Treth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 npc lere binek veriom 55i. de save alınınca tımer -1 den +6 ya gecıo sonada gerı sayıyo dogal oalrak yok oluo bununasıl engellıcem ben ?[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ITEM=i_mt_hayvan_adi yap olur[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Npc'nin binmesini istedigin hayvana kendin bin, .edit deyip hayvanin mount item'ini bul, id'sini item olarak (Erutan'in dedigi gibi) ekle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 item=i_mt_ostard_zostrich npc nın scp ye bunu eklıom sorun burda degıl npc spawm oldugu zaman hersey normal npc ye edıt yapıyorum ıste bınegıne bakıyorum tımer=-1 gosterıo sonra save alıyorum npc ye yıne .edit yapiyorum timer=6 oluyor sorna gerı saymaya baslıyor 5-4-3-2-1 derken kayboluyor binek saveden sonra olan oluyo yanı[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yaw bı fıkrı olan yokmu bı turlu duzeltemedım bunu[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oops [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Nisan 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 abi en iyisi sen gard scriptine bak öyle yap hehe gardlarda olması lazım =) ben gardların üstünü değiştirirken bineğinide değiştiriyorum oluyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 guardlarınkınde at var i_mt_horse_brown_dk yada ne bılem buna benzer bısı hatırlamıom ben npc lerın altına bınek verebılıom o sorun degıl zaten :) sorun save alındıgından 8 sanıye sonra o bıneklerın yok olması :)[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar