Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fırsat olmadı napalım :p
haftaiçi fazla giremedim bugün de tunca'yı göremedim :)

ya ben zaten kaçak girdim turnuvaya benim maçlar sayıldı mı ondan bile emin değilim :p
artık bir dahaki turnuva da daha düzenli olur
Mesaj tarihi:
arkaşlar kusura bakmayın sona bir kaç gün baya yoğundum letheyle ve iluvatarla maçları yapamadım ama sonuç değişmicekti sanırım her halükarda masticore kazandı gibi gözüküyor, tebrikz kendisine, title ı gelicek yakında. bir sonraki turnuva ile ilgili istekleriniz vs varsa burdan konuşabiliriz. ben dengeli ve güncel olması açısından t2 diyorum ama memnunsanız yine ext de yapabiliriz.
Mesaj tarihi:
Aynı modelde olabilir yine çünkü bu turnuvada gördüğüm kadarıyla t2 konseptini takip eden pek yok :P

Ayrıca bugün gathererde gezinirken t2 diye bildiğim bir dünya kartın artık t1.5'a kaydığını gördüm bu da ayrı bir konu.

Ama insanlar treetop village koymasınlar decklerine yazıktır, günahtır :/

Ayrıca Iluvatar'a damnation atmak yasaklansın, elf deckiyle turnuvaya katılanlar taşlansın.
Mesaj tarihi:
şey yapabiliriz aslında tribal turnuva yapabiliriz, tam sayısını hatırlamıyorum da kartların en az %50 si mi ne creature olcak ve aynı tür olcak.. ama klasik 1345 kere gördüğümüz deckleri engllemek açısından elf ve goblini yasaklayabiliriz =P
Mesaj tarihi:
Elf decki işin cılkını çıkartıyor ya, bugün oynadık 5 saat civarı, yani counterla damnationla falan kolay da, token decki yaptım b/w token yetiştiremedim, 4 manaya 12 tane elf warrior çıkartıyor, 12si de 4/4, üstüne bir de wellwisherları taplıyor. Ne yapsın benim 0/1 will'o wisp xD
Mesaj tarihi:
bence t2 olsun ya,tribal olmasın bence.gerçi t2 olcaksa muhtemelen tribal deck yapar herkes.
extended yaptığımızda da çok fantastik deckler çıkıyor ortaya t2 daha zevkli olur diye düşünüyorum.
bide elf/goblin olmasın demeyin t2 olursa ya elf ya da goblin deckiyle katılıcam ben :p
Mesaj tarihi:
çoğunluk t2 istiyor gibi, ben katılamıcam zaten bu turnuvaya. katılmak isteyenler yollasın yine bana deckleri yeterli sayıya ulaşıldığında başlatırız.
  • Yeni Oluştur...