Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://www.baka-tsuki.net/project/images/b/b7/Toradora_vol09_005.jpg http://www.baka-tsuki.net/project/images/thumb/b/ba/Toradora_vol01_illustration_06-07.jpg/800px-Toradora_vol01_illustration_06-07.jpg Yeni sezondaki animelerden hiç birine başlık açılmamış.Ben başlatmış olayım. Toradora ,ismini animemizin iki ana karakterinden alıyor. Taiga Aisaka (taiganın okunuşu ingilizcede tiger japoncada tora) Ryūji Takasu (Ryu ise japoncada dragon anlamına geliyor japonca okunuşu da doragon) Konuya kısaca değinecek olursak: Ryuji , sakin , kibar kişilikli biri olmasına rağmen kendisine babasından miras kalan sert bir yüz ifadesine sahiptir(özellikle gözleri).Bu yüzden okulda herkes onu korkutucu bir delikanlı (Türkiyede herkes delikanlı ulan, burada kabadayı anlamında kullanıyor japonlar)sanıp tırsmaktadır. Taiga Aisaka (Palmtop tiger) ise Ryuji ile aynı sınıfta olan çok güzel bir hanım kızımızdır.Fakat bu güzelliğine rağmen vahşi kişiliği ile o da etrafına korku salmaktadır. Bu iki karakterin hayatları bir yanlış anlama(hata) ile kesişir. İlk bölümde Taigayı seslendiren Rie Kugimiya(kendisini Shakugan no Shanadaki shana ve Zero no Tsukaimadaki Louise seslendirmelerinden rahatlıkla hatırlayabiliriz)önceki rollerinin ses tonuyla seslendirme yaptığından bir soğukluk yaşasamda ikinci bölümde bu yanlıştan vazgeçti zaten ikinci bölümün genel olarak güzel olmasıyla anime tam olarak gözüme girdi. Mangasını okurken beni kahkalar ile güldürmeyi başarmıştır.Animeden de aynı başarıyı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fena değil ilk 2 bölüm ama tabiki daha birkaç bölüm beklemek lazım. Ryu'nun titizlik sorunu nodame'yi hatırlattı bana biraz birde o papağan nedir öyle insan korkar ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu seride guzel hoşuma gitti 2nin sonu ozellikle crouching tiger hidden dragon ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İki bölümü de şimdi izledim. Çok eğlenceli bir anime. Çok zevk aldım. Ki ikinci bölüm bittikten sonra bitmesine üzüldüğüm için de animeye ayrı bir sevgi beslemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Overlord said: bu seride guzel hoşuma gitti 2nin sonu ozellikle crouching tiger hidden dragon ;) isim bile o geyikten geliyo sonuçta tora=tiger dora=dragon(aslında ryu da normalde okunuşu bakımında :P) ama 2. bölüm gayet iyiydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Şimdi başladım. (Bu aralar iyi sardım animeye ya, okul çok sıkmaya başladığından olsa gerek) Komik, sevdim. Kaç bölüm olacağını biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 24-26 arası. 8 DVD olucak toplamda. Yanlız 2. bölüme aşırı fazla şey sıkıştırmışlardı. Ryuujinin o tsuntsun kabuğunu kırması 9 kitap sürüyor. Klasik JC Staff mutlu sonu olucağını da varsayarsak 10+ bölüm rahat filler olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Yeni bölüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Güzeldide birazcık değişiklik katarlarsa alışagelmemiş bişey olursa mesela daha eğlenceli olacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hem duygusal hem de eğlence bakımından çok durgun bir bölümdü. Ama yine de bir dahaki haftayı hevesle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Gerçi Kaedenin 2. bölüm hakkında yaptığı açıklamalara göre bir öylesi bölüm daha beklemek animeye haksızlık olur ama aldığım zevk bakımından karşılaştırma yapmadan edemiyorum. Fakat yine de eğlenceli bir bölümdü. Fakat çok ama çok yavaş gelişiyor gibi hikaye örgüsü. Yalnız ciddi ciddi yarım bırakmayı düşünüyorum animeyi. Her bölüm çıktığında bir sonraki haftayı bekleme derdinden kurtulmayı çok istiyorum. Ama büyük ihtimalle bu kararımı bir çok kararım gibi (bi dahaki haftadan itibaren kesintisiz hergün okula gideceğim) gerçekleştirmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bence eğlenceliyidi 4. bölüm ama sonunda yine o uyuz papaüanı sokuşturdular araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 of o papağan harbi rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Taiga'nın üstünde ilgiyi nasıl tutacaklar çok merak ediyorum. Tsundere tsundere de biryere kadar. Kushieda hem çok orjinal hemde izlemesi acaip zevkli bir karakter. Hani Ryuuji kat kat daha iyi o gözlüklü dallodan da Taiga çok copy/paste ve sıkıcı. Rie de Noto değil ki sesini dinlemekten sıkılmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 papağan çok iyiydi ya niye sevmediniz onu:).İnko-chan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Papağanı bende çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya 4. bölümün sonunda çatıda geçen konuşmayı söyleyebilir mi biri bana izleyemiyorum oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çatı Ya orda çatıda gözlüklü eleman ilk olarak tiger'a itiraf etmiş tiger de ondan sonra beğenmeye başlamış bu elemanı. Tam o noktada geçmiş bu olay onu anlatıyor ryuo'ya tabi sonra utanıyor ve dalıyor buna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 üf mal taiga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 5. bölüm çok güzeldi ya. İlerki bölümler epey güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Raw mı izliyorsun abi.Sub nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ben artık bütün serileri raw izliyorum. Sub beklemek çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 japonca bilmek ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bende öğrenicem en yakın zamanda umarım fransızca kursu gibi yalan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çıktı 5. bölüm ama coalguys diye birileri sublamış. gg yoksa gg mi oldu korktuğum gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar