snapsys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Slm arkadaşlar oyunda wampiress charıyla 32 lvl a kadar gelip sonradan vazcayıp battle mage açtım hangi büyülere kassim büyüler konusunda tavsiyelerini beklerim efem...
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Biraz alakasız olacak ama sacred almayı düşünüyorum multi ip den oynanıyormu ? oyun nasıl güzelmidir ? Diablo özentisi olduuğu söyleniyor , zaten diablo özentisi oyunlar diablonun yapamadıığnı yaparlar genelde .. herneyse oynamaya değermi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 diablo özentisi. ama nox kadar kendini kurtarabilmis, veya blade&sword gibi kombolari olan bir oyun degil. karakter seçme ekraninda bile adamlar put gibi duruyor.. oyun diablo 2 yönünde.. sacred'i sadece zaman öldürmek için oyna[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
metinyap Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 en güçlü karekter hangisi oyunda....[signature][hline]§M€¤T¤@N§
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Gerçekten her karakterin kendine göre zevki çok farklı ama oyunu bitirecem sonunu görücem diosan Dark Elif al. (Battle fog diye bir skill var. lvl 1 yapsan yeter oyunun sonundaki demonu bile onunla kestim. Dark elf çok rahat harbiden) . Onun dışında ilk başlayanlar için kesinlikle Gladiator oneriyorum.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben battle mage oynuyorum 16.level ım şu an en kullanışlı büyüler kullandıklarım 1-Fireball 2-Ring of Iice(yanlış yazmış olabilirim ismini,ice shards ta olabilir böyle buzdan sutunlar çıkarıyo yerden çember oluşturuyo içine giren düşman zarar alıyo ve yavaşlıyo) 3-Spiritual Healing 4-Flameskin 5-Purgatory(ateş halkası) bide benim gibi tongaya düşme büyülerde seviye atlama şöyle oluyo,mavi dalgalar varya kullanınca büyüyü öğreniyosun,ondan üst üste patlatıcan öyle level atlıyo büyüde ben bunu 15.levelda öğrendim (: skillerden fire magic water magic filan o element büyülerinin recharge süresini azaltıyo,verilen damagei bi miktar attırıyo[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben lvl 20 dark elf var ve sırf param boşa gitmesin diye oynuyorum öyle dandik bir oyun. böyle oyunları oynadıkça fallout'u baştan yükleyesim geliyor.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sacred ıcın v1.6.6 patch cıkmıs ... hala oynayan varsa yada ılgılenenlere duyrulur ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Anason Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: snapsys, 22 Nisan 2004 08:52 tarihinde demiş ki: Slm arkadaşlar oyunda wampiress charıyla 32 lvl a kadar gelip sonradan vazcayıp ... neden vazcaydin vampir le?cok mu etkisiz kaliyor ilerde yada sIkIntIdan mi ?
metinyap Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arkadaşlar bu 1.6 patch i indirdikten sonra niye oyun açılmıyor devamlı hata veriyor bi de bu wasser i tam olarak nereye yazcağımı söylermisiniz[signature][hline]§M€¤T¤@N§
Öne çıkan mesajlar