ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 İstanbul konseri ve after party yorumları, bir tık uzağınızda: http://yigitarda.blogspot.com/
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 içeri davetiyeyle giriyorsun. davetiye çift kişilik artı içinde 2 yemek 4 bira kuponu var. sonrası için bira 5ytl
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kadın beni delirtti yaa delirtti gtaristide biletimi sağ olsun IBNE diye imzaladı arkadaş yüzünden :D neyse güzel eğlendik güzel güzel kesinlikle kaçıranlar ağlasın
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Llama said: izmir halkı gidiyor mu yine ayarlıyalım cumayı kaçalım saat kaçta ?
Drall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Antalyadakine gittim ben. çok güzeldi acaip eğlendik. ama Eddie Bo yerine şmidi adını hatırlayamadığım bi kadın çıktı. onun da sesi çok güzeldi ama. genel olarak sevdim yani konseri. buarada watermelon slim gitarı çok enteresan çalıyo ha ilk defa öyle bi çalış tarzı gördüm masaya yatırıp. o tarzın adı ney bilen varmı? öyle bi tarz bi stil bi bilmemne yoksa şayet niye öyle çalıyor watermelon slim bileniniz? bir de bardak altlığı çaldım john lee hooker jr.'lı =D gerçi çıkışta bi grup üniversitelinin trafik tabelası şeklinde olan john lee hooker jr. tabelasını çaldığını görünce elimdeki bardak altlığına bakıp garipsedim bian insanları. Buarada mızıkamın kabını john lee hooker jr'a imzalattım(aslında watermelon slim'e imzalatmaktı amacım ama bulamadım adamı, baktım jlh imzalı cd satıyo dedim şuna da bi imza çakıver be gülüm elin kopmaz bilader ya buba ya yıhyıhyıh dedim(demedim) imzaladı o da =)
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ayaklarımı hissetmiyorum. yani of müthiş eğlendim diyemeyeceğim de, eğlendim güzeldi:p eddie bo yerine çıkan ablaya buradan sevgiler, salladı ortalığı. seneye şehir şehir insan manzaraları fotoları arasında beni görebilirsiniz, hayatımda daha kötü çıkamazdım heralde. bakmayın hızlı geçin. altındaki yazıyı da ben yazmadım, yanımdaki arkadaşım yazdı. sorumlu değilim, saygılar sdf.
Öne çıkan mesajlar