Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickolodeon

MannarGray

Öne çıkan mesajlar

Nickolodeon sanırım tamamen Türkiyeden ayrıldırlar ne kabloda ne digiturkte isallah gelirler kabloyada yine güzel güzel seyrederiz ve foxkidsin coğu çizgifilminden daha güzel çizgifilmler vardı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

yaw unutulurmu nıck
orda Pete&Pete e tapardım
sonra All That
Kenan&Kel zaten gebertıyordu adamı ozellıkle orange soda :D
sonra clarissa cok ıyıydı sabrınada oynıyan kızın kucukken ne kadar masum oldugunu goruyorduk :D
sonra Rocko efsaneydı Mr Bighead ozellıkle
Ahgh Real Monsters da superdı
bıde yarışma vardı legends of the hıdden temple dıye o da cok sueperdı ve ıstısnasız Rugrats de damgasını vurmuştu doneme
ama hıcbırı benı Pete&Pete kadar etkılıyememıstır cogu bolumunu hala hatırlarım ozellıkle kucuk pete cogu kez gulmekten yerlere yapıstırıyordu benı
sonradan bır suru yenı dızı cıktı takıp bıle etmedım cogunu ama ıkı tanesı guzeldı
Couseın Skeeter efsaneydı
bıde journy of allen strange ıyıydı ozellıkle ordakı kız natalıe portman mı degılmı dıye hala tartışırım arkadaşlarla[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

Yenileri ben bilmiyorum kablodan soora seeredemedim ya rugratsin çizgifilmi gelmişti ona gitmiştik hatırlıyorumda.Herkes bebe belik biz eşek kadar tipler arkamdaki çocuk göremiyomuş annesi uyardı beni falan eheh komediydi yahu o çizgifilmler büyükler içindi resmen çocuklar ne anlar.Aaa bi de Ren & Stimpy vardı onlarıda çok severdim Ren'in zeki kuzeninin geldii bi bölüm vardı tükürük kolleksyonu ve masa altı sümük kolleksyonlarını birbirlerine gösteriyolardı dehşetti ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yannız şööle bişey war daha nickten haberim yokken (zamanında kabloda da seyrederdim) ren & Stimpy'yi TRT1de mi ne gösteriolardı türkçe... şimdi aklıma geldi yaziim dedim... ama hakkaten manyak yaw Jefferson memorialda mı ne bunlar temizlik görevlisi oluyo o bölüm piskopat :))[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

nickolodeon bir çizgi film ustasıdır gözümde... En komik, en hasta ruhlu, en çocuklar için olmayan çizgi filmler nickolodeon dadır. Örnek vermek gerekirse Ren&Stimpy, Spongebob Squarepants, Rocko's Modern Life gibi... hepsi birbirinden güzeldir ve çok zevklidir. Gabor Ksupo ve Arlene Klasky çok muhteşem insanlardır onları da Rugrats, Real Monsters gibi çizgi filmerden biliyoruz zaten... bi de Prometheus and Bob diye muhteşem komik birşey vardır ki onun yeri ayrıdır zaten...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...