Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CeBİT'de gerici köşe

Voys

Öne çıkan mesajlar

maxigenous said:
Biriniz de kalkıp "abicim kim düzenliyor bu sergiyi?" diye sordunuz mu ?

sergiyi yapanın kim olduğu çok mühim değil ki. fuar'a stand kurup evrimi çürüten adam komiktir yani bilimadamı dahi olsa. kaldı ki deli dürtmüş gibi evrimi çürütmeye çalışan tek bi adam var bu ülkede. onu da herkeş biliyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

metroda sordum ben adnan hoca mı diye adam kem küm etti ama cevap vermedi. yeterli cevap sanırım (ya da yalan söylemeden hedef şaşırtma da olabilir bilemem ama adamın yüz ifadesi bana evet gibi gözüktü)
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
maxigenous said:

sergiyi yapanın kim olduğu çok mühim değil ki. fuar'a stand kurup evrimi çürüten adam komiktir yani bilimadamı dahi olsa. kaldı ki deli dürtmüş gibi evrimi çürütmeye çalışan tek bi adam var bu ülkede. onu da herkeş biliyo zaten.

yok aslında önemli. eğer bunu yapan adnan hoca ise o adam zamanında mankenlerle basılmış (normal şartlar altında basılsın umrum değil sefası olsun ama din kısvesi altında topladığı paralarla yaptığı işler bunlar), şantaj yaptığı kızları zengin insanlara şantaj yapmak için kullanan ve kendisine dava açıldığında tek tek tanıkların vaz geçtiği bir adam. Böyle bir adam hala türkiyede para ve takipçi bulabiliyor, insanlar tarafından hala kabul görüyorsa yazık halimize. o zaman gerçekten halkımız çabuk unutuyor/umursamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yanlış anlaşılmasın gittim sordum ben bunu abicim hangi kurum düzenliyor? Kimsiniz siz ? diye.

Adam bana bağımsız biyologlar birliği gibi bir şey söyledi. Eve geldim hemen google ettim, yok böyle bir şey.

Temeline inmek istediğim bunlar çeşitli eczane-dükkan önlerinin yanı sıra gayet kamu yerlerine bu sergileri açabiliyorlar. Bu sergileri hangi isim veya kuruluşa bağlı olarak açtıklarını öğrenip araştırmak istiyorum mevzu budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni seyi gecen sene Istiklal'de Galatasaray Lisesi'nin onunde gordum hatta fotograflarini cekmistim buraya da baslik acmistim diye hatirliyorum ama bulamadim.

Ben bi gittim iste fosil sergisi var falan sandim, okudum boyle sok oldum, sonra gittim masada oturan adama, sergiyi kim duzenliyor dedim (korktum cunku belediye falan diye) ozel bir vakif dedi. Peki dedim dondum fotograflarini cekmeye basladim iste sonra adam geldi, ilgilendiysen web sitelerimizi vereyim dedi kart verdi bi tane bana. Ben de baya ilgilendim hic boyle sacmalik gormemistim dedim. Herif muzelerden aldik bu ornekleri her sey bilimsel falan dedi. Ben de 150 yillik bilim dalinin icine etmissiniz 3 paralik sergiyle kutlarim dedim cektim gittim. salak herifler ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...