Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Experience Enhancements: Phase 1

Sylian

Öne çıkan mesajlar

http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=372

lvl 1 - 20 arası 1 day played ile geçilebiliyordu ama yanılmıyorsam 20-40 arası 5 gün tutuyormuş, mythic elini boş tutmayıp bu dengesizliği de gidermiş.

Hotfix dediklerine göre en geç 1 hafta içinde gelir diye düşünüyorum.

Mythic'e helal olsun valla, Funcom gibi exp. nerf'leyeceklerine her patch ile oyunu daha da güzelleştiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben iyice koptum oyundan da =), level 13'um su an, bi haftadır girmedim bile oyuna... hic pve yapasım, quest yapasım yok artık, sırf oyuna girsem, bi scenario'dan diger scenario'ya kossam, oyle oyle gelisebilir miyim ? yoksa oyle cok yavas olur, cekilecek cile degil mi dersiniz ? bu yeni exp. duzenlemelerini de katarak yani duruma...

edit: @sam, meydan savası ne oluyor abi ? bu her tier'de olan pvp zone'ları mı, icinde tower, keep falan oluyor onlar mı ? yoksa o greenskin chapter 3'teki kron komar gibi yerler mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

pve'den başka birşey yapmadın mı 13'e kadar? 8-) ben rank 30'um ve neredeyse hiç pve yapmadım, yaptıysam eş dostla pq filan yapmışımdır geyiğine ya da belki 1-2 eşya için. sadece pvp yapıyorum ve 120g & 30 rank aldım böyle. 40'a kadar da aynen devam ediyorum böyle. neden sadece pve gittin ki? hatta kazanıyorsan senaryo ile daha hızlı para & xp kazanılıyor pve quest'lerine kıyasla bariz.

rvr alanlarına özel benim dediğim, o da insanlar xp nedeniyle senaryoları tercih ediyor diye düşündükleri bir değişiklik.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok, hep pve yapmadım da, soyle diyim, tier 2 chapter 3'e geldim, simdiye kadar ki tum quest'leri yapmaya ve tum chapter'ların inf'leri falan fulllamaya kastım iste, haliyle baydı bayagı =), arada boyle level dusuk kaldıgında level'ı tamamlayana kadar pvp yaptım yani, pek pvp yapmadım senin de dedigin gibi =)... oyleyse guzel ya, ben tekrar doneyim eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
kapsamıyor, maksat 7/24 senaryo yerine meydan Savaşlarını teşvik etmek. dolayısıyla faydası olacaktır.

Kime faydası var onu anlamadım, 7/24 meydan savaşıyla level kasılabileceğini veya meydan savaşının xp/hour olarak scenario'dan üstün olduğunu mu söylüyorsun? En RvR hastası bile gidip scenario yapacak level almak ve bunu pvp ile yapmak istediği sürece. RvR Enhancement? Evet, XP Enhancement? Hayır.

RvR'nin desteklenmesi güzel birşey ancak en temel sorun levelingin eziyet olması. Bunun da çözümü level başı gereken XPye ayar çekilmesi. Ne scenario ne de quest XP level başına gereken XP ile kıyaslanınca mantıklı ölçüde değil. Bunun çözümü ise güzel bir gelişme olmasına rağmen yeni quest koymak değil, kim yapacak o questi babam mı yapacak, yine eşek gibi ben kasıyorum. Oyun neredeyse AoC kadar grindfest eleştirisi aldı.

Experience Enhancements: Phase 1 (td), Phase 2'de görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eşşek gibi kasamadan lvladığın başka multi oyun söylermisin onuda bırak her oyunda wardan fazla ksıyorsun vede eşşekden ötesi semer vuruyorsun kendine...Senaryolar ile ileriye hazırlıyorlar gibime geliyor 40 lvlda olay senaryodan çıkıp rvr dönüşücek az daha sabır eyleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...