Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch sonrası sorun (yardım lütfen)

cakosy

Öne çıkan mesajlar

merhaba, oynu yükledim oynadım 2-3 gün. pc'm vasat ama akıcı olarak olmasa da oynu her istediğimde oynayabiliyordum.

cuma günkü patchten beri sorun yaşıyorum.

patch'i yükledim ve play dedikten sonra ekran kararıyor biraz bekliyor ve hiç bir error vermeden windowsta ki ekrana dönüyorum bu zaman zarfında ne virüs programı update ettim ne başka bir donanım ekledim. C: üzerinde 1.5 gb boş alanım vardı belki o sorun çıkarıyordur diyerek C:'de 12gb'lık yer açtım tekrar deniyorum fakat aynı durum devam ediyor.

sorunum bu şekilde yardımcı olabilcek tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler ve iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bende laptop inspiron 1520 var..T7500 2.2 ghz c2duo 2.5GB RAM ve 8600MGT..shadowlar kapalı ve balanced ayarlarda en yüksek çözünürlükte çok rahat oynuyorum..Bu patch frame atlama olayını kaldırdıktan sonra çok akıcı oldu..Shadowları kaldırmayı deneyin..
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:
Dark_Soul said:
oyun acayip kasıyor bende yav,bi defrag yapıp işlemciyi değiştirecem bakalım fark edecekmi

o nasıl olcak =)bnde ekran kartı aldım,9600 gt hala kasıyor,uzatmıcam oyunu,böle oyun olmaz olsun,ciddi pc si olmayanda başlamasın bnce.

Şimdi amd 3200 takiliydi,bügünde amd x2-5000 aldım,3200 le bi pvp scenario ya girdim ne olup bittini bile anlayamadım,fps yerlerde sürününüyordu,x2-5000 i taktım bide defrag ettim şimdi dniycem bide
Sosyal ağlarda paylaş

birçok kişi tavsiyede bulunmuş çok teşekkür ederim.

Dark_Soul said:
waralliance forumlarında şöyle bir dosya var,son patchden sonra senin sorunun aynısı olanlarin bazılarında işe yaramış,oyunun giriş videosunu ve logolari kaldiriyor,bi dene istersen:

tık

öncelikle bunu denedim ve başarılı oldu oyna girebildim. tekrar teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...