Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 reasonda vs bunu output olarak kullandığım zaman, başka hangi program olursa olsun kayıt yapamıyorum. Bunu halletmenin bir yolu var mı acaba ? Kullananlar ne sormak istediğim anlayacaktır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 reason açıkken orda çalanı mı kayıt etmek istiyorsun anlamadım. genelde kayıt programları cubase vs. gibi açıkken reason vb. programları plugin olarak VST olarak falan açman gerekio, örneğin fruity loopsu cubasele aynı anda kullanmak için cubase in içinden açman gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ReWire client olayı senin bahsettiğin olay.Yani fl studio'yu vst insturment gibi göstererek,cubase içinden açabilme olayı.Bence söz konusu olan şey farklı bi problem,biraz daha detaylı bi açıklama gelirse problemi çözeriz sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 demek istediğim şöyle asio4all u seçerek reasonda aletimi kullanıyorum. bunu kullanırken "what you hear" olarak herhangi bir sesi kaydedebilen bir programla bunu kaydetmeye çalışıyorum. Ama hata veriyor hangi program olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ses kartın onboard'mı yoksa creative falan gibi bi ses kartımı.Yada full duplex bi ses kartımı kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Çünkü WhatUhear asio4all kullanmıyor. Rewire ile Reaper gibi kaynak tüketmeyen bir programa başlanıp oradan kayıt yapmalısın. Sanırım, Asio4All kullanmayalı 3 yıl oldu, yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 onboard var bi tane de creative audigy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar