Sypro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Windows'ta, linuxtaki splash screen'i kaldırmak gibi, kernel loading ekranını kaldırıp sadece o anda yüklenen modülleri falan gösterecek text based bir şey yapmak mümkün müdür? Ubuntu kullanırken insan çok alışıyor öyle alabildiğine yazı akmasına, windowsta çok garipsiyorum soldan sağa gidip duran 3 mavi kutucuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 güvenli kipte aç teselli eder belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 :P Yok kalıcı bir sonuç istiyorum ya, bi de 4 köşede "güvenli kip" yazısı pek ilgi çekici olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 "start > run > msconfig" penceresinden boot.ini sekmesi altında "/noguiboot" seçeneğini işaretlersen en azından splash screen olmaz. "/sos"u işaretlersen de olur ama /sos ne işe yarıyor bilmiyorum ^^ bunun dışında boot logunun ekranda çıkması falan nasıl olur bilmiyorum. ama windows %systemroot%ntbtlog.txt dosyası içinde boot loglarını tutuyor.. belki bunu buraya yazdırırken, ekrana çıkarmanın da bir yolu vardır.. ha bir de bootcfg.exe var, boot.ini'yi düzenleyen bir tool.. belki onda bu tarz bir ayar vardır. "start > run > cmd >" sonra "bootcfg /?" yazarsan, ilgili parametreleri görürsün zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Oyy, tam istediğim şekil olmadı ama bunları inceleyip biraz daha kurcalamak gerek, çok saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar