Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Romantik olup pembe dizi olmaması zor oluyor.
Aşk üçgeni başlayıp.Beşgen-altıgen şeklinde gidiyorlar.Hareme kadar yolu var:)
Öyle olunca pembe dizi kıvamına gelmemesi zor.Schoolrumble sevme olasılığın yüksek.Gothic abla seviyorsan Akuma to Love Song var.
School life-romantic bir sürü manga var.Ama toradoradan aldığın zevki diğerlerinden alamayabilirsin.
Mesaj tarihi:

10

Benim en çok Yemek yaparlarken kushieda'nın karın çok mutlu olacak sözlerine dayanamadığı sahenede
"-Küçiedagh" tarzı ismini söylediği andı bayaa bayaa güldüm orda.

Yalnız Ryuji bildiğin hareme gidiyor bu nedir abi

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Cidden harem olup çıkacak. Gerçi hala eğleniyorum ben çok, oluversin, aşırı ciddileşmediği ya da sulandırmadığı sürece sorun yok.

Mesaj tarihi:
animeyoshi güzelmiş, aero indiriyodum ben ama adamlar release yapmaz oldu animeyoshi'den devam etcem büyük ihtimalle.

edit:pardon ga-rei zero yla karistirmisim, aero da animeyoshi de aynı bölümdeymis toradorada
Mesaj tarihi:
Sukiyi tavsiye etmem. Gerçekten kötü. Ryuujiye Ryouji demeleri, erkek için her kullanmaları falan, he's does gibi yanlışlarla doluydu 12. bölüm. Beğenmedim açıkçası Sukiyi.

Aero güzeldi de 9. bölümü çevirmişler en son.

CoalGuys iyi gidiyor gibi. Erken çıkarmaları zaten takip etmek için yeterli bi sebep.

Minori Rulzzz. Taigadan daha çok sevmeye başladım. Taiga hep aynı iken Minori keşfedilmeyi bekleyen kara parçası gibi.
Mesaj tarihi:
qq şu anda en iyi subberlar ama biraz yavaş kalıyorlar :(

Ayrıca başlarda iyi kotarırken artık klasik yan karakterlerin esas karakterden daha eğlenceli olma sendromuna kapıldı. gözlüklü dallo boş da Ami ve Minori > Taiga
Mesaj tarihi:
Güzeldi ya niye öyle dedin:)

Oha hoşlandığın kızın ben lezbiyen miyim acaba diye sorduğunu düşünsene.Döverim o kızı.Minori ve ryuji bu bölümün yıldızlarıydı.Maraton çok harikaydı valla.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kahkahalar attığım tek bir sahne bile yoktu bu bölümde. Aşırı tansiyonluydu. Önemli bölümdü öykünün gelişimi için, ama ben komedi arıyorum bu seride. Beklentim gülmek.
  • Yeni Oluştur...