jrazrael Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Artık oyunu bırakmak istedigimden dolayı karakterlerimin hepsini satıyorum. Aynı acc içinde Mage, Druid, Rogue ve Warrior var hepsi 70 ve hepsi epic. İstediğim fiyat 400 ayriyetten istersenizde 6000 gold satıyorum 150 liraya. Acc ile beraberde verilir. İStenildiği takdirde xbox 360 ilede takas edilir... Druid (Tauren - male ) , Rogue (Undead - male ) ve Warrior (Tauren - male ) Burning Legion serverinda Mage ( Dranei - Female ) Darkmoon Faire serverinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 jrazrael said: hepsi 70 ve hepsi epic Süperdir o zaman mutlaka, zaten Karazhan epiclerle T6 arasında da fazla bir fark yok. Morsa iyidir. Armory linkle falan uğraşanları hiç anlamıyorum yani, epic de gitsin işte kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 işin komik yanı adam karakterleri 0 gold teslim edicek belli. istediği fiyat da değil full epik her spec için t6 sunwell karışımı olsa üstüne full brutal gear olsa anca verilcek para. Neyse zaten nerden buluyorsa insanlar gelip burda bi kez deniyorlar şanslarını. Ondan sonra da burdakilere fiyatlar hakkında yorum yapmayın deniyor yapılmicak gibi değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jrazrael Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bazılarınız durumu anlamıyor gibi sanırım ekstradan 6k gold var diyorum. BU karakterleri dımdızlak bırakcagım anlamına gelmiyor. 2side epic demek istedigim kz seviyesinde ya crafted yada 1-2 parca t4 oldugu anlamına gelir. Buraya gelipte tek tek hepsini belirtmek istemedim vaktim olmadıgından dolayıda armory linklerini koyamadım 1-2 gune onlarıda eklerim. Bence gereksiz 2-3 yorum yapacagınıza mantıklı tek yorum yapabilirdiniz. Yada burayı Mirc olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Buda sizin bileceğiniz iş tabiiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mayhem said: seat leon 2006 model 30000km de takas olur mu? hudshusfhufa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 jrazrael said: epic demek istedigim kz seviyesinde ya crafted yada 1-2 parca t4 oldugu anlamına gelir. ... vaktim olmadıgından dolayıda armory linklerini koyamadım 1-2 gune onlarıda eklerim. Bence gereksiz 2-3 yorum yapacagınıza mantıklı tek yorum yapabilirdiniz. "Epic demek Karazhan seviyesinde demek" diye birşey yok herşeyden önce. Ne derece epic, heroic mi T6 mı, PvE set ne derece epic PvP ne derece, hiçbir bilgi yok. Bişey demek de değil dolayısıyla, kafamızdan element uydurmayalım :) Şu hiçbir haklı yanı olmayan, savunma yapmış olmak için yazılmış, vakit kaybı mesajı atana kadar armory linklerini koyabilirdin mesela. Tabii bu da senin bileceğin iş. Bir dahakine de özel mesajdan toplaşır tek bir yorum yazarız aramızdan sözcü seçip, özürlerimizi sunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ya birde vaktim olmadığından armory linklerini koyamadım ne demektir armory linki koymak 1 dakika sürmeyen bir iş. Ayrıca full epik kavramı gerçekten komik s1,s2 pvpleri mi var karazhan+craft mı var ne olduğu belirsiz. Yetmez gibi uçuk kaçık fiyat vermişsin xbox360 la takas yazmışsın hani sen böyle davranırsan insanlar da gelir dalga geçer fazla alınmicaksın böyle şeylere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 armory linki vermek çok mantıklı değil. birisi şikayet ederse hoş olmayan şeyler olabilir(oldu burda daha önce). isteyen pmle atarmısın armory linkini der olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jrazrael Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Arkadaşlar yani şu aşamada sizde itemlerin çok önemli olmadığının farkındasınızdır umarım. Bana göre 1 accde 4 karakter içinde 350 lira çok büyük bir para değil bence. Birde sıfır para muhabbeti var 5k gold bir arkadaşımda var ama ben satıcam. Burning legionda olan horde karakterlerin yani Druid-Rogue ve Warrior un toplamda 500g gibi bi parası var Darkmoon Faire serverinde bulunan mage karakterinde 2000 yada 2400 gold gibi bir parası var eğer gerçekten ciddi bir alıcıysanız ö.m. ile konusuruz gereken kişilerede armory linkini veririm. Sizden tek ricam gerçekten olayı gereksiz yere abartmamanız. Teşekkürler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar