Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C# Connector (LaunchPad), Kaynak Kod

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ya baktım bizim Coder birşeyler yapmış. dedim ben bunun altında kalmam. e kaldım mı? kalmadım tabii ki. Ractalgar'ın(Ractemainus ya da nam-ı diğer Stilgar'ın) yoğun engelleme girişimlerine rağmen sanırım bir sonuca vardım.

Birkaç noktada ufak sorunlar olabilir
1. connector yapacam diye yola çıktım, bir baktım ki bu launcpad olmuş. şimdi bu silinmez. ileride hem bunu geliştiririm, hem de bir connector yazarım size.

2. bende uo yüklü değil. ilgili registry kayıtları da yok. Ractalgar'dan yardım alarak yaptım. haliyle saçma ve anlamsız oldu.

şaka bir yana Ractalgar'a teşekkürler.

şimdi buradan programa ulaşabilirsiniz. (.net Framework 1.1 ister)
buradan da kaynak kodunun içeren Visual Studio dosyalarına ulaşabilirsiniz. Visual Studio yüklüyse dosyayı indirip unzipledikten sonra .sln dosyasına çift tıklamanız yetecektir.

Kod incelemesi de yaparız talep olursa. (Tutorial maiyetinde)
Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 28 Nisan 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamaniac'ı anladım, sonra Ractalgar (bunu galiba ben türetmiştim) ama RactEmanius değil ben canım, Ractamainus! Yok yani bunca zamandır bir şunu öğrenemedin, sen nasıl launcher yapıyorsun ya!
Ayrıyetten benim engellemelerime karşın (pardon, yardım diyecektim) bunu yapabilmen gerçekten büyük başaı, kutluyorum.
Derken ekleme de yapıyorum, insan bir de arayüz yapar değil mi? Burda belki birisi arayüze nasıl resim ekleneceğini falan merak ediyor? Tembel teneke ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...