Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GA REİ Zero (The Enchained Spiritual Beast)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mangada taşların ne olduğunu açıklıyorlar.Bleach çakması biraz işte ama güzel yani okutuyor kendini.

Kensuke FTW.Mangayı okuyanlara kıyak geçip koymuşlar heralde.
Kaguranın uzun saçlı hali de süperdi.Kısa saçlı sevemedim.
Son dövüş güzel olmuş.Yomiye zaten üzülüyordum.Yazık oldu...
Mekanı cennet olsun.Vermiyorum manga spoileri(:P)

Mesaj tarihi:
draedan said:
simdi bu son spoiler lar manga yla mi ilgili ? sirf anime seyredenler okumali mi, hangisi animeden hangisi manga dan nasil ayirt edicez :D

abi mangayı okuduysan anime spoilerları sana vız gelir tırıs gider...
Mesaj tarihi:
manga fake hariç( o da alakasız biyer zaten) , spoilerlar animenin son bölümü ile ilgili.Manganın konusunu açık edecek hiçbişey söylemedik.Sadece yanlış bir tahmin vardı o da manga ile alakalı değil zaten:)
Mesaj tarihi:
manga ile alakalı.

şimdi son bölümde kagura yomiyi doğruyor sonrasını bilmiyoruz. Öldüğünü sonra evil spirit olarak geldiğini var sayıyorum. Peki bir allahın kulu kılıcını almayı akıl edememişmi? En azından beastsiz kalırdı.

Mesaj tarihi:

manga

Kagura almıyor psikolojik olarak zaten dağıldı ama diğerleri neden kılıcı almıyor ben de tam bilmiyorum.Mangada geçti mi hatırlamıyorum bile:)Orda bir sürü kişi ölüyor belki sallamıyorlar kılıcı:P.Zaten kılıcı alsanda her türlü bulur o kılıcı.

• 5 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sanmam. Mangası animedeki olayların sonrasında geçiyor ve hiçde animesi gibi değil atmosfer olarak.

gerçi yomi geri döndü mangada <33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bugün bitirdim bunu baya iyiymiş
kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama

feels

yomi hastanedeyken kagora bunun kucağında ağlamaya başlayınca yomi'nin teselli etmeye çalışması filan çok iyiydi, bayadır bi animeden bu kadar etkilenmemiştim

ama biraz daha açıklama gerekiyormuş bence, nasılsa mangadan sonra çıktı diye mi böyle olmuş yoksa mangada da böyle belirsizlikler var mı acaba

mesela

death stone nedir abi, nasıl oluşmuş, nasıl çalışıyo falan hiçbir bilgimiz yok
antagonistin olayına da girmemişler hiç, o da komple mangaya kalmış heralde. yani tamam manipüle ediyor insanları ama neden, eğlenceli diye mi

ya kafam çok karıştı yani biri gelsin konuşalım sdlkf
  • Yeni Oluştur...