Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Arkadaşlar bugün eski bir makinaya xp kuruyordum ama hata aldım. Makinada 100mb ram var ve celeron 1.8 ghz Şimdi ilk dosyaları kopyalama işleminde sorun yok, dos modundaki işlem bitiyor. Ondan sonra makina restartlanıyor biliyorsunu 15 saniye içinde otomatik restartlanacak filan yazar. Sonra hdd'den kurulum başlıyor. İşte hdd kurulumu ekranında "kalan süre" bir dakika bile azalmadan şuna benzer bir hata alıyorum ve kurulum sonlanıyor: Bileşeni bulunamadı (veya yüklenemedi mi neydi), döngüsel artıklık denetimi hatası vs.. vs... d:bişeyi386bişey yüklenemiyo gibi... Bu kadarını hatırlıyorum kusura bakmayın. Tabi ki setup makinaya restart atıyor sonra baştan başlıyor ve yine aynı hatayı alıyorum. formatlayarak kurulum yapmayı 4-5 kere denedim ama çözülmüyor. Makinanın rami (100mb) çok az olduğu için böyle bir hata alıyorum diye düşündüm, doğru mudur sizce düşüncem? Yoksa bu konuda bilmediğim başka birşey mi vardır? Bu arada makinada eskiden xp sp2 vardı yarın xp sp2 ile tekar yüklemeyi denicem bugün sp3lü xp ile denedim ve bu hatayı aldım. cd sorunsuz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cd sorunsuz olabilir ama o makine ile yıldızı barışmıyordur :) Daha önceden başıma geldiği için diyorum. İnternet kafe işleten arkadaşımdan aldığım cd'yi makineme yükleyememiştim bu arada adam 30'dan fazla makineye xp kurdu onunla. Ram'den olduğunu sanmıyom çünkü 64 ram'e xp kurmayı başaran bir kardeşim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 O zaman yarın sp2li xp ile sorunsuz bir kurulum yapma ihtimalim yüksek diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 eger sansin varsa, xp kurulu bir makineden xp yi harddiske clone yapmayi dene :) kurmaya falan gerek kalmaz.. daha once boyle bir topigim vardi bir goz atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam döngüsel artıklık denetimi hatası alet cd yi okuyamayınca ortaya çıkıyordu. Dvd sürücüm çok eskimişti, cdleri takınca kasıp bu hatayı veriyordu oradan hatırlıyorum. Başka temiz bi cd dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 CD temizdi zaten yaw. Neyse SP2li cd ile kurdum çat diye ilk seferde kurdu :) İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar