadıya tartışmıştık, 42"ten ufak alacaksan kesin LCD al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LG6000-LCD-TV,5204.html bu nasıldır =) ? 42" diye soruyorum eheh, aklımda bu vardı da benim... bu arada tamamiyle ps3 amaclı olacak neredeyse ehah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 plazmanin goruntu kalitesi iyi guzel de, 750w cekmesi de evlat acisi ya. Devir tasarruf devri. sanirsam 46" lcd alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bu arada samsung un yeni led backlit li panellerinde cok ciddi input lag i oldugu soyleniyor. oyun icin alacaklarin bilgisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kanyondaki Sony'e git. Oradaki 40 inçlik Bravia Engine 2'li lcd'yi al. Duvar aparatı, montaj dahil 2500. Bi de aynı aletin V panel'lisi Kanyon teknosada satılıyor. Orda da iyi fiyat var. Fiyat garantisi veriyolar. Bu yeni teknoloji ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sunu nerde tartistiniz? bi okumak istiyorum ben de Mum_Chamber said: kısa ve öz geçiyorum, bunu daha önce uzun uzadıya tartışmıştık, 42"ten ufak alacaksan kesin LCD al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Plasma TV is Dead - Pioneer Exits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 can said: sunu nerde tartistiniz? bi okumak istiyorum ben de http://forum.paticik.com/read.php?6,3298251,3298251#msg-3298251 bir iki konu daha var da detaylı arayamıyorum şimdi. lcd diye aratırsan çıkması lazım toplamda 3-4 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 şaka yaptığını varsayıyorum @Laorx: sen de plasma üretsen karşında Panasonic olursa, çıkarsın plasma piyasasından; adamlar domine ediyor.. toggie said: plasma devri bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 SAMSUNG LE40A656 LCD TV PHILIPS 32PFL9603D/10 32'' FULL HD LCD Kafayı sıyırıcam PC için almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kertenkel said: şaka yaptığını varsayıyorum @Laorx: sen de plasma üretsen karşında Panasonic olursa, çıkarsın plasma piyasasından; adamlar domine ediyor.. toggie said: plasma devri bitti saka yapmıyorum. calısma prensiplerini falan arastır istersen. benim projelerimden biriydi kendileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Pc için almayı düşünüyorum diyorsun da bence monitör niyetine kullanacaksan büyük hata yaparsın. Monitörden ya da tv'den maksimum performans alabilmek için aranızdaki mesafeyi hesaba katman çok çok önemli. Gidip de 100 küsur inç full hd televizyon alıp da 2 metre uzaklıktan izlersen mesela gözlerin mahvolur, onun yanı sıra daha da uzaktan izleseydin almış olacağın kaliteyi yakalayamazsın. Aynı şekilde 32'lik tv yi masana koyup, önünde klavyeyle oyun moyun oynayacam ben diyorsan bence bir daha düşün, onların mesela 3 metre civarıdır tavsiye edilen izlenme uzaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Xaenin said: Pc için almayı düşünüyorum diyorsun da bence monitör niyetine kullanacaksan büyük hata yaparsın. Monitörden ya da tv'den maksimum performans alabilmek için aranızdaki mesafeyi hesaba katman çok çok önemli. Gidip de 100 küsur inç full hd televizyon alıp da 2 metre uzaklıktan izlersen mesela gözlerin mahvolur, onun yanı sıra daha da uzaktan izleseydin almış olacağın kaliteyi yakalayamazsın. Aynı şekilde 32'lik tv yi masana koyup, önünde klavyeyle oyun moyun oynayacam ben diyorsan bence bir daha düşün, onların mesela 3 metre civarıdır tavsiye edilen izlenme uzaklığı.Haklısın sanırım lcd monitor almam gerekicek tavsiye edebilceginiz lcd monitor varmi cok kaliteli cunku 3.200ytl lct tv ye vericektim simdi monitor kasicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 SAMSUNG SYNCMASTER T260HD 26" 5ms Sizce bu nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Samsung T220 aldım ben, henüz elime geçmedi ama geçtiği zaman yorumlarımı yazarım. Bu da bir inceleme: edit: Senin dediğin benim koyduğumun 26' liği işte. Bir de tabi HDMI'lısı ^_^. Samsung'un T serisi baya başarılı görünüyor her açıdan bence bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 moriQ said: hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.Hangisi benim dedigimmi? Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 haci bu i$ 1 forumda sorarak olmaz. googlelayacan baktigin modelleri. review okuyacan falan. oyle bunu mu alsam diyerek girilmez ki =) herneyse, istanbul bilisime gir, fiyatlari biraz daha uygun hepsiburadadan. Ayrica cok fazla model var ve surekli yeni modeller geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 t220'den bahsetmis. sen de eger buyuk paralar harcayacaksan monitor olarak bunu dusunebilirsin. tv ozelliklerini tasıyan aleti tv olarak alman daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar