karpuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yavru gergedan aldım çok şirin... ama bakımı ve ihtiyaçları hakkında pek bir fikrim yok yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ot yer.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 muhaha,dalgamı geçiyon benlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 sakami ? yoksa harbi enteresan bi hareket tebrik etmek lazim buyuyunce napmayi dusunuosun[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 bende t-rex aldım geri vercem parmağımı yedi[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Karpuzu çok sever onlar aman dikkat.Ha bide bakliyat var tabi. Hayvanı eğit, ölme numarası yapsın. Büyüyünce salarsın ormana, millete de havalı tüfek verirsin vurduklarını sanırlar. İyi para var o işte bizim enişte 83de uğraşmış.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Bende evde yavru fil besliyorum nasil besleyebilirim?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 cinsi ne? bende beyaz boynuzlu uganda gergedanı var. erkek. bizim bi zoolog arkadaş bakamıyomuş bize verdi. aslanlarla beraber arka bahçede duruyo. seninki cinsse çiftleştirelim. kırma ya da sokak gergedanı falansa olmaz tabii. bu aralar iyi para ediyo bunlar piyasada. yavruları 1500 dolardan satarız. bir batında 17 yavru veriyomuş zaten zengin oluruz.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Hey allahüme salli[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Hamster Aldım Sonra Bir düzine yafru Tarantula var nası beslerim acaba Bilginiz warmı??? nası arkadaş olabıluırım onlarla :ASDASDASD[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 abi yuh ya Gergedan oınun boynuzunda deli para var yetiştir üret yetiştir üret 1 gergedan diyelim 250$ yada € Kır boynuzunu (cok kötü) :D Sat 1000$ yada €ya Sonra Sal cayıra cimene onu Git başka al vs vs vs vs vs vs vs ....[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ehü... said: THARKAS, 17 April 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Bende evde yavru fil besliyorum nasil besleyebilirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 erkek gergedanlar 7 ila 9 yasinda cinsel olgunluga ulasirlar o yuzden zengin olmak icin biraz beklemeniz lazim. disiler 4-6 yaslarinda baslayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ya bizim evde ordan oraya koşan bi tane jerry var.nası öldürebilirim?? iyice cinsleşti insanlar ya[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Bu arada Devil yazınca aklıma geldi, alabalık üretimiyle ilgili bir yazı okudum geçenlerde, dişi alabalıklar daha çabuk olgunlaştıkları ve daha iyi göründükleri için daha makbullermiş. Dolayısıyla ilginç bir yöntem geliştirmişler; erkeklik hormonu verilen alabalıklardan elde edilen spermlerle döllenen normal bir dişinin yumurtalarından, hepsi xx kromozumu taşıdığı için sadece pazarlanması daha kolay ve karlı olan dişi yavrular dünyaya geliyormuş. Konuyu dağıtmak gibi olmasın tabii de, aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yaw nefr sen gidip biyoloji ööretmeni falan ol ya:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 gergedan herhalde şaka :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 walla yemesini içmesini bilememde caddebostan sahilde gezdir iyi karizma!(işte genç kullanım) yaparsın pitbullarla kapıştır hatta parada yaparsın :)[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 said: LevieMaxilack, 17 April 2003 20:41 tarihinde demiş ki: ya bizim evde ordan oraya koşan bi tane jerry var.nası öldürebilirim?? iyice cinsleşti insanlar ya[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ya gergedan çok güzel hayvan. ona güney afrika kotobombo'su diye bi ot yedirmen lasım dengeli beslenmesi için. benim gittiğim pet shopta satıyolar. biraz pahalı gerçi ama almak lazımmış.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Bende Torrasque alacam bi tane ama bulamiyom zaten bi tane var... Hemde Ejderha besliyom evde su siralar pardon ev mi dedim dag demek istemistim..... Gergedan haa vay beee... Take care..........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Abi AVUSTIralyadan bana tazmanya monster geldi muhahah cok şeker kolumu kaptı Hemen hastaneye gittim taktılar dikiş mikiş falan zuhahaha Cok şeker hayvan Taz adını Osurukcu Taz koydum :P[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: Sum41, 18 April 2003 16:28 tarihinde demiş ki: Abi AVUSTIralyadan bana tazmanya monster geldi muhahah cok şeker kolumu kaptı Hemen hastaneye gittim taktılar dikiş mikiş falan zuhahaha Cok şeker hayvan Taz adını Osurukcu Taz koydum :P[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 ss avustralya copyright i bana ati hem taz su anda arkamda yatio seni kandirmis o diil sakin o van canavari olmasin?[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 abi kopuk kolumun resmini yollayammı ayrıca taz Resmini cekip yollarım bak saa :D[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 da diyom yanimda oturuo[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar