dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 koparıp gittigin dalları elimde tutuyorum. sönen bakıslarını ceplerime sıkıştırdın. sırtın, son gördügüm. son duydugum rüzgara karısmıs kokun. en son sesimi duydum. sessizligimi. bırak, kaç, terk et gelecege dair planlarımız. gel buraya denize at beni karsılıklı, oznesi kayıp cümlelerimi yudumlayalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sonlara doğru sıkılmışsın sanki biraz, "amaan ko popişisine" diyip aklına ilk geleni yazmışsın gibi duruyor, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Saeros said: sonlara doğru sıkılmışsın sanki biraz, "amaan ko popişisine" diyip aklına ilk geleni yazmışsın gibi duruyor, bence ahahahAH oyle oldu biraz=) 2. kıtadan bitsin istedim. cok yarım duruyodu. daha bitmis gozuksun diye 3.yu sıkıstırdım araya ama sevmedern yazdım. son mısra haric. super tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dunno said: sırtın, son gördügüm. son duydugum rüzgara karısmıs kokun. en son sesimi duydum. sessizligimi. Ana fikir bu sanırım. Yeteneğin olduğu kanaatindeyim. Türetseydin buradan birşeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar