Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toradora


Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

http://www.baka-tsuki.net/project/images/b/b7/Toradora_vol09_005.jpg

http://www.baka-tsuki.net/project/images/thumb/b/ba/Toradora_vol01_illustration_06-07.jpg/800px-Toradora_vol01_illustration_06-07.jpg
Yeni sezondaki animelerden hiç birine başlık açılmamış.Ben başlatmış olayım.
Toradora ,ismini animemizin iki ana karakterinden alıyor.
Taiga Aisaka (taiganın okunuşu ingilizcede tiger japoncada tora)
Ryūji Takasu (Ryu ise japoncada dragon anlamına geliyor japonca okunuşu da doragon)
Konuya kısaca değinecek olursak:
Ryuji , sakin , kibar kişilikli biri olmasına rağmen kendisine babasından miras kalan sert bir yüz ifadesine sahiptir(özellikle gözleri).Bu yüzden okulda herkes onu korkutucu bir delikanlı (Türkiyede herkes delikanlı ulan, burada kabadayı anlamında kullanıyor japonlar)sanıp tırsmaktadır.
Taiga Aisaka (Palmtop tiger) ise Ryuji ile aynı sınıfta olan çok güzel bir hanım kızımızdır.Fakat bu güzelliğine rağmen vahşi kişiliği ile o da etrafına korku salmaktadır.
Bu iki karakterin hayatları bir yanlış anlama(hata) ile kesişir.


İlk bölümde Taigayı seslendiren Rie Kugimiya(kendisini Shakugan no Shanadaki shana ve Zero no Tsukaimadaki Louise seslendirmelerinden rahatlıkla hatırlayabiliriz)önceki rollerinin ses tonuyla seslendirme yaptığından bir soğukluk yaşasamda ikinci bölümde bu yanlıştan vazgeçti zaten ikinci bölümün genel olarak güzel olmasıyla anime tam olarak gözüme girdi.
Mangasını okurken beni kahkalar ile güldürmeyi başarmıştır.Animeden de aynı başarıyı bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi Kaedenin 2. bölüm hakkında yaptığı açıklamalara göre bir öylesi bölüm daha beklemek animeye haksızlık olur ama aldığım zevk bakımından karşılaştırma yapmadan edemiyorum. Fakat yine de eğlenceli bir bölümdü. Fakat çok ama çok yavaş gelişiyor gibi hikaye örgüsü.

Yalnız ciddi ciddi yarım bırakmayı düşünüyorum animeyi. Her bölüm çıktığında bir sonraki haftayı bekleme derdinden kurtulmayı çok istiyorum. Ama büyük ihtimalle bu kararımı bir çok kararım gibi (bi dahaki haftadan itibaren kesintisiz hergün okula gideceğim) gerçekleştirmeyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Taiga'nın üstünde ilgiyi nasıl tutacaklar çok merak ediyorum. Tsundere tsundere de biryere kadar. Kushieda hem çok orjinal hemde izlemesi acaip zevkli bir karakter. Hani Ryuuji kat kat daha iyi o gözlüklü dallodan da Taiga çok copy/paste ve sıkıcı. Rie de Noto değil ki sesini dinlemekten sıkılmıyalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...