Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Odada 3 kişiyiz türkçe yasağı koyduk yurtta replikleri koysam eğlenceye taşırlar heralde. -when your class will start tomorrow? -Our lesson hmm errr hmm page 24 :S Böyle şeyler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benim odaya da kurtce konusan cocuk geldi. hem de bok gibi para verdim ozel yurt. bide dtp ye oy vermis bagira cagira soyluyordu diger elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Saatin kaç ? Benimki casio Benimkiler kabul etse ben de sırf İngilizce konuşucam yurttakilerle çok faideli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ferrero said: benim odaya da kurtce konusan cocuk geldi. hem de bok gibi para verdim ozel yurt. bide dtp ye oy vermis bagira cagira soyluyordu diger elemana. ne güzel işte her biri yanımıza verilse de halletsek dtplileri, meclisten bişey olacağı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Lol almacaya geçtik but mean isim is spiele fusbal gibi saçma şeyler çıkmaya başladı ortaya korkuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ferrero said: benim odaya da kurtce konusan cocuk geldi. hem de bok gibi para verdim ozel yurt. bide dtp ye oy vermis bagira cagira soyluyordu diger elemana. kıfsmet. ben de özel yurttayım, yönetim böyle ayrılıkçı problemli insanları almıyor yurda. ülkücü de almıyor, aşırı solcu da almıyor, dtp li de almıyor. rahat ediyoruzç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha lan bunun üstüne 2 dakika duramam ben patide, hadi gençler hepinizi seviyorum, babay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar