Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Şimdi, biraz Willpower'dan feragat ederek, yaklaşık 30 - 35 +AP Regen seti giyebiliyorum. Ancak, konuyla ilgili detay bulamadım, Warhammer Alliance sitesinde de yok. Konuyla ilgili detaylı bilgisi olan var mı? Nasıl işler, deneyen var mıdır, işe yarıyor mu? Aklıma ilk gelen örnek, +30 AP Regen olan birisi, her AP regen tickinde +X alıyor. Ama bu +X kaç? Formülü var mı? Yoksa direkt olarak +30 mu alıyor (bu biraz imba ve overpowered olur, sanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Valla pek overpowered olacağını sanmıyorum zira ilk alabildiğin dandik bannerlara %30 AP regen ekletebildiğine göre buda kulağa o kadar OP gelmiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bence de op değil. ya çok spam gerektirmeyen bir durum için avantaj sağlıyor, ya da ap bitimi sonrası mecburen beklediğin sürede etkin oluyor. örnek vereyim : shadow warrior'daki %20 ap regen buffı mesela, ap bittikten sonraki tickte açıp spamfeste devam ediyorum. bu şekilde teorik olarak ap bitimi sonrası 5 yerine 6 eagle shot sıkıştırabiliyorum araya. veya hedefim öldü ancak yakın zamanda yeni birine saldıracaksam açıyorum, 6 sn yerine 5 snde doluyor ap. bunun gibi koşullar dışında hiçbir faydası yok ap regenine alacağın bonusun, willpower azaltırsan muhtemelen daha da çok spam yapman gerekir hatta , daha da verimsiz olur. ve bildiğim kadarıyla +30 ap regen dediğinin evet tickte 30 fazladan veriyor olması lazım, şahsen test etmedim ancak oyun içinde kulak misafiri olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar