LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 TSP ve CS nin type 2 dan cıktgını unutmayak da. bana da gavurun teki söyledi mws filtresinde hala type 2 gözüküyor onlar aman dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 type2 Setler Extended,type 2 benim için fark etmez :p . Ama type 2 maçların daha çekişmeli geçiceği bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 SethGarrett: 2 deadwoll: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Açıım!! Bir WoG adama neler yapıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 SethGarrett: 2 Noyanh : 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bıttı!!! Bıttı bıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kim kazandı şimdi =) yenisine ne zaman başlıoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben tuncayla oynamadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bir de Masticore 2,Iluvatar 0 o death cloud denen karttan da nefret ettim :D 2 elde de çevirdi oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o deathcloud dan bende nefret etmiştim oynamam ben o karta karsı fazla ii =) ayrıca olm nasıl oynamadınn yaa cumartesine girdik artık oynıyamassın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 fırsat olmadı napalım :p haftaiçi fazla giremedim bugün de tunca'yı göremedim :) ya ben zaten kaçak girdim turnuvaya benim maçlar sayıldı mı ondan bile emin değilim :p artık bir dahaki turnuva da daha düzenli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ama 12 den sonra bitmişti =((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 arkaşlar kusura bakmayın sona bir kaç gün baya yoğundum letheyle ve iluvatarla maçları yapamadım ama sonuç değişmicekti sanırım her halükarda masticore kazandı gibi gözüküyor, tebrikz kendisine, title ı gelicek yakında. bir sonraki turnuva ile ilgili istekleriniz vs varsa burdan konuşabiliriz. ben dengeli ve güncel olması açısından t2 diyorum ama memnunsanız yine ext de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Aynı modelde olabilir yine çünkü bu turnuvada gördüğüm kadarıyla t2 konseptini takip eden pek yok :P Ayrıca bugün gathererde gezinirken t2 diye bildiğim bir dünya kartın artık t1.5'a kaydığını gördüm bu da ayrı bir konu. Ama insanlar treetop village koymasınlar decklerine yazıktır, günahtır :/ Ayrıca Iluvatar'a damnation atmak yasaklansın, elf deckiyle turnuvaya katılanlar taşlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şey yapabiliriz aslında tribal turnuva yapabiliriz, tam sayısını hatırlamıyorum da kartların en az %50 si mi ne creature olcak ve aynı tür olcak.. ama klasik 1345 kere gördüğümüz deckleri engllemek açısından elf ve goblini yasaklayabiliriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 elf decki no problem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Elf decki işin cılkını çıkartıyor ya, bugün oynadık 5 saat civarı, yani counterla damnationla falan kolay da, token decki yaptım b/w token yetiştiremedim, 4 manaya 12 tane elf warrior çıkartıyor, 12si de 4/4, üstüne bir de wellwisherları taplıyor. Ne yapsın benim 0/1 will'o wisp xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 goblin sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 title ne oluyo ? tribal olayıda güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 full serbest olsun gene çok matrak bi destem var ahaha deadwoll spoiler verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bence t2 olsun ya,tribal olmasın bence.gerçi t2 olcaksa muhtemelen tribal deck yapar herkes. extended yaptığımızda da çok fantastik deckler çıkıyor ortaya t2 daha zevkli olur diye düşünüyorum. bide elf/goblin olmasın demeyin t2 olursa ya elf ya da goblin deckiyle katılıcam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bencede t2 olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet karar verildimi ? Başlıyalım pazartesi. Birde kimler katılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çoğunluk t2 istiyor gibi, ben katılamıcam zaten bu turnuvaya. katılmak isteyenler yollasın yine bana deckleri yeterli sayıya ulaşıldığında başlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben katılıyorum yine, şu deckime son ayarları çekip yollarım bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar