MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Keşke hala Digiturk'te olsaydı ya cnbc de var belli saatlerde ama ben ingilizce yi daha çok seviyorum valla en sevdiğim kanallardan biriydi :([signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 daha önce de kablotv'de vardı.. çok evvel..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kablodayken tapardım ya her çizgi filmine bide diziler vardı Clarissa, Pete & Pete diye süper hoşuma giderdi. Hala yayınlasalar yine seerederim eski bölümlerini Pete ve Petein çok geyikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 benim en sevdiğim rocco'nun modern yaşamıydı çok komikdi ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Nickolodeon sanırım tamamen Türkiyeden ayrıldırlar ne kabloda ne digiturkte isallah gelirler kabloyada yine güzel güzel seyrederiz ve foxkidsin coğu çizgifilminden daha güzel çizgifilmler vardı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yaw unutulurmu nıck orda Pete&Pete e tapardım sonra All That Kenan&Kel zaten gebertıyordu adamı ozellıkle orange soda :D sonra clarissa cok ıyıydı sabrınada oynıyan kızın kucukken ne kadar masum oldugunu goruyorduk :D sonra Rocko efsaneydı Mr Bighead ozellıkle Ahgh Real Monsters da superdı bıde yarışma vardı legends of the hıdden temple dıye o da cok sueperdı ve ıstısnasız Rugrats de damgasını vurmuştu doneme ama hıcbırı benı Pete&Pete kadar etkılıyememıstır cogu bolumunu hala hatırlarım ozellıkle kucuk pete cogu kez gulmekten yerlere yapıstırıyordu benı sonradan bır suru yenı dızı cıktı takıp bıle etmedım cogunu ama ıkı tanesı guzeldı Couseın Skeeter efsaneydı bıde journy of allen strange ıyıydı ozellıkle ordakı kız natalıe portman mı degılmı dıye hala tartışırım arkadaşlarla[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yenileri ben bilmiyorum kablodan soora seeredemedim ya rugratsin çizgifilmi gelmişti ona gitmiştik hatırlıyorumda.Herkes bebe belik biz eşek kadar tipler arkamdaki çocuk göremiyomuş annesi uyardı beni falan eheh komediydi yahu o çizgifilmler büyükler içindi resmen çocuklar ne anlar.Aaa bi de Ren & Stimpy vardı onlarıda çok severdim Ren'in zeki kuzeninin geldii bi bölüm vardı tükürük kolleksyonu ve masa altı sümük kolleksyonlarını birbirlerine gösteriyolardı dehşetti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hakkaten ya manyaktı o kanal bayılıdoyum ama gitti şimdi sinir oluyorum ben her diziyi izlerdim valla:)[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Pete and Pete rulez[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 cnbc-e'de hala rugrats ve gerçek canavarlar yayınlanıyor. rocko'nun modern yaşamının yerini süngerbob kareşort almış.. *cnbc-e'yi açar izlemeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Pete ve Pete'yi isterim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pete&pete ve rugretts doru yazdım galba en sevilesi cızgı filmler[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Pete&Pete Maceraları Gizli Tapınağıda çok severdim. Çok güzeldi ya.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yannız şööle bişey war daha nickten haberim yokken (zamanında kabloda da seyrederdim) ren & Stimpy'yi TRT1de mi ne gösteriolardı türkçe... şimdi aklıma geldi yaziim dedim... ama hakkaten manyak yaw Jefferson memorialda mı ne bunlar temizlik görevlisi oluyo o bölüm piskopat :))[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hepsi süper di bitek artık o MO nun hakemlik yaptığı yarışma saıkmıştı Rags mi ne..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 pete&pete[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Cartoon Network vardi super ariza cizgi filmler vardi hehe[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Pete&Pete ve Rocko's Modern Life tek kelimeyle mükemmeldi. Kablaamda vardı oyuncaklar fln çok komikti heuheu[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nickolodeon bir çizgi film ustasıdır gözümde... En komik, en hasta ruhlu, en çocuklar için olmayan çizgi filmler nickolodeon dadır. Örnek vermek gerekirse Ren&Stimpy, Spongebob Squarepants, Rocko's Modern Life gibi... hepsi birbirinden güzeldir ve çok zevklidir. Gabor Ksupo ve Arlene Klasky çok muhteşem insanlardır onları da Rugrats, Real Monsters gibi çizgi filmerden biliyoruz zaten... bi de Prometheus and Bob diye muhteşem komik birşey vardır ki onun yeri ayrıdır zaten...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Kablaaaam!!! Meltmen!!..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Büyük pete'in sewdiği bi kız wardı. Acayip güzeldi ya onun ismini bilen warmı?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 yaw orda bi cat&dog bitirio beni bayılıyorum bi ara pirelerin istilasına uğruyodu bunnar o bölümde koptum yaw mükemmeldi bide real monst bitiyorum yaw geyik ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: MannarGray, 10 Şubat 2004 15:24 tarihinde demiş ki: Keşke hala Digiturk'te olsaydı keske hala kablonette olsaydi birak digiturkü..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 cnbc veriyor birkaç diziyi fakat eski kablotv'deki nick ile karşılaştırılamaz tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 nickolodeon isterük sponge bob isterük rocko isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar