eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sinema ve tv de okuorum... daha ilk senem... ama şimdiden film çekmek istiorum... yönetmen olarak... kendine güvenen ve güzel senaryolar yazabilen patiler varmı aranızda? böle amatörce çekilcek kısa film için... aynı zamanda fps kamerası üstünde ustalaşmak istiyorum... fps ye uygun yazılacak senaryolarda kabulümdür... dip not: çektiim filmleri olurda yarışmaya gönderirsem ve kazanırsam senariste de ödülden hak ettii payı vercem... ama şu anda yarışma falan yok önümüzde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben. ama benim senaryoları anca hollywood çeker :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 amatörce istiom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ama basit bi tanesinin ana hattını veriyim. gerçek zamanlı bir film. blok ders bu da 1.30 a falan geliyor. konuda bir hocanın derste cocuklara o kadar gerçekçi bir hikaye uydurması ki cocuklar ders sonunda hocanın anlattıgı şeyin gerçek olacağını sanıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tamamını alim bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lütfen :D... girmeyelim oralara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi yok ilerde satmayı düşünüyorum o yüzden tamamını veremem. zaten tamamı da bitmiş değil yani. ama bak ana hatlarını verdim. bunun üzerine çokda güzel şeyler çıkarabilirsin. zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 öyle senaryolar var ki aklımda ama yazamıyom işte. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kısa film senaryosu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sen yazmayı denesene, hem daha ii çekersin öle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yazcam zati... ama ne kadar çok senaryo o kadar çok film demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 birinci sınıf öğrencisi olarak film çekmeye değilde,notlarını yüksek tutmaya çalışsan şimdilik daha iyi olur.Öğüt olsun asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 onunda üstünde çalışıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bak şöyle diyeyim sana, ben yazıyorum birşeyler sürekli kafamda ne varsa. ama bunları soulcube'ün yaptığı gibi bile public bir yerde anlatmam. zaten düzgün senaryo yazabildiğine inanıyorsa birisi alır senaryo yarışmasına gönderir, kazanırsa filmini çeker güzel güzel. o açıdan sağdan soldan senaryo apartmak yerine bence kendi metinlerini yazmaya başlaman senin açından çok daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok mumu zaten senaryoyu anlattıgım yok. pilot gibi bişey oldu bu. nasıl bi hikayedir onu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben kaptım her şeyi... tmm saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Daha ilk seneden kısa film zor iş. Sana önerim notlarına yoğunlaş zaten 2. sınıfta zorunlu olarak çektircekler. Zaten tek başına çekmen çok zor en az 10 kişilik ekibinin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bundan önce 2 tane çekmiştim ama onlarda amatöründe amatörüydü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 2 sınıfta bile çekmen zor,bizde zorunlu olarak 3. sınıfta başlayacak mesela ama isteyenlere destek veriyor hocalar. Belirli birikimlere sahip olmadan bu işe girişme,pişman olursun.Bugüne kadar sadece bir tek fragman çalışmasında bulundum ve pişman oldum,çok beğeneni olmasına rağmen ben nefret ettim çalışmamdan.Hazır olduğuma inanmadan da birşey çekmeme kararı aldım.Yani 2 senem daha var hedeflerime ulaşmak için :) Yani heves etmek güzel birşey ama,şimdilik bu işe girişmezsen çok daha iyi olur abi.Okulunda bir ekip toplarsın kafa dengi adamlarla hem birlikte yaparsınız vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Üniversiteden üniversiteye değişir o ödev olayları. Ben bilgi vcd deyim, ilk seneden kısa film, film edit, reklam filmi çekme gibi ödevler vermişlerdi insafsızlar ama çok yararı oldu o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yanlış tuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bendede var birsürüde kendim çekmek istiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 SoulCube said: ama basit bi tanesinin ana hattını veriyim. gerçek zamanlı bir film. blok ders bu da 1.30 a falan geliyor. konuda bir hocanın derste cocuklara o kadar gerçekçi bir hikaye uydurması ki cocuklar ders sonunda hocanın anlattıgı şeyin gerçek olacağını sanıcaklar. The Man From Earth değil mi bu? Yani, değildir de o tarz bir film çekilirse severim mesela, kötü anlamda söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar