Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full HD Plazma Tavsiye

vimpir

Öne çıkan mesajlar

kertenkel said:
şaka yaptığını varsayıyorum

@Laorx: sen de plasma üretsen karşında Panasonic olursa, çıkarsın plasma piyasasından; adamlar domine ediyor..

toggie said:
plasma devri bitti

saka yapmıyorum. calısma prensiplerini falan arastır istersen. benim projelerimden biriydi kendileri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pc için almayı düşünüyorum diyorsun da bence monitör niyetine kullanacaksan büyük hata yaparsın. Monitörden ya da tv'den maksimum performans alabilmek için aranızdaki mesafeyi hesaba katman çok çok önemli. Gidip de 100 küsur inç full hd televizyon alıp da 2 metre uzaklıktan izlersen mesela gözlerin mahvolur, onun yanı sıra daha da uzaktan izleseydin almış olacağın kaliteyi yakalayamazsın. Aynı şekilde 32'lik tv yi masana koyup, önünde klavyeyle oyun moyun oynayacam ben diyorsan bence bir daha düşün, onların mesela 3 metre civarıdır tavsiye edilen izlenme uzaklığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Pc için almayı düşünüyorum diyorsun da bence monitör niyetine kullanacaksan büyük hata yaparsın. Monitörden ya da tv'den maksimum performans alabilmek için aranızdaki mesafeyi hesaba katman çok çok önemli. Gidip de 100 küsur inç full hd televizyon alıp da 2 metre uzaklıktan izlersen mesela gözlerin mahvolur, onun yanı sıra daha da uzaktan izleseydin almış olacağın kaliteyi yakalayamazsın. Aynı şekilde 32'lik tv yi masana koyup, önünde klavyeyle oyun moyun oynayacam ben diyorsan bence bir daha düşün, onların mesela 3 metre civarıdır tavsiye edilen izlenme uzaklığı.
Haklısın sanırım lcd monitor almam gerekicek tavsiye edebilceginiz lcd monitor varmi cok kaliteli cunku 3.200ytl lct tv ye vericektim simdi monitor kasicam:)
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
hakikaten harika monitor. param olsa saniye düşünmem.
Hangisi benim dedigimmi?
Arkadaslar cok gıcık duruyorum farkindayim ama en az 5 milyar para harcicam birbirine uyumlu parcalar toparlamak istiyorum donanim piyasasi eskisi gibi deigl ram alirken bile cok dikkat istiyor tecrube v.s:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...