Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mangada taşların ne olduğunu açıklıyorlar.Bleach çakması biraz işte ama güzel yani okutuyor kendini. Kensuke FTW.Mangayı okuyanlara kıyak geçip koymuşlar heralde. Kaguranın uzun saçlı hali de süperdi.Kısa saçlı sevemedim. Son dövüş güzel olmuş.Yomiye zaten üzülüyordum.Yazık oldu... Mekanı cennet olsun.Vermiyorum manga spoileri(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yomi kirichan olmuş demekki tam ölmemiş hafıza kayıbı söz konusu deathstone canlı tutmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Vermeyeyim dedim ama yanlış izlenime kapılma sadece saçı uzamış kiri-chanın:)Çok benziyorlar yomi ile saçları uzayınca benzemişler sadece. Yomi gerçekten öldü:)ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tabi tabi :P ken süpermiş yanlız bu seriye lazım böyle bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 simdi bu son spoiler lar manga yla mi ilgili ? sirf anime seyredenler okumali mi, hangisi animeden hangisi manga dan nasil ayirt edicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 draedan said: simdi bu son spoiler lar manga yla mi ilgili ? sirf anime seyredenler okumali mi, hangisi animeden hangisi manga dan nasil ayirt edicez :D abi mangayı okuduysan anime spoilerları sana vız gelir tırıs gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 manga fake hariç( o da alakasız biyer zaten) , spoilerlar animenin son bölümü ile ilgili.Manganın konusunu açık edecek hiçbişey söylemedik.Sadece yanlış bir tahmin vardı o da manga ile alakalı değil zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yavaştan mangayı tartışmaya başlasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 [Aniyoshi) 1-12 Batch henüz başlamayanlar için iyi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 manga ile alakalı. şimdi son bölümde kagura yomiyi doğruyor sonrasını bilmiyoruz. Öldüğünü sonra evil spirit olarak geldiğini var sayıyorum. Peki bir allahın kulu kılıcını almayı akıl edememişmi? En azından beastsiz kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 manga Kagura almıyor psikolojik olarak zaten dağıldı ama diğerleri neden kılıcı almıyor ben de tam bilmiyorum.Mangada geçti mi hatırlamıyorum bile:)Orda bir sürü kişi ölüyor belki sallamıyorlar kılıcı:P.Zaten kılıcı alsanda her türlü bulur o kılıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 of çok güzel bitti lan ne zaman gelcek devamı bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 manga ee kılıcı almışlardır. SOnra branch familyden kimse kalmadığından depoya kaldırmışlardır yomide dirilince ordan çalmıştır hepsi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gercek mekanlarin animelesmesi : http://teo.cocolog-nifty.com/column/2008/11/post-e8f9.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hehe güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tunca said: of çok güzel bitti lan ne zaman gelcek devamı bilen var mı +1 ben de az önce bitirdim devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://img03.dc.us.mangafox.com/store/manga/371/08-036.5/compressed/sga_rei_v08_p194.jpg Hahsad gece gece güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bu sırada DVD ripleri çıkmaya devam ediyor. En son 8 çıktı galiba Hatta buyrun 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 serinin devami anime olarak cikacak degil mi ? cok karanlik bir seri oldugu icin favorilerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sanmam. Mangası animedeki olayların sonrasında geçiyor ve hiçde animesi gibi değil atmosfer olarak. gerçi yomi geri döndü mangada <33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kesinlikle Kaede'Nin dediği gibi... Ga rei zero orjinal hikayeden çok daha iyi olmuş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 GA-REI - Tsuina no Shou Manga http://www.mangafox.com/manga/ga_rei_tsuina_no_shou/c001/ Yepyeni bir manga geldi.Sidestory gidecek heralde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 09, 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bugün bitirdim bunu baya iyiymiş kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama feels yomi hastanedeyken kagora bunun kucağında ağlamaya başlayınca yomi'nin teselli etmeye çalışması filan çok iyiydi, bayadır bi animeden bu kadar etkilenmemiştim ama biraz daha açıklama gerekiyormuş bence, nasılsa mangadan sonra çıktı diye mi böyle olmuş yoksa mangada da böyle belirsizlikler var mı acaba mesela death stone nedir abi, nasıl oluşmuş, nasıl çalışıyo falan hiçbir bilgimiz yok antagonistin olayına da girmemişler hiç, o da komple mangaya kalmış heralde. yani tamam manipüle ediyor insanları ama neden, eğlenceli diye mi ya kafam çok karıştı yani biri gelsin konuşalım sdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar