Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 BU adamlar nasıl beceriyo nereden buluyo anlamıyorum ama hepte çok güzel şarkıları koyuyorlar. Baya başarılılar bence. Tabi bu başarıyı paticiğe "bilinmeyen şarkı vol 3456" diye yansıtarak bende üzerime düşeni yapıyorum. Dizilerden birinin(e2deki tudors reklamı olabilir) yada yeni sezondan vereceği dizilerin reklamında yanık sesli birinin söylediği bir şarkı var. şarkıda bir yerde "it was more than a run to the sea" dediğini sanmıştım ama google'da bir sonuç çıkmadı. yardımı dokunana 100 rep edit: aşağıda aynı şarkı için başlık varmış O.o ...ne şarkıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kaliteli görsellikle birleşince tadından yinmez bence müzik. klipleri çok severim o yüzden. ama popüler parçalar dışında kaliteli müziklere eklenen görsellik genelde vasat kalıyor. e tabi cnbc-e de gördüğümüz güzel görüntüler eşliğinde müzik içimize işliyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 haklısın, adamlar cidden çok güzel biliyolar bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bundan bahsediyo olabilir misin?http://forum.paticik.com/read.php?12,3593609,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar