Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 konu mu troll yoksa cevaplar mı pek belli olmasa da, böyle konuların trollenmesine tamamen karşıyım. fakat ama lakin, 3 sene önce ben kocuydum, siz portakalda proteindiniz diyen adama da herşey müstahaktır. saldır paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 internetim yawaş... acaba tekrarmı protein olsam... yoksa slip donmu alsam bi türlü karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Yanlış 1 KO ile WAR kıyaslamak Yanlış 2 Arkadaşın heyacanını bu kadar dalgaya alıp topic trollemek Yanlış 3 Bu kadar dalga karşısında savunmaya geçerek "ben 3 yıl önce KO oynardım siz daha bebektiniz" muhabbeine girmek. Yanlış 4 Bu topiği öyle veya böyle bu kadar uzatmak. Durum 2-2 berabere gibi görünüyor... Biri gelip topiği kilitlerse fena olmaz gibi hazır durum berabere iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 4®34 |v|4573®2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ya ben seviyorum milletin Ko oynamasını..Bırakın KO oynasınlar.Kendi çöplüklerinde takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 1.si adam once gelip burda gayet olumlu laflar etmesine rağmen kalkıp 2 sayfa alenen dalga geçilmiş. Bunun uzerine sinirlenen kişi ben şöyle yaptım böyle yaptım demiş. Benim burda tartıştığım konu achilleus'un ne yaptığı değil. Benim tartıştığım şey doğru davranması gereken paticik üyelerinin acayip davranışları. 2.si KO ile WAR kıyaslanmaz demek bence war'ı alıp çok yüksek bi yere koymak isteğinden geliyor. Ancak yıllarca KO oynamış birinin gelip burda WAR ile KO kıyaslaması normalin de ötesinde çok doğal bişey. Kaldı ki ikisi de şu veya bu şekilde MMORPG oyunu. Tamam KO iğrenç bi ortama sahip olabilir. Ama aynı türün 2 örneği bu oyunlar. Nasıl ki wow la karşılaştırıyosak sevgili WAR'umuzu KO ile de karşılaştırılcaktır. He üstünmüdür, üstündür elbette. Ama karşılaştırma yapmadan üstün olup olmadığını göremez insanlar. Ne büyük bi ayıpmış KO oynamak ya. Ben bu konunun trollenmesini, ki trollemek çok iyimser bi bakış açısı olmaktan ileri gidemiyor, baya ayıplıyorum. Bunu warhammer alliance forumlarında, sanane de şurda burda görsem. Kalkıp laf etmezdim ama benim paticik ahalisinden beklentim farklı sadece. Eminim ki herkesin de farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paticik camiasında achileus33 gibi ortama biraz fazla hızlı ve heyecanlı girip, o heyecan ile aynı derece hızlı şekilde topik açanlara karşı genel bir antipati hep vardı zaten. Şahsen benimde pek sevdiğim bişey değil ama rencide edici seviye gelmeden karşıdakini biraz durup düşünmeye, "ne dedikte bu kadar tepki aldık" diye düşündürücekse farklı. Ayrıca ikiside MMO diye her MMO'yu birbiriyle kıyaslıyamayız ı-ıh. Bu ikiside Meyve diye Elma ile Armut kıyaslamak gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kız arkadaş arıyorum topiğinde bitti bence. kız arkadaş arıyosan paticikte (hele hele wh forumunda) işin ne git dışarı orda ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ahahahah ben görmemişim o "Kız arkadaş arıyorum" topiğini =) Anlamda verememiştim ne alaka niye yazmışlar burda bu mesajları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Adam WH de kız arayacak kadar düşmüsse emın ol dısarıdada aramıstır=) Derst'te cıplak bir class vardı ısmını unuttum o arkadas sırf o class a ıyı bakabılmek ıcın BO acmıstır emın ol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 alpg said: normalin de ötesinde çok doğal bişey Bu ne ya,insaf ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pardon neye insaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?71,3628183,3628199#msg-3628199 kimse heycanla birşey anlattı diye yada farklı bir tarz ile yazı yazıyo diye konusunun içine s.cılmaz üstteki konuya bir tık küçük arkadaşın niye böyle tepki gördüğünü anlamak için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 rezerve. a classic. - nyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 siz brit mezarda reskill yerken ko oynuyordu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu başlıgı açıp forumun kirlenmesine sebeb oldugum için tüm paticikten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 achileus33 said: bu başlıgı açıp forumun kirlenmesine sebeb oldugum için tüm paticikten özür dilerim. Çokda mahsummuş yerden yere vurmuşsunuz adamı yazık lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yha şimdi tüm cevapları okudumda çok komik yha ciddiyim bu paticik baya farklı şimdiye kadar bi çok forumda hem yöneticilik hem üyelik yapıp , aktif oldum daha böyle cevap yazan bi forum görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 25 yıldır internet kullaniyorum, bende görmedim böyle lanet yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok lanet anlamında diil yhe ilginç tipler takılıo galiba buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok hayvan hepsi bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 warhammer online oynayan kız arayan biri varmış burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pati = geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Alfheim said: warhammer online oynayan kız arayan biri varmış burda? buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar