Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oha efeyle asli opustu mu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 değişikliğe ihtiyacım var benimde ya. tedbili mekan yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno anlatsana 2.ci sezonu bana ben hic izleyemedim tv yok artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno anlatsana 2.ci sezonu bana ben hic izleyemedim tv yok artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 noluyo ya niye 3 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nasi ya. bilmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno said: saat 10 olsa kavak yelleri izlesem.. o guzel bi bolum olsa sıkıntımı alsa?? =/ efeyle aslı opustukten sonra dizi bitti ama dudağından mı öptü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya bilmiyorum ben en son asli lafi koymustu oteki gay tipli eski sevgilisine orda kaldim ben anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 denizin abuk hareketlerinden sonra o amerikadayken efe aslıya asık olur. tam o sırada deniz geri gelir. efe soylemez askını ama aslı da ondan hoslanmaya baslamistir. sonra bi dugun oluyo. dugunde deniz aslıya hitaben sarkı fln soylerken sahnede efeyle aslı opusuyo. bunu goren mine onların onundeki perdeyi cekiyo. tum izmir bunları izliyo opusurlerken. bu kadar. sonrasında dizi sıkıcılastı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sıkıntıda yeni bi boyut acıcam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ohh iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 deniz napiyo deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 JD said: dunno said: saat 10 olsa kavak yelleri izlesem.. o guzel bi bolum olsa sıkıntımı alsa?? =/ efeyle aslı opustukten sonra dizi bitti ama dudağından mı öptü ağzından mı öptü olcak o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 O sarı bi kız wardı mine hala şirret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Anelor said: oha efeyle asli opustu mu!!! sadece öpüşmekle kalsa iyi yine... dizi neden bitti sanıyorsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. mine kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ooo mercimek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno said: deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. mine kurtarıyo HAHAHHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 denizden de bir tiksiniyorum bir tiksiniyorum igrenc bi insan yahu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sar kafa demekmis. sarhos kafası güzel demekmis. var mısn yok musundan ogrendm smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sex isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno said: deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. mine kurtarıyo Nası kurtarılır ki böyle bi insan burnundan hava mı üflüyo napıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dunno said: deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. lol süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar