Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede İlk - Teröristler Aktütün Baskınını An ve An Kaydetmişler !!!

jumana

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu bir propaganda videosodur ve aktatün saldırısına ait görüntü değildir bunlar, çok önceki yıllara ait terörist videosudur..teröristlerin bilinen sitelerine baktım şu an, hiçbirinde bu görüntüler yok..

linki foruma yazan ne olduğu belli ... da iyiniyetli olduğunu sanmıyorum..adminlerden ricam, forumun terörist propagandalara alet olmaması ve propaganda videosunun kaldırılmasıdır..linki veren ne idüğü belirli kişiyi de forumdan yollamalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu video konu dısında bir iki gün öncenin başlıklarına bakılırsa verilmişti zaten mayıs aylarından bir video.

Konuyu açan kişinin hiç bir yorum yapmayıp video linki vermesi ilginç tabi.

konuyu açanın mesajlarına baktım , sanırım kendi sitesine hit kazandırmak derdinde sadece, diğer attığı mesajlardan bu anlaşılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar para harcanıyor, alsınlar 1-2 düzine a-10, baskın mı oldu, versin telsizden pozisyonu karakol, yollasınlar 3-5 a-10. hadi helikopter yetişemiyor anladık, o zaman cas uçağı denen bir konsept var. gayet de ucuz uçaklar bunlar, abd her yerde kullanıyor fosur fosur. ağaç, çalı arasında saklanıyormuş zaten hiç sallamaz 30mm DU mermileri heh
Sosyal ağlarda paylaş

bu şerefsizlere destek vereceğime kellemi keserim ne diyorsun birader sen ?

bu videoyu sadece gördüm sizin le paylaştım izleyin de birşeyler öğrenin

sizler analarınızın dizinin dibinde uyurken ordaki arslanlarımız şehitlerimiz mahkum bölgede olmasına karşın saldırıya karşılık verdiler.

Siz anca bol keseden atarsınız burda,çoğunuz askerlik yaptım diye gezersiniz ortada ,ne yaptınız ? sizin yaptığınız ense yapmaktı bunun unutmayın.Askerlik 11 kilo silahla 30 kilo çantayla karda, çamur da 10 saat 14 saat aralıksız yürükmetir.Bunu nasıl yapabiliyoruz vatanımıza olan saygımızdan.

Ölüme gittiğinin bile bile operasyonlara katılmaktır.Elbette bunları sizin anlamasını beklemiyorum.Ama anlamadan dinlemeden bir daha hakkımda yorum yazmazsınız umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
Arkadaşlar adamların psikolojik harp taktiklerinin kurbanı olmayalım videoyu kaldırabilir miyiz admin beyler?

kitana said:
bu arkadaş da banlansın ayrıca.
aynı siteden video verip verip duruyor.

arjantin said:
arkadaşlar bu bir propaganda videosodur ve aktatün saldırısına ait görüntü değildir bunlar, çok önceki yıllara ait terörist videosudur..teröristlerin bilinen sitelerine baktım şu an, hiçbirinde bu görüntüler yok..

linki foruma yazan ne olduğu belli ... da iyiniyetli olduğunu sanmıyorum..adminlerden ricam, forumun terörist propagandalara alet olmaması ve propaganda videosunun kaldırılmasıdır..linki veren ne idüğü belirli kişiyi de forumdan yollamalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

jumana said:
bu şerefsizlere destek vereceğime kellemi keserim ne diyorsun birader sen ?

bu videoyu sadece gördüm sizin le paylaştım izleyin de birşeyler öğrenin

sizler analarınızın dizinin dibinde uyurken ordaki arslanlarımız şehitlerimiz mahkum bölgede olmasına karşın saldırıya karşılık verdiler.

Siz anca bol keseden atarsınız burda,çoğunuz askerlik yaptım diye gezersiniz ortada ,ne yaptınız ? sizin yaptığınız ense yapmaktı bunun unutmayın.Askerlik 11 kilo silahla 30 kilo çantayla karda, çamur da 10 saat 14 saat aralıksız yürükmetir.Bunu nasıl yapabiliyoruz vatanımıza olan saygımızdan.

Ölüme gittiğinin bile bile operasyonlara katılmaktır.Elbette bunları sizin anlamasını beklemiyorum.Ama anlamadan dinlemeden bir daha hakkımda yorum yazmazsınız umarım.

sen kim oluyosun da burdakilere ense yaptın falan diyosun? sen ne yaptın peki? video koyunca katkın mı oldu teror orgutunun temizlenmesine? bulundugumuz yerde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. ama bunu degistirecek olan bizler değiliz kusura bakme.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...