pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bugün temizlik yaptım. artık temiz bi evde yaşıyorum çok mutluyum. ezan okunuyo oley. aziz allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 2.5 yıldan sonra artık tüm günler benim,canım çekiyo wow dota oynuyoum,biraz sıkılıyom sinemaya cafe ye gidiyom,gerçi havalar da bozdu ama son 3 ayı güzel değerlendirmek lazım,Elbette ki süper über düber imba Ankara buluşması nı söylemeden geçmek istemiyorum. Llama start to prepare an İzmir meeting. mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sup /k/? are you happy? discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Predator said: İtü makina öğrencisiyim ilk senem, daha hop demeden ilk ödevi ittirdiler hayatımda ilk kez bir şey için aralıksız 15 saat kasmama rağmen çirkin oldu. Buna rağmen manyak gibi odamdaki eşyaların teknik resmini çizmeye başladım, baktım millet yapamıyo ben bu dersi yaparsam kral olurum dedim kasıyorum nedense coşkuluyum mutluyum. teknik resim. bu konuya binlerce insan neşesini akıtsa bile teknik resim dersinin yaratacağı umutsuzluk ve karamsarlık deliği hepsini yutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Teknik resim ve mutluluk kelimesini aynı cümle içerisinde kullanmak çok gereksiz bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 paticik emo komuniti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu thread sizi açmadıysa eğer. sizi Valium paklar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 güzel bir düşünce olmuş teşekkürler. son 1 haftadır acayip mutluyum. nedenini bende bilmiyorum. herşeye olumlu bakıyorum. uzun zamandır bu kadar iyi olmamıştım hatta. ama çok yoğunum kafa kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yukarı çıksın mutsuzluklu threadler artışta yine. sonbahar bu kadar hüzün vermesin lan size, yazık etmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hüzünler paylaştıkça azalır alexican. Israrla takip et bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DONOVAN DİNLEYECEKSİNİZ MUTLULUK SIÇACAKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pull right over and stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 drop zee gun fadboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 koydugun img 15dkmi yedi hayattan. bakakaldim aval aval. lanet olsun, git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Alexi_Septimus said: DONOVAN DİNLEYECEKSİNİZ MUTLULUK SIÇACAKSINIZ FRAKTAL HAUSSDORF BOYUTU MATEMATİK dıt dıt dıt dıııııt dıt dıt dıt dıııııt *meşgul* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 adam tek basina chaos theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o matematii yapınca kolunndan sen mi çıkıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DEVAMI VAR...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Moralinizi yükseltmek için yayınımı dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dün ben birini gördüm sana çok benzettim. belki de sendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ekimde aşk başkadır kasımda süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya aralık. evet aralık ara hmm gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 noluyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar