Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyuna başladı

achileus33

Öne çıkan mesajlar

Yanlış 1
KO ile WAR kıyaslamak

Yanlış 2
Arkadaşın heyacanını bu kadar dalgaya alıp topic trollemek

Yanlış 3
Bu kadar dalga karşısında savunmaya geçerek "ben 3 yıl önce KO oynardım siz daha bebektiniz" muhabbeine girmek.

Yanlış 4
Bu topiği öyle veya böyle bu kadar uzatmak.

Durum 2-2 berabere gibi görünüyor...
Biri gelip topiği kilitlerse fena olmaz gibi hazır durum berabere iken.
Sosyal ağlarda paylaş

1.si adam once gelip burda gayet olumlu laflar etmesine rağmen kalkıp 2 sayfa alenen dalga geçilmiş. Bunun uzerine sinirlenen kişi ben şöyle yaptım böyle yaptım demiş. Benim burda tartıştığım konu achilleus'un ne yaptığı değil. Benim tartıştığım şey doğru davranması gereken paticik üyelerinin acayip davranışları.

2.si KO ile WAR kıyaslanmaz demek bence war'ı alıp çok yüksek bi yere koymak isteğinden geliyor. Ancak yıllarca KO oynamış birinin gelip burda WAR ile KO kıyaslaması normalin de ötesinde çok doğal bişey. Kaldı ki ikisi de şu veya bu şekilde MMORPG oyunu. Tamam KO iğrenç bi ortama sahip olabilir. Ama aynı türün 2 örneği bu oyunlar. Nasıl ki wow la karşılaştırıyosak sevgili WAR'umuzu KO ile de karşılaştırılcaktır. He üstünmüdür, üstündür elbette. Ama karşılaştırma yapmadan üstün olup olmadığını göremez insanlar.

Ne büyük bi ayıpmış KO oynamak ya. Ben bu konunun trollenmesini, ki trollemek çok iyimser bi bakış açısı olmaktan ileri gidemiyor, baya ayıplıyorum. Bunu warhammer alliance forumlarında, sanane de şurda burda görsem. Kalkıp laf etmezdim ama benim paticik ahalisinden beklentim farklı sadece. Eminim ki herkesin de farklıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik camiasında achileus33 gibi ortama biraz fazla hızlı ve heyecanlı girip, o heyecan ile aynı derece hızlı şekilde topik açanlara karşı genel bir antipati hep vardı zaten. Şahsen benimde pek sevdiğim bişey değil ama rencide edici seviye gelmeden karşıdakini biraz durup düşünmeye, "ne dedikte bu kadar tepki aldık" diye düşündürücekse farklı.

Ayrıca ikiside MMO diye her MMO'yu birbiriyle kıyaslıyamayız ı-ıh.
Bu ikiside Meyve diye Elma ile Armut kıyaslamak gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...