Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Fizik tedavi merkezleri felan var, görmüşsünüzdür belki orda burda. Bu tip sağlık merkezleri hastane kadar gelişmiş olmayan, ancak muayehaneler kadar da küçük çapta olmayan yerler. Belirli bir konuda uzmanların toparlandıkları ve kendi sistemleri doğrultusunda hasta baktıkları yerler. Devlet eliyle başlatılmış, devlet izniyle çalışan ve devlet kontrolünde olan yerler burası. İllegal yani hükümetin bilgisi dışında başlamadı. Bu sağlık merkezlerinde kumar oynamıyorlar, gelen hastalar üstünde yasadışı deneyler uygulamıyorlar, silahlı çatışma için militan yetiştirmiyorlar. Bildiğin adabıyla ve devlet izninde hasta bakılan yerler. Bir bakmışsın ki, bir anda devlet 180 derece çark ediyor ve "kapatacaksınız aga buraları" diyor. Kendi izin verdiği yerleri kendisi kapatıyor. Paranı yatırdığın ve emek verdiğin, belki belirli zorluklarla boğuşarak açtığın yerler, sırf hükümetin kaprisi yüzünden kapanıyor. Pat diye, ansızın. Hiç de bir nedeni yok bu uygulamanın. Tayyip Erdoğan kendisi hastaneler açtı, sağlıkla ilgili bilgisi olmadan bu hastaneleri yönetiyor ya, büyük ihtimalle bu karar bu yüzden. O hastanelerden voleyi vurmak, köşe dönmek istiyor sanırım. Diğer yerler kapansın da, insanlar sadece hastahanelere gitsin, o da benim hastahanelerin olsun demiş olabilir. Yok yani başka sebebi yok. Dediğim gibi fuhuş, uyuşturucu, kumar batağı yerleri felan da değil ki buralar... "Olmaz abi, onun mutlaka çok sağlam bir nedeni vardır, yok, hükümet yapmaz öyle birşey" de denilebilir tabii ki de, Devlet denilen hadiseyi iyice laçka ve saçma hale getirdiler. Hükümet para istiyor. Bu tip olaylar hep bundan kaynaklı diye düşünüyorum. Ama halktan otlandıkları paralar ülkeye harcansa içim yanmıycak. Büyük şirketlerden köşe olmuş bazı kişilerin çıkarlarına harcanıyor sadece bu paralar. Ha bunlara karşı çıkarsan da Ergenekoncu oluyorsun o daha da bi şukela olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gayette dogru bir adim bir cogu ne idugu belirsiz yerler, arka binalarda o anlik izinlerle acilmis saglik merezi olamiyacak yerler. acikcasi ben adam akilli guzel temiz yerleri destekliyorum 3 doktor yanyana gelip haydi bir yer acalim muhabbetine karsiyim dogru adim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e o zaman hiç açtırmıycaktın, izin vermiycektin. milleti rezil etmenin neresi doğru adımmış onu çok merak ediyorum. "ne idüğü belirsiz yerlerde açıyorlar" olayını bir bahane olarak görüyorsan muayehane ve bakkalları da kapatalım öyleyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 son zamanlarda doktorları 24/7 çalıştırmaya yönelik adımlar sergiliyorlar gerek maaş teşvikiyle olsun gerek böyle hareketlerle olsun. bakalım ne olacak bu işin sonu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 doktor çalışmaktan ölse buna bağlı olarak 2 hasta falan ölse 3 çocuktaki 3le sadeleşiyo tamamdır tayyip teoremi tıkır tıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 matama said: 3 doktor yanyana gelip haydi bir yer acalim muhabbetine karsiyim tek doktor muayenehane açınca problem olmuyor da 3 ü birlikte açınca niye problem olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bu olay 3 doktor bi araya gelip "Ne duruyoruz hadi bi sağlık merkezi açalım." şeklinde işlemiyor. Bilip bilmeden olayı lisede 2 gitar çalan bi tane sesi güzel olan ergenin bi araya gelip "Hadi grup kuralım." diyip beraber dandik bi iki şarkı çalmaları gibi algılamasak daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar