Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ferrero forumumuzun en duygusal insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 paylaşım yapacam öhöm... 85.7 DÖNEM ORTALAMASI GETİRDİM MKOYDUM ÇOCUĞU ikinci dönemde fırtına gibi eserek min 95 ort ile yıl sonu ort 90-AA yapacağım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 mutluluk maltepe gold gibi birşey paylaşınca tadı yok ama mutsuzluk öylemi o eski amerikan tütünlü camel gibi paylaşılmaya kıyılamayan bir tad bence kişisel mutsuzluk bölümü olmalı istatistikleri düzeltmeye bu topicin gücü yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu konuya fazlasıyla ihtiyacımız olan günlerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 peanuts ın 60. yılı şerefine çıkarılan 5 kiloluk ansiklopetik kitabı aldım.. schulzun yayınlanan bütün peanuts bant karikatürlerini içeriyor.. çok mutluyum :) gaza geldim oradan yola çıkarak kendime bant karakterleri araştırıyorum telrkaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 az da olsa ders çalışabildim iyi bişe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 30 saniye önce abim bi paket biscolata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hala ilgisini çektim kızlar var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Alexi_Septimus said: Paticik Ruh Hali Kalkındırma Projesi "Hep birlikte 1'den 2'ye geçelim!" http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/birden2.jpg 2 ye gecmeyelim memeler cok ufak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 comp arch finalinin agzini kirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben gurbete gitsem eve yavru köpek alsalar çok içerlerim lan sen gittin senin yerine köpek aldık. küfür gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hayattan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kendi projeni baltalama be : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 4 mazeret sınavımın sonuncusunu da bugün atlatıyorum.mutluyum. hatta uygulamalı hukuk bile iyi geçti.mutluyum. aşık olduğum bi köpeğim var.mutluyum. selam.ben mutluyum ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: ben gurbete gitsem eve yavru köpek alsalar çok içerlerim lan sen gittin senin yerine köpek aldık. küfür gibi lan köpek iyi gene. annem kuş almıştı. ayıp ya. bir de seni hiç aratmıyor filan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evdeyim mutluyum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dünya umrumda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 çok mutluyuz lelelelelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Valla bugün ben de mutluyum. Nedeni yok ama değişiklik olsun dedim. İşler de sakin zaten ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 öyle güzel bi caps açık şekilde karı yazmak istedim ki buraya, etrafını süsledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben çok kötü oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 olm özledim ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "trollsüz zamanları" biz hayatımızın mutlu anlarını paylaşsak troll yemiycemizin garantisini KİM VERECEK ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar