Dolis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Böle eski bi accountum var aktivasyonu yapilmamis açtirmak için napmam gerekiyo lütfen yardimci olrmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 weplanın kendi forumu teknik desteği bişeyi yok mu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 at bana 3-5 gold tl $ euro ben hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ya gerçekten halledicek olan birisi varmı yani yardımcı olun sevgili patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Valla yok galiba ya adminleri falan tanıman gerekiyor varsa ben de açtırayım : ) 2k acc um vardı o gitti 35k ile oynuyordum sonra arkadaşım sağolsun 1k lık acc unu benimle paylaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 walla benimde 15k lık acc zamanında yapamadım kaldı öle ciddi ciddi bi admine falan ulaşmam lazım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 geffen e msj atın forumdaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Geffenin accountunu da ben açtırmıştım çalışıyor adam boşuna mesaj atmayın ona =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 deathlorda da mesaj atmayın atıyosunuz olmuyo :( 1 sene oldu benim Dynun acc açılcak daha ::((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dinan başkası atsa sallamam da sen istemedin ki benden öyle bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ya 1 sene ya da 1.5 sene oluyor özel mesaj göndermiştim :P mesele değil be abi =) (ama açılsa süper olur hani) eaeeuhaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Abi nasıl ya emin misin attığına 50 den fazla acc açtırdım o aralar sırf geffenin 3-4 tane acc unu açtırdım.Garip :/ bu aralar pek aram yok ya codela falan bi sorayım yine de bi ara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kısmet :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Cidden taa Waxxi zamanından olan accountlarımız yalan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 7k accmin açılmasını hala bekliyorum. peki şifrelerimizin ne zaman değiştirilebileceği gibi bi bilginiz varmı? site hala yalan durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hala orda 20k max falan yazıolar ya laf sölemiorum 50k lar bile en kötü bi sene oldu.Bir senede oyunu öğrenemeyen adama ne diyim eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Oyunu öğrenmek başka gerçekten iyi oynamak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar