Snefru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Enzo said: Evrim geçirmeyen varlıklar ne anlar evrimden? öyle kardeş haklısın yaşamayan bilemez ateş düştüğü yeri yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahahah efsaneymiş cebit temasına gerçekten de uymuş ben de gidip evrimsel algoritmalarla nasıl optimizasyon yapılıyor onu mu gösterseydim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ShadowFury said: hamamböcekleri de bilmemkaçmilyonküsür yıldır evrilmemiş deniyodu mesela. timsahlar da dinozorlardan beri aynılar sanırım. şempanzeler çok gelişti ama. evrilmedik lan biz diye sergi filan açıyolar artık lol=) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Aahahahha çok fena güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İşin enteresan tarafı herifler bayaa bi zengin demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e tabi metroda, cebitte alakasız sergi açmak kolay mı abanıyorlar parayı belediyeye. ha metro konusunda belki belediye sırtını kaşımış olabilir adamların ama cebite böyle alakasız bişey koymak için en azından para vermiş olmalarını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cebit'te stand açmak için belediyeye değil Deutsche Messe adlı bir şirkete çıkışmaları lazım. Kolay değil yani o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ShadowFury said: şempanzeler çok gelişti ama. evrilmedik lan biz diye sergi filan açıyolar artık lol=) ahaha çok iyi ya, insiyatif kullandım, bu esprine +rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok metro için demiştim o örneği aynı cümlede kullanınca olmadı tabi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dincilerin okumuslari genellikle saldirgan cahil tiplerinden oluyor.hepsini tutup mikilemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu adamlara hırs hapımı verıyorlar takdir etmek lazım her platformda varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Biriniz de kalkıp "abicim kim düzenliyor bu sergiyi?" diye sordunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 selam! abicim kim düzenliyor bu sergiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kim duzenleyebilir ya. teknoloji fuarina din propagandasini hangi tur calisan beyinler sokabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 harun yahyanın o sergi yani adnan hocanın. bütün ünileri gezdi nerdeyse türkiyedeki ve alışveriş merkezlerinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 maxigenous said: Biriniz de kalkıp "abicim kim düzenliyor bu sergiyi?" diye sordunuz mu ? sergiyi yapanın kim olduğu çok mühim değil ki. fuar'a stand kurup evrimi çürüten adam komiktir yani bilimadamı dahi olsa. kaldı ki deli dürtmüş gibi evrimi çürütmeye çalışan tek bi adam var bu ülkede. onu da herkeş biliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 cebitte evrim kosesinin isi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Evrim yok türlerin gelişimi var. Yerseniz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 maxigenous said: Biriniz de kalkıp "abicim kim düzenliyor bu sergiyi?" diye sordunuz mu ? metroda sordum ben adnan hoca mı diye adam kem küm etti ama cevap vermedi. yeterli cevap sanırım (ya da yalan söylemeden hedef şaşırtma da olabilir bilemem ama adamın yüz ifadesi bana evet gibi gözüktü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Rahan said: maxigenous said: Biriniz de kalkıp "abicim kim düzenliyor bu sergiyi?" diye sordunuz mu ? sergiyi yapanın kim olduğu çok mühim değil ki. fuar'a stand kurup evrimi çürüten adam komiktir yani bilimadamı dahi olsa. kaldı ki deli dürtmüş gibi evrimi çürütmeye çalışan tek bi adam var bu ülkede. onu da herkeş biliyo zaten. yok aslında önemli. eğer bunu yapan adnan hoca ise o adam zamanında mankenlerle basılmış (normal şartlar altında basılsın umrum değil sefası olsun ama din kısvesi altında topladığı paralarla yaptığı işler bunlar), şantaj yaptığı kızları zengin insanlara şantaj yapmak için kullanan ve kendisine dava açıldığında tek tek tanıkların vaz geçtiği bir adam. Böyle bir adam hala türkiyede para ve takipçi bulabiliyor, insanlar tarafından hala kabul görüyorsa yazık halimize. o zaman gerçekten halkımız çabuk unutuyor/umursamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Hayır yanlış anlaşılmasın gittim sordum ben bunu abicim hangi kurum düzenliyor? Kimsiniz siz ? diye. Adam bana bağımsız biyologlar birliği gibi bir şey söyledi. Eve geldim hemen google ettim, yok böyle bir şey. Temeline inmek istediğim bunlar çeşitli eczane-dükkan önlerinin yanı sıra gayet kamu yerlerine bu sergileri açabiliyorlar. Bu sergileri hangi isim veya kuruluşa bağlı olarak açtıklarını öğrenip araştırmak istiyorum mevzu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sanıyo musunuz ki o kamu yerlerini yönetenlerin bilgisi dışında oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ayni seyi gecen sene Istiklal'de Galatasaray Lisesi'nin onunde gordum hatta fotograflarini cekmistim buraya da baslik acmistim diye hatirliyorum ama bulamadim. Ben bi gittim iste fosil sergisi var falan sandim, okudum boyle sok oldum, sonra gittim masada oturan adama, sergiyi kim duzenliyor dedim (korktum cunku belediye falan diye) ozel bir vakif dedi. Peki dedim dondum fotograflarini cekmeye basladim iste sonra adam geldi, ilgilendiysen web sitelerimizi vereyim dedi kart verdi bi tane bana. Ben de baya ilgilendim hic boyle sacmalik gormemistim dedim. Herif muzelerden aldik bu ornekleri her sey bilimsel falan dedi. Ben de 150 yillik bilim dalinin icine etmissiniz 3 paralik sergiyle kutlarim dedim cektim gittim. salak herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok arkadaş adamlar çok organize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 adeksde vardı bi ara bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar