can Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya aldım bunun hardware ini. pc suite de var da nasıl kullancam pc suite le onu anlamadım[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 daha ayrintili bilgi lütfen.. need more data Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sürücüleri yükle bluetooth software i çalışıyomu ? pcsuite i yükleyince tray de mrouter çıkıyo mrouter dan bluetooth un bağlı olduğu portu seç yada hepsini seç o bağlı olanı bulur,bende com5 ben nasıl bağlandığımı örnek veriyim sende ona göre bulursun bluetooth software ini açıp connect with serial port u seçince bende mrrouter otomatikman algılıyo ve yeşil mavi yanıyo ondan sonra pc suite i açıp çalıştırabilirsin dosya aktarımı gibi işleri pcsuite olmadanda yapabilisin ama çok işe yarıyo pc suite back up alabiliyosun,resim-melodilere rahat ulaşabiliyosun[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yaptım çok teşekkürler...[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar