Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Selamlar Uzun süredir kendime WoW amaçlı bir bilgisayar almayı düşünüyodum.Sanıyorumki bu hafta düzgün birşey alabileceğim.Fakat desktop mu yoksa notebook mu kararını veremiyorum.Biraz gezgin olduğum için notebook cezbediyor ama öte yandan (duyduklarıma dayanarak) notebook'dan desktop'a göre benzer performansı alamayacağım söyleniyor.Ne kadar doğru bilemem.Öncelikle bu sorunun cevabını rica ediceğim. İkinci olarak da full sistem tavsiyesinden ziyade WoW amaçlı bir bilgisayarın olmazsa olmaz gereksinimleri hakkında bilgi almak istiyorum.Mesela 2GB RAM beni nereye kadar götürür bilemiyorum. Herhangi bir tavsiye varsa,bütçe bakımından ayda 200 YTL civarı taksitle alınabilecek şeyler arıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 WoW öyle çok ahım şahım bir sistem istemiyor zaten. Ama diyorsan ki grafikleri fulleyeyim, AA'yı açayım köküne kadar, 42 tane add-on kurayım, fakat gene de max fps alayım. Desktop'ı Laptop PC'ye tercih etmelisin. Aynı özelliklerde donanıma sahip bir laptop ile bir PC arasında bile çok rahat farkedilebilir performans farkları oluyor. Ayrıca WoW'u dediğim şekilde oynayabilmek için ekran hariç 700 milyon civarı desktop donanımı yeterli olacakken aynı şeyi laptop ile yapabilmek için nereden baksan 2 milyarı gözden çıkarıyor olman lazım. Ama dersen ki "WoW çalışsın, öyle çok da kasılmasın, ayrıca laptop PC'nin taşınabilirliğinden de yararlanabileyim", ortalama üstü bir laptop işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Teşekkür ederim Spidee. Çok ahım şahım bişey istemiyorum bende zaten.3-4 FPS ile raid yapmamak ve FPS problemi yaşamadan Fraps yapabilmek istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 almayani döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Esh said: almayani döverler. O Samsung la 2x WoW Client açar üstünde hoplarsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 vista olmasın notebook. inanılmaz yavaş çalışıyo wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Artık Vista yüklü olmayan bilgisayar yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ortalamanın üzerinde bir desktop alıp yanına widescreen alıcam sanırım.Hep hayalim olmuştur şöyle bi 22" widescreen.Umarım artık FPS sorunu yaşamayacağım. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Selamlar.. Tekrar topik açmak istemedim,o yüzden bunu up'lıyorum..Sonunda bütceme göre bir bilgisayar alabildim. Özellikler: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2056 MB DDR2 RAM ATI X1300/X1550 Ekran Kartı Sorunuma gelince: Malum,WoW amaçlı aldığımı söylemiştim.Eskiye göre daha iyi olmasına rağmen,çoğu zaman 7-8'lere düşen FPS'leri görüyorum.Ekran kartının zayıf olduğunun farkındayım fakat malüm bütçe olayları..Diyceğim şu ki,bu FPS hala ekran kartından dolayı mı düşüyor?Eğer öyleyse,uygun fiyatlı hangi kartı almamı tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yeni sistem almadan önce aynı ekran kartından bendede vardı inanılmaz sux bir kart :D (Evet fps sorunu kart yüzünden) Keşki almadan önce yazsaydın yada 15 günün dolmadıysa iade et 3850/4850 aralığında bir kart al ati olacak diyorsan.(100-200$ + KDV aralıklarındalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar