cakosy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 merhaba, oynu yükledim oynadım 2-3 gün. pc'm vasat ama akıcı olarak olmasa da oynu her istediğimde oynayabiliyordum. cuma günkü patchten beri sorun yaşıyorum. patch'i yükledim ve play dedikten sonra ekran kararıyor biraz bekliyor ve hiç bir error vermeden windowsta ki ekrana dönüyorum bu zaman zarfında ne virüs programı update ettim ne başka bir donanım ekledim. C: üzerinde 1.5 gb boş alanım vardı belki o sorun çıkarıyordur diyerek C:'de 12gb'lık yer açtım tekrar deniyorum fakat aynı durum devam ediyor. sorunum bu şekilde yardımcı olabilcek tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler ve iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 check full file die bişi var onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 -Perform Full File Check- dedim bi 15dk filan dosya yükledi yine ama değişen birşey olmadı ne yazıkki, yine PLAY dedikten sonra ekran karardı ve tekrar bir error ekranı dahi eklenmeksizin windowsa döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hmm... oyunun içindeki cache dosyasını sil... user dosyasından userSettings.xml yi sil... warpatch.exe ye çift tıkla erform Full File Check yap oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 waralliance forumlarında şöyle bir dosya var,son patchden sonra senin sorunun aynısı olanlarin bazılarında işe yaramış,oyunun giriş videosunu ve logolari kaldiriyor,bi dene istersen: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oyun acayip kasıyor bende yav,bi defrag yapıp işlemciyi değiştirecem bakalım fark edecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dark_Soul said: oyun acayip kasıyor bende yav,bi defrag yapıp işlemciyi değiştirecem bakalım fark edecekmi o nasıl olcak =)bnde ekran kartı aldım,9600 gt hala kasıyor,uzatmıcam oyunu,böle oyun olmaz olsun,ciddi pc si olmayanda başlamasın bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Walla bende laptop inspiron 1520 var..T7500 2.2 ghz c2duo 2.5GB RAM ve 8600MGT..shadowlar kapalı ve balanced ayarlarda en yüksek çözünürlükte çok rahat oynuyorum..Bu patch frame atlama olayını kaldırdıktan sonra çok akıcı oldu..Shadowları kaldırmayı deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eregorn2 said: hmm... oyunun içindeki cache dosyasını sil... user dosyasından userSettings.xml yi sil... warpatch.exe ye çift tıkla erform Full File Check yap oyna... sana olan olay kardeşime olmuştu... ve bende goa mail attım... aha bunu yapmamı sölediler... oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bende de oluyodu.3 farklı antivirüsle makinayı temizledim tam o sırada service pack 3 patchi gelmiş onu yükledim sora oyuna girip video ayarlarını max fps olcak şekilde ayarladım ve bi sorun yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Seperate said: Dark_Soul said: oyun acayip kasıyor bende yav,bi defrag yapıp işlemciyi değiştirecem bakalım fark edecekmi o nasıl olcak =)bnde ekran kartı aldım,9600 gt hala kasıyor,uzatmıcam oyunu,böle oyun olmaz olsun,ciddi pc si olmayanda başlamasın bnce. Şimdi amd 3200 takiliydi,bügünde amd x2-5000 aldım,3200 le bi pvp scenario ya girdim ne olup bittini bile anlayamadım,fps yerlerde sürününüyordu,x2-5000 i taktım bide defrag ettim şimdi dniycem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 birçok kişi tavsiyede bulunmuş çok teşekkür ederim. Dark_Soul said: waralliance forumlarında şöyle bir dosya var,son patchden sonra senin sorunun aynısı olanlarin bazılarında işe yaramış,oyunun giriş videosunu ve logolari kaldiriyor,bi dene istersen: tık öncelikle bunu denedim ve başarılı oldu oyna girebildim. tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar