Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Romantik olup pembe dizi olmaması zor oluyor. Aşk üçgeni başlayıp.Beşgen-altıgen şeklinde gidiyorlar.Hareme kadar yolu var:) Öyle olunca pembe dizi kıvamına gelmemesi zor.Schoolrumble sevme olasılığın yüksek.Gothic abla seviyorsan Akuma to Love Song var. School life-romantic bir sürü manga var.Ama toradoradan aldığın zevki diğerlerinden alamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Toradora Episode 10 Direct Download: [CoalGuys] Toradora - 10 [CB441DA0].mkv Torrent: [CoalGuys] Toradora - 10 [CB441DA0].mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 10 Bu haftanın lafı: you are moon.Minori-chan is sun.If you be with her.You will just get burned out. Aslında haksız sayılmaz; sakin erkek ile hiperaktif kızın ilişkisini iyi betimlemişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 10 Benim en çok Yemek yaparlarken kushieda'nın karın çok mutlu olacak sözlerine dayanamadığı sahenede "-Küçiedagh" tarzı ismini söylediği andı bayaa bayaa güldüm orda. Yalnız Ryuji bildiğin hareme gidiyor bu nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Cidden harem olup çıkacak. Gerçi hala eğleniyorum ben çok, oluversin, aşırı ciddileşmediği ya da sulandırmadığı sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 11 Son dakikalar feci damardan girdiler. The Devil incarnate:the palmtop tiger Her henchman;the deliquent,Takasu Ryuuji ilustirasyon çok iyiydi. Ryuuji dracula gibi olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ep.12 homeroom teacher rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Öyle olacağı homeroom teacherin gözünden belli.Önceki performansları da süper o kadının(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hangi sublayanı indiriyoruz ? hazır 2 bölüm kalmışken bende başlayayım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 en hızlı coalguys ama tavsiye etmem. Yeni indiriyorsun madem aero olabilir mesela suki de çeviriyor ama onlar nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 animeyoshi güzelmiş, aero indiriyodum ben ama adamlar release yapmaz oldu animeyoshi'den devam etcem büyük ihtimalle. edit:pardon ga-rei zero yla karistirmisim, aero da animeyoshi de aynı bölümdeymis toradorada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Animetakede coalguysdan çekiyorum. Diğerlerini bekleyemem-beklemem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sukiyi tavsiye etmem. Gerçekten kötü. Ryuujiye Ryouji demeleri, erkek için her kullanmaları falan, he's does gibi yanlışlarla doluydu 12. bölüm. Beğenmedim açıkçası Sukiyi. Aero güzeldi de 9. bölümü çevirmişler en son. CoalGuys iyi gidiyor gibi. Erken çıkarmaları zaten takip etmek için yeterli bi sebep. Minori Rulzzz. Taigadan daha çok sevmeye başladım. Taiga hep aynı iken Minori keşfedilmeyi bekleyen kara parçası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 aeroların boyutları 130 140 civarında, kalitesi kötü mü acaba bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 İyi kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 güzelmiş. ama çok çok daha güzel olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 qq şu anda en iyi subberlar ama biraz yavaş kalıyorlar :( Ayrıca başlarda iyi kotarırken artık klasik yan karakterlerin esas karakterden daha eğlenceli olma sendromuna kapıldı. gözlüklü dallo boş da Ami ve Minori > Taiga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 minori rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 taiga döver ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ghost koş toradora çıkmış len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hoş bölümdü. Öyle pek bir ahım şahım değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Güzeldi ya niye öyle dedin:) Oha hoşlandığın kızın ben lezbiyen miyim acaba diye sorduğunu düşünsene.Döverim o kızı.Minori ve ryuji bu bölümün yıldızlarıydı.Maraton çok harikaydı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Kahkahalar attığım tek bir sahne bile yoktu bu bölümde. Aşırı tansiyonluydu. Önemli bölümdü öykünün gelişimi için, ama ben komedi arıyorum bu seride. Beklentim gülmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bölüm biraz ciddiydi evet ona katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 öeh drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar