_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Yaz boyu wow a girmedik bir çok şeyden uzak kaldık. Şimdi 2.4.3 - 3.0.1 linklerini vermişler bu 3.0.1 Preload TBC -> WotLK (Part 1) içinde Installer Tome 2.mpq dosyası mevcut. Bunu ve gelecek olan diğer partları da çekersem, wotlk expansion mı yüklenmiş olacak yoksa tbc yükseltmesi mi yüklenmiş olacak. Piyasaya çıktığında wotlk cd yüklemek zorunda kalacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 deadwoll said: Off topic; Khriska said: Sev seni sevmeyeni Hak'la yeksan isede Yine sev seni sevmeyeni sana Düşman isede. Türkçene Sahip Çık ! son satır için dilbilgisi hatalarını düzelt bence :P , "de"ler ayrı yazılacak, noktalama işaretleri konulacak vs. Konuyla alakalı olduğunu sanmıyorum, özel mesaj yazabilirdin sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 _Gandalf_ said: Yaz boyu wow a girmedik bir çok şeyden uzak kaldık. Şimdi 2.4.3 - 3.0.1 linklerini vermişler bu 3.0.1 Preload TBC -> WotLK (Part 1) içinde Installer Tome 2.mpq dosyası mevcut. Bunu ve gelecek olan diğer partları da çekersem, wotlk expansion mı yüklenmiş olacak yoksa tbc yükseltmesi mi yüklenmiş olacak. Piyasaya çıktığında wotlk cd yüklemek zorunda kalacakmıyım? TBC'ye geçerken nası yaptıysan aynısı işte. Bu patch'den sonra CD den LK yüklemen gerekecek. 1 ay talent'di skill'di Server ayarıydı diye blizz bizi oyalayacak sonra büyük darbe LK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yazılmıştır belki ama üşendim aramaya :D direct link var mı patchi download edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors 1 Preload Classic -> WotLK (Part 1) 2.4.3 → 3.0.1 Incremental (~2256-2684 MiB) Bu parçayı çekmem gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben anlamadım. wowwikiden installer tome2.mpg gibi bişi indirmiştik sanırım 970 mb. şimdi wowwiki linklerinde aynı başlıkta hem 970mb lık bi tane hem 2gb küsur bi tane görüorum neyi indirices :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 wirebrain.de güncellememiş mi bilmiorum, ama classic wow dan yeni patch e geçmek için 2.2gb vs gibi bi link vermiş, tbc den yeni patch e geçmek için de 970mb vermiş eeee ? anlatın yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 update. http://www.4fansites.de/world_of_warcraft_patch.php bu adreste en üstteki 3 link i çekices anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aç blizzard downloaderı çile cektirsede az bu sabah 90la felan çektim bitti kurtuldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bu %95te takılma olayını bende yaşadım. Son 70MB kısmı çekmiyor. Fakat devamlı bir download sözkonusu 32KB kadar. Bitirsin diye bilgisayarıda açık bırakmıştım, akşam da eve gitmeyince 2 gün açık kaldı. Netlimiterdan bi baktım 9GB download yapmışım üstünüze afiyet. Yani 4GB limiti baya bi zorlamışım. Dün indirdim torrentten sadece 70MB kısmı yükledim gerekli dizine fakat doğrulama sırasında bu seferde %99da takıldı. Offf blizzard off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 valla ben dedigim siteden 900 küsuru indirmiştim. şimdi 2. part olan 560mb ve 3. part olan 70mb ı çekiorum. çok da cici site 110kb per sec indirio mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 60 mb kaldı kıvranıo 10 kb ile cekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 dworgian'ın verdiği adresten eu_gb version indirdim partları taradı bgdownloader problem bulunmadı dedi ya bakalım (ayrıca baya hızlı sunucuları tavsiye edilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bu arada söylendimi bilmiyorum ama ptr kapatıldı, yani patch bu çarşamba hazır =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ad3m said: dworgian'ın verdiği adresten eu_gb version indirdim partları taradı bgdownloader problem bulunmadı dedi ya bakalım (ayrıca baya hızlı sunucuları tavsiye edilir) bunu demeye girmiştim bende şimdi bgdloaderdan check ediorum sorun yok. ayrıca gayet hızlı site. bana bu siteyi hangi paticik önerdi hatırlamıorum ama galba togie idi sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 1.57 gb diyor hepsi yüklü ama %99da kaliyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Su anda TBC oyuncuları için 3 adet patch mevcut. UpdatesWoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update içinde: Installer Tome 2.mpq UpdatesWoW-3.0.1-to-3.0.2-Update içinde 2 dosya olucak: wow-partial-1.MPQ ve wow-partial-2.MPQ Installer Tome 2.mpq : 1016.268mb wow-partial-1.MPQ : 561.158mb wow-partial-2.MPQ : 72.180mb TBC paketi olmayanlar için Wowwiki deki: 3.0.1 Preload Classic -> WotLK (Part 1) ve daha sonra 2. ve 3. dosyalar aynı olmak suretiyle indirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 CusTodeM said: 1.57 gb diyor hepsi yüklü ama %99da kaliyo anlamadım SON 70MB kısmını verdigim linten çek bence genel bi sorun %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Verdiğim link derken? Edit: körüm ben kör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 there were multiple problems saving bla bla seklinde hata veriyosa onun duzelmis olması gerekiyo. hafta sonu bende de o sekilde kalıyodu dun yukledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 3.0.2 patch için güvenilir bir link varmı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Dworgian said: update. http://www.4fansites.de/world_of_warcraft_patch.php bu adreste en üstteki 3 link i çekices anladıgım kadarıyla. 3 dosyayıda indirdimde bunları nereye atmam gerekio acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiy-bek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 WoW un içindeki Updates dosyasının içine atılıyo galiba patchler yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 C:World of WarcraftUpdatesWoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update içinde: Installer Tome 2.mpq (1 gb lık part) C:World of WarcraftUpdatesWoW-3.0.1-to-3.0.2-Update içinde 2 dosya olucak: wow-partial-1.MPQ ve wow-partial-2.MPQ (560 ve 70 mb lık partlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 cok saol redo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar