Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ep 5 Bölüm süperdi.Ami Kawashima olaya renk kattı(arrogant bitch olaraktan).Böyle devam etsin bakalım. bu arada minori sınıfta ayağa kalktığı sahnede dağıldım resmen. Ryujinin yerinde olsam ben de minoriyi seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ryujinin yerinde olsam kısmına +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ahhaha süperdi o sahnede yarıldım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Offf offf offf offff offf 6. bölüm manyak bitti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Raw izleyip izleyip gelmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bölümü çok beğendim sonraki bölüm neler olacak acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 HQ çıkmadı daha hala LQ ler dolanıyor ortalıkta. Bulan varsa ÖM ile link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 LQ izledim ben.Benim için çok piksel piksel olmadıkça LQ veya HQ farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aha yoksa sonunda papağandan kurtuldukmu :P Can veriyor gibi görünüyordu sonunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Yeni bölüm hemen indirmeye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ep 7 haha çok güldüm ben bu bölüme ,senseinin kafayı yediği sahne çok iyiydi.nani ha nani ha Kor-raaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ep 08 Güzel bölümdü ya hiç beklemiyordum Ryuuji benim diyeceğini.Sahnelerde müzikleri çok güzel kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 mangasını okudum guzelmıs gıdıyım evde bıde anımesını ındırıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Taiga şok etti. Hiç beklemiyordum bende. Dedim noluyoz? Acaba taiga başka taraflaramı kaymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 8 8 bölüm... Yapması gerekiyordu artık. Duygu göstermeliydi. Ufak kıskançlıklar falan bekliyordum da o cümleyi sarfetmesi animeyi canlandırdı. Çok güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Toradora Episode 9 Direct Downloads: [CoalGuys] http://depositfiles.com/files/r35zssscs [CoalGuys] http://www.megaupload.com/?d=FZYX1YCW [SD AVI Stream] http://www.zshare.net/video/51929828409ce099/ Torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kalede torrent. Forvette toradora 9 numaralı formasıyla gibi olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bu yıl ilk kez yeni animeleri izlemeye başladım. Daha önce sadece tamamlanmış şeyleri izlerdim. Zaten iki yıldır anime izliyorum en fazla. Ne öldürürmüş insanı yeni bölüm beklemek. İnmesini beklemek bile öldürüyor. Bitsin de baştan tekrar izleyeyim diye heyecanlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Şimdiye kadar hiç bir bölümünde bu kadar eğlenmemiştim. Çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Lan linke tıkladıktan sonra utorrentte onaylamamışım öylece boş boş beklemiş. Bende seviniyordum ne güzel biraz NFS oynayıp izlerim diye şimdi baştan bidaha bekle işin yoksa :@ Gerge animelere buradan bak hızlılar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Oradan c/p yaptım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Of süper bölümmüş. Yarıldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Buna benzeyen ama bu olmayan (spoiler istemiyorum) bir manga okumak istiyorum. Önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Benziyo derken lovulovu? okul komedi romantik mi? Ouran Host club ve schoolrumble tavsiye ederim ilk aklıma gelenler olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 okul komedi romantik ama pembe dizi de değil yani diyorum. bakıyorum onlara şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar