Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva başlığı - Deckler vs.

tunca

Öne çıkan mesajlar

arkaşlar kusura bakmayın sona bir kaç gün baya yoğundum letheyle ve iluvatarla maçları yapamadım ama sonuç değişmicekti sanırım her halükarda masticore kazandı gibi gözüküyor, tebrikz kendisine, title ı gelicek yakında. bir sonraki turnuva ile ilgili istekleriniz vs varsa burdan konuşabiliriz. ben dengeli ve güncel olması açısından t2 diyorum ama memnunsanız yine ext de yapabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı modelde olabilir yine çünkü bu turnuvada gördüğüm kadarıyla t2 konseptini takip eden pek yok :P

Ayrıca bugün gathererde gezinirken t2 diye bildiğim bir dünya kartın artık t1.5'a kaydığını gördüm bu da ayrı bir konu.

Ama insanlar treetop village koymasınlar decklerine yazıktır, günahtır :/

Ayrıca Iluvatar'a damnation atmak yasaklansın, elf deckiyle turnuvaya katılanlar taşlansın.
Sosyal ağlarda paylaş

şey yapabiliriz aslında tribal turnuva yapabiliriz, tam sayısını hatırlamıyorum da kartların en az %50 si mi ne creature olcak ve aynı tür olcak.. ama klasik 1345 kere gördüğümüz deckleri engllemek açısından elf ve goblini yasaklayabiliriz =P
Sosyal ağlarda paylaş

Elf decki işin cılkını çıkartıyor ya, bugün oynadık 5 saat civarı, yani counterla damnationla falan kolay da, token decki yaptım b/w token yetiştiremedim, 4 manaya 12 tane elf warrior çıkartıyor, 12si de 4/4, üstüne bir de wellwisherları taplıyor. Ne yapsın benim 0/1 will'o wisp xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...